• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 yaş-39 yaş , evlenmeye engel mi?

Bir de kısa vadeli düşünüp yaşıyorsan olur ama uzun vadeli düşünüyorsan bu ilişki sana yük olur.Burdaki kadınlar seni tanımıyor bile , neden bilerek kötü yorum yapsınlar ki? Bir çoğu senden tecrübeli , bazısı 2. evliliğini yapmış aklı başında çoluklu çocuklu kadınlar.Evliliği de bekarlığı da biliyorlar.Sırf gıcıklık olsun diye mi olmaz diyolar sence sizin ilişkinize? Olmaz bence de.Ama sen sanki inat gibi oldururum dersen de olur tabii ki.Ama ilerleyen yıllarda da pişman olursun.

31 erken mi cidden? Yani evlilikle sevgililik arasında çok fark yokmuş gibi geliyo bazen, ama bilgim olmadıgı için cesaret edemiyorum

Yaşıtın biri yada 5 yaş büyük biri ile evlenmek varken neden bu adam. 10 sene sonra 50 yaşında olacak sen o zaman ne yapacaksın istediğin hicbirseyi yapamayacaksin onunla bir kere hayata su an ayni bakıyor olabilirsin ama ileride öyle olmayacak.

Eniştem ve ablamın yaşi arasında 15 yaş var bak 19 demiyorum 18 seneden beri hir gür içinde anlasamiyorlar o da senin gibi erkenden evlendi seviyor diye şimdi bin pişman.

:)) google a edep nedir yazıp copy paste yapmaya üşenmemişsiniz ama:) Neyse teşekkürler
Bir söz var. Öğretmen öğretir. Mesai saatleri dışında olmama rağmen öğretme aşkı için asla üşenmem. Ne yaparsın.. Meslek hastalığı diyelim.

Aynı yaştayız,hatta bölümde.Ben bırak evliliği,ciddi ilişkilerden bile uzağım.İleride bunları düşünecek zaman çok.Şimdi keyfini çıkar flörtün,sevgili olmanın.
Tamam seviyorsun da evlilik neye yarayacak bu yaşta ? Özellikle üniversite okurken ? Seviyormuşsunuz sevgili kalın,beğenmiyorsa da sallayın gitsin.
Evliliğe ben de çok uzağım bu yüzden ilişki bile bitirdim. Galiba dediğiniz gibi yapacağım

Bir söz var. Öğretmen öğretir. Mesai saatleri dışında olmama rağmen öğretme aşkı için asla üşenmem. Ne yaparsın.. Meslek hastalığı diyelim.
Teşekkür ediyorum ben de. Gerçekten burda kimseyi terslemek ya da kötü söz söylemek gibi bi amacım, düşüncem olmadı. Muhtemelen sormak istediğim şeyi anlatamadım

Konu sahibi öncelikle benim tıp okuyan arkadaşlarım kafalarını kitaplardan kaldırıp da bizlerle sinemaya ne bileyim cafelere bile gelemezlerdi. Yaz, kış kütüphanelerde sabahlarlardı yahu. Sizin üniversitede komite sınavları yapılmıyor herhalde, enteresan ilişki paradokslarına, kadınlar klubüne, evlilik düşüncelerine ve cinsel hayatına vakit ayırabildiğine göre.. Tıp okuduğuna göre aranızdaki yaş farkını, yaşının evliliğe uygunluğunu ve aşk ile sübyancılık arasındaki farkı da hesaplayabilirsin değil mi ? Tabi desteksiz sallamıyorsan. Birde anan baban yok mu senin, cinsel hayatım var benim diye bir gerdan kırmadığın kalmış. Cık cık cık az edep ya hu.
Her şey zaman yönetiminde bitiyor hanımefendi bakınız ben hem işime hem okuluma hem sevgilime hem arkadaşlarıma hem cinsel hayatıma hem sporuma vakit ayırabiliyorum :D bir de anne babayla cinsel hayat arasındaki bağlantıyı kuramadım. Sizin yaptığınız tam olarak argumentum ad hominem olmuş ama sizin anlayabileceğinizi sanmam.. :D

açtığın konu ile başlığın kel alaka..
ayrıca sevgilin pedofili
Haha:))) bu ne cesaret yiğidim, öyle kafana estiği gibi tanımadıgın insanlara pedofili diyemezsin, işte bu edepsizliktir.
İkinci olarak da, evet başlığım kelalaka olmuş maalesef, ama konuyu okuyunca anlaşılacağımı düşünüyorum

Her şey zaman yönetiminde bitiyor hanımefendi bakınız ben hem işime hem okuluma hem sevgilime hem arkadaşlarıma hem cinsel hayatıma hem sporuma vakit ayırabiliyorum :KK70: bir de anne babayla cinsel hayat arasındaki bağlantıyı kuramadım. Sizin yaptığınız tam olarak argumentum ad hominem olmuş ama sizin anlayabileceğinizi sanmam.. :KK70:
Ah tatlım, şu müthiş cinsel hayatlarınızı anne babalarınıza bir açın bakalım argumentum ad hominem neymiş anne babanı da bu konuda aydınlatırsın ek olarak. Gerçekten gençliğin geldiği son nokta gözlerimi kanattı. Bende ar, edep diyeceğim ama cidden anlayabileceğinizi sanmam.

Haha:))) bu ne cesaret yiğidim, öyle kafana estiği gibi tanımadıgın insanlara pedofili diyemezsin, işte bu edepsizliktir.
İkinci olarak da, evet başlığım kelalaka olmuş maalesef, ama konuyu okuyunca anlaşılacağımı düşünüyorum

ne kadar da ergen bir üslubun var..
cesaret değil o, cesaret olsa duramazdın.18 yaşında kıza hallenen orta yaş bunalımındaki herife cici dayı mı diyeydim yoksa enişte mi?

Ah tatlım, şu müthiş cinsel hayatlarınızı anne babalarınıza bir açın bakalım argumentum ad hominem neymiş anne babanı da bu konuda aydınlatırsın ek olarak. Gerçekten gençliğin geldiği son nokta gözlerimi kanattı. Bende ar, edep diyeceğim ama cidden anlayabileceğinizi sanmam.
Yaşam tarzınız yahut dünya görüşünüz farklı diye insanları arsız edepsiz diye yaftalamak nedir yahu kendinize gelin. Bir insan çalmıyor çırpmıyorsa bu insanın cinsel hayatı sizi ne ilgilendiriyor da böyle hiddetleniyorsunuz? Siz yapmayın yapana da karışmayın bu kadar basit. Umarım en yakın zamanda “beni alakadar etmez” diyebilecek olgunluk mertebesine erişirsiniz ;)

valla kusura bakma ama adam bildiğimiz sübyancı. o yaşta sağlıklı bi beyne sahip bir adamın asla seni hayat arkadaşı olarak düşünmemesi gerek . en fazla abi gibi filan görebilir ki baban yaşında. adamın iyi niyetli olduğuna asssllaaaa inanmıyorum.

hanımefendi sokak ortasında mı sevişiyolar??

tamam size ters olabilir ama edepsiz, arsız, namussuz diyemezsiniz.
herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil. herkes birbirine saygı duymak zorunda.

ne kadar da ergen bir üslubun var..
cesaret değil o, cesaret olsa duramazdın.18 yaşında kıza hallenen orta yaş bunalımındaki herife cici dayı mı diyeydim yoksa enişte mi?
Ergen üslup benimki mi yoksa tanımadığı insana hakaret etme hakkını kendinde bulan bi insanınki mi? Bilemedim. Siz iyisi mi başka bi şey söylemeyin

herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil. herkes birbirine saygı duymak zorunda.
Valla öyle bi sinirlendi ki sırf cinsel hayatım var diye gören de kocasıyla cinsel hayatım var sancak shsjdhd

adamın yaşı gelmiş geçiyo demek biraz ayıp olmuyo mu? tamam yaşı büyük ama adamında hayatını bilmiyoruz ki. ne yaşadı ne etti.
bende ilkten dedim aklı başında biri evlilik kararı alırken düşünür. 2 ayda almaz diye. üf bilemedim.

ya bilmiyorum benim tercih edeceğim durum olmazdı. dediğiniz gibi adam çocuk ister. belki ‘artık evlendim’ düşüncesiyle o deli dolu halleri gider daha monoton biri olur falan.

konu sahibi derdini veya sorusunu tam soramadı bana göre. belki farklı şekilde sorsaydı böyle yorumlar gelmezdi.

Neden ayıp olsun onu anlamadım adamın yaşı geçtiği kadar kızın da yaşı geçecek zamanla aynı yerde kalmayacak evlilik farklı birşey bunu söylüyorum sadece bazı insanlar köprüyü geçene kadar iyi davranir.

Şimdi kızımız zaten evlenmeyi düşünmüyor bence de şu an düşünmesin okulunu bitirsin mesligini eline alsın zaten o zaman daha farklı düşünecek..

Ergen üslup benimki mi yoksa tanımadığı insana hakaret etme hakkını kendinde bulan bi insanınki mi? Bilemedim. Siz iyisi mi başka bi şey söylemeyin

tatlım buraya konu açınca ne yazık ki halka mal olmuş gibi bir şey oluyor, isteyen istediği gibi yorum yapabilir.kaldıramayacaksan açmasaydın yani..
o değil de ilk sayfalardan beridir okuyarak geliyorum; aşağı yukarı pek çok kişi benimle aynı minvalde şeyler yazmış zaten.sübyancı,sapık vs.. havada uçuşuyor, ağlayacaksan konunu kapattır o halde. senden izin almayacak kimse çünkü

Yaşam tarzınız yahut dünya görüşünüz farklı diye insanları arsız edepsiz diye yaftalamak nedir yahu kendinize gelin. Bir insan çalmıyor çırpmıyorsa bu insanın cinsel hayatı sizi ne ilgilendiriyor da böyle hiddetleniyorsunuz? Siz yapmayın yapana da karışmayın bu kadar basit. Umarım en yakın zamanda “beni alakadar etmez” diyebilecek olgunluk mertebesine erişirsiniz :KK66:

21 yaşında binim cinsil hiyitim virr bik bik diye ortada dolaşan ve bununla gurur duyan kızlar, sokak ortadasında sevişilmedikten sonra sorun yoktur kafasında olan üyeler.. Cidden gözlerim ve beynim kanadı. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Zarar kendi özsaygınıza. Banane yahu.

21 yaşında binim cinsil hiyitim virr bik bik diye ortada dolaşan ve bununla gurur duyan kızlar, sokak ortadasında sevişilmedikten sonra sorun yoktur kafasında olan üyeler.. Cidden gözlerim ve beynim kanadı. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Zarar kendi özsaygınıza. Banane yahu.

Üslup yerlerde :)

yaranız var belli :) yoksa gerçekten ‘bana ne’ deyip mesajları alıntılamazdınız bile.
Allah sağlık versin, kafada.

Back