22 yaşındayım ve 8 Aylık Evliyim

Ah ama ya. Adam genç kadını kaçırmayalım diye evlenmiş olabilir mi ? Ben eşinden birkaç yaş büyüğüm bak. Sence ben çeker miyim böyle adamı ? Sence niye yaşıtlarıyla değil seninle evlendi. Düşün taşın...

Ama o safhada bir insan değil, bana karşı ilgisiz olabilir beni sevmiyor olabilir. ama insan olarak vicdanlı bir insan olduğunu hissedebiliyorum. Uyumsuz olduğumuzu düşünüyorum

Ama o safhada bir insan değil, bana karşı ilgisiz olabilir beni sevmiyor olabilir. ama insan olarak vicdanlı bir insan olduğunu hissedebiliyorum. Uyumsuz olduğumuzu düşünüyorum
Vicdanlı insan kendi eşini böyle üzmez , ilgi dilenmek zorunda bıraktırmaz canım benim. Dediğim gibi küçüksün kör noktaların fazla maalesef.

Olgun ve aklı başında genç bir kadınsınız eş ve yuva için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırsınız ve öncesinde yapmışsınız.Kodlarimiza işlenen bu lânet özellik biz kadınların en büyük baş belası "fedakarlık "
Evlilik için iki kişinin imzası ve onayı,gayreti gerekiyor.Ama devamı için çoğu evlilikte kadının " fedakarlığı" neden????
Kocaniz neden bir çare bulmuyor,cabalamiyor??!
Evlilik sadece sizin üstünüze zimmetli gibi, kaybetmeme çabası neden???
Bu evliliğe, karşı taraf kadar değer verin fazlası işte böyle adamı çıkmaza sokuyor, karşı tarafın siz mücadele ettikçe bir yeri kalkıyor......

Evden gitmeni istemiyor çünkü evi ailen satın aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…