22 yaşındayım ve 8 Aylık Evliyim

Özel olmazsa sormak istiyorum kaç yıl dayandınız bu duruma

Ailen sana ev alipta oraya gecme derim bosan öyle gec. Yoksa bu böyle ömür gecmez hazir cocuk yokken kurtar kendini.

Ailen sana ev alipta oraya gecme derim bosan öyle gec. Yoksa bu böyle ömür gecmez hazir cocuk yokken kurtar kendini.
Ailem normalde tapuyu bana verecekti, dedim vermeyin. Satar bir şey olur. Ailemin 2 evi var. Durumu anlattım onlarada. Mutlu değilsen gel diyor, ama ben demiştim laflarına maruz kalırım diye korkuyorum birazcık sanırım.

Ailem normalde tapuyu bana verecekti, dedim vermeyin. Satar bir şey olur. Ailemin 2 evi var. Durumu anlattım onlarada. Mutlu değilsen gel diyor, ama ben demiştim laflarına maruz kalırım diye korkuyorum birazcık sanırım.
Laflarina maruz kalmaktan korkun zaten hayatin 10 senesi cöpe gidecek kizim Mutlu degilsen gercekten ayril degisir deme. Ben yasadigimdan biliyorum. Erken yasta evlendim bosandim cekismeli bosanmada neredeyse 6 sene cöp oldu diyebilirim. 30 yasindayim bakma sen bana yeni yeni üniversite mezunu oluyorum kpssye hazirliklari yapiyorum simdi nisanliyim. Ben sülalem ne der diye degil kendime odaklansaydim dedigim oluyor pismanligim bu. Sende böyle yasama diyorum. Anlasmali bosanmaya yanas cocuk yokmus zaten bal gibi de tekrar hayat kurarsin. Ailen sana tam destek cikiyorsa bundan hic korkmasin. bundan sonra hayatini nasil sekilde sekillendirecegini sana bagli ister meslegine atarsin kendini istersen üniversite okursun. Iyi düsün karar ver derim akli basinda birine benziyorsun

Ailenin arkanda olması çok iyi. Bir süre uzak kalmanı tavsiye edeceğim bende. Uzaklaş ailenin yanına bir git bakalım. Ama adamın düzeleceğini sanmıyorum.
İnan ki çok çok fazla kendinden verip fedakarlık yapıyorsun , bazı adamlar bunun kıymetini bilemez ve aksine seni kullanırlar. Senin kocan da üzgünüm iyi niyetini kullanıyor.Geri dönecek olursan bile artık veren taraf sen olma derim.

Dediğiniz doğru daha zamanımı boşa harcamak istemiyorum çünkü. Böyle düzeleceğine yokmuş gibi, Bunların dışında daha yeni yaşandı bu olay. Kuzenim daha yeni motor almış, dedim beni gezdirirsin bir gün. Mesajlarımı kontrol etmiş. Sen evli bir kadınsın bu mesaj ne diye karşılık aldım. Hatta ve hatta inanamadım ama hesabıma bakıp abim bu ay sıkışıktı maaşımdan 1000TL gibi ücret göndermiştim. Ona dahi bakıp neden gönderdin diye sordu. Dedim bu zamana kadar ses etmedi, yardım istedi bu ay dedim.

Evliyken boşanana dul denmez bekar denir. Dul eşi ölene denir ve o dulların neler çektiğini de bir Allah bilir. Talihsiz söz olmuş ve sinir bozucu.

Ailenizin lafini duymak ömrümüzden yillarinizin gitmesinden daha iyidir yapmayın bunu kendinize

Evliyken boşanana dul denmez bekar denir. Dul eşi ölene denir ve o dulların neler çektiğini de bir Allah bilir. Talihsiz söz olmuş ve sinir bozucu.
Tekrar özür diliyorum, kötü niyetle yazmadığımı tekrar ve tekrar söylemek isterim. Çevremde buna benzer olaylar var, kesinlikle bu düşüncede yazmadım.

Tekrar özür diliyorum, kötü niyetle yazmadığımı tekrar ve tekrar söylemek isterim. Çevremde buna benzer olaylar var, kesinlikle bu düşüncede yazmadım.
Maalesef her şeyde kadına söz atmak var ben de buna sinir oluyorum kişisel algılamayın:) biz kadınlar bu algıyı yıkmalıyız diye düşünüyorum. Öte yandan çok verici davranmışsınız bu arada beni yanlış anlamayın daha 20'li yaşların başlarındasınız eşiniz sizden yaşça büyük bu da sorunlara neden oluyor. Karşınızdaki kişi öz aileniz olsa bile aşırı verici olmayın kaldı ki eş. Öte yandan konunuzu okurken bazı yerlerde çok yanlış düşündüğünüzü gördüm. Evlilikte eşle birlikte onun ailesiyle de evlenirsin. Eğer günlerce süren bir mutsuzluğunuz varsa bu evllikte o zaman durup bir düşünülmeli.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Hatayı gencecik yaşta evlenerek yapmışsın. Boşan gençliğinin tadını çıkar hayatını yaşa.

şimdi şahaneyim ya :) şeytan görsün yüzünü kızımız var bitane keşke babası o olmasaydı ama kısmet işte.
çok ama çok sevindim kötü giden evliliği bitirecek kadar güçlü kadınlara hayranım :) umarım kızınız için babası üstüne düşeni yapıyordur sanki şöyle tahmin ediyorum ilk zamanlar kesin sorunlar yaratmıştır gibi hissettim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…