21 yaş-39 yaş , evlenmeye engel mi?

Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez deyip,özel hayatları yüzünden insanların kişiliklerine dair ağır cümleler kuruyorsunuz.
Çelişkili değil mi biraz ?

Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez deyip,özel hayatları yüzünden insanların kişiliklerine dair ağır cümleler kuruyorsunuz.
Çelişkili değil mi biraz ?
Asla kişiliklere laf söylemedim hanımefendi. Namus bekçisi falan da değilim. Sorun cinsel hayat değil, sorun takındıkları tavır. Herkesin yaşamı kendine yahu.

Benim babamla aramda 40 yaş,olduğu için,bana cok absürd gelen durumlar değil,bu tip iliskiler ya da evlilikler.
Ben kendimden 10 yas büyük birine "abi"diye bile hitap etmem.
Hatta hic sevmem abi,abla laflarini. Evliyim çocuğum oldugunda,teyzesi olcak 1 tane ona da ismiyle hitap etsin mesela,halasina da umrumda olmaz.

Kendinden 18 yas kucuk birisini,bir insan sever mi tabi sevebilir aşkın yaşi olmaz ki evlenelim dediğinde ciddi mi.ama o önemli. Sen ciddiyetini anla adamin..sen evlenmek.istemiyorsan da bu yastaki adami oyalama .

Adam daha once evlenmis.mi? Evlenmis olmasi da onemli olmazdi benim icin de,evlendiyse cocugu var mi?

Ne is yapiyor? Yalniz iliski de yasayan evlensen de bu adam seni cok kiskanir gibime geliyor yas farkindan dolayi sen genceciksin çünkü dikkat et

Su 3 gunluk dunyada da kimseyi kaale alma mutluluguna bak. Dedigim gibi adamin niyeti önemli sende biraz olgunlas boyle omur boyu sevgili olalim dese evet dicem ne demek adama.sakin oyle konusma buraya yazdığın gibi erkekler boyle seyleri yanlış anlar.

Mutluluklar

Böyle bi şeyle niye gurur duyulsun çok ilginçsiniz vallahi. Olabilir, doğaldır ve saklamak gerekmez çünkü ayıp değildir. Saklamak gerekmez derken çıkıp bağırabilirsin demek istemiyorum tabi ki

Reactions: KV_
Çok teşekkürler yorumunuz için.
Daha önce hiç evlenmedi, çocuğu falan da yok dolayısıyla. Elektrik elektronik mühendisi

Ailesini tanımıyorum ama çok bağlı değiller. Kız kardeşiyle tanıştık sadece iyi de anlaştık. Gelenekçi değiller ama onu biliyorum. Maddi durumu da iyi.
Antalyalı
E iyi bence ne guzel iste canimmmm sen rahatına bak gidisata gore karar verirsin sen evlenmek.istersen ailen ne der peki ? O da önemli yani kavgasiz kıyametsiz olmali bazi seyler de olmuyor ..ya da sevgili.oldugunuzu bilseler kizarmi ailen?
21 yas cocuk bir yas degil ki
Benim yaşım senden fazla 21 yaşımı düşündüm de bende gayet ağır başlı birisiydim kadinlar erkekler gibi olmuyor yani.. aman Allah pisman etmesin Allah kimseye keske dedirtmesin . Ins mutlu olursun.

Benim 28 yaşındaki erkek kardeşim evlenme maksatlı tanıştırılmak için bile 20 yaşındaki kızları çok küçük görüyor.. yazıl değil mi kıza benim yaşım büyük diyor..

İnşallah...
Ailem hayatıma karışmıyor, pek bi bağımız yok.

Size uymayan hayatların size "edepsizlik" gibi gelmesi büyük bir sorun farkında mısınız? Çünkü ortada sizi veya toplumu ilgilendiren bir durum yok. Yetişkin insanlar arasındaki rızaya dayalı cinsellik sadece o iki kişiyi ilgilendirir.

Ayrıca kimse anne babasıyla aynı hayat görüşüne sahip olmak zorunda değil. Eğer böyle olsaydı insanlık, var olduğu ilk günden beri bir adım ilerleyemezdi.
Aynı hayat görüşünde olsa bile cinsel hayatını paylaşmak zorunda değil zaten.
Anne-baba korkusuna sevişmeyen varsa kendi bileceği iş. Yani yine sizi veya toplumu ilgilendiren bir durum yok.

Cinsellik heleki evlilik icindeki cinsellikse nesi kotu? Hos burda bazi insanlarin mukemmel evlilikleri mukemmel cinsel hayatlari var:)) o konuda haklisin ama:))

Yaşınız hem evlenmek için küçük hem 39 yaşındaki biriyle evlenmek için küçük.
Kusura bakmayın ama 39 yaşındaki bir adam 21 yaşındaki bir kadınla cinsellik dışında ne paylaşabilir bilemiyorum.
Sevgiliniz birçok şeyi yaşamış, görmüş geçirmiş; siz daha yolun başındasınız. Ne konuşabilir, ne paylaşabilirsiniz ki...
Mesele genç görünüp görünmemesi değil, yaşanmışlıkların denk olmaması.
İlişkinize devam etmek istiyorsanız kimse size engel olamaz ama bu yaşta evlenmeyin bari. Zaten bir süre sonra düşüncelerinizin değişeceğini ve bu ilişkiyi bitireceğinizi düşünüyorum.

Evlilik dışı cinsel iliskiyi eleştiriyor genclik cok kötü yerdeymis...
Hakli oldugu yerler var. Mesela hamile kaliniyo zor durumda kaliyo bebek ve anne mesela. Canina kiymaktan bahsediyodu kiz topicte: ( Kac konu okuduk burda, ama ayni sekilde evli olup bosanacak birinin hamile kalmasinida okuduk.. yani cekecek cile varsa her sekilde cekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…