- 12 Temmuz 2006
- 56.167
- 215.898
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Ah tatlım, şu müthiş cinsel hayatlarınızı anne babalarınıza bir açın bakalım argumentum ad hominem neymiş anne babanı da bu konuda aydınlatırsın ek olarak. Gerçekten gençliğin geldiği son nokta gözlerimi kanattı. Bende ar, edep diyeceğim ama cidden anlayabileceğinizi sanmam.
48 yaşında. Ailemle çok sık görüşmüyorumBaban kaç yaşında? Babanla aranız nasıl?
Babasıyla arası iyi olmayan kızlarımız maalesef baba arzusuyla kendinden yaşca büyüklere ilgi duyabiliyorlar.48 yaşında. Ailemle çok sık görüşmüyorum
siz 51 ken o 69 olacak bir de boyle dusunun.Benim de esimle 8 yas farkim var bazen hic ummadigim problemler yaraiyor bu durum.Benim ysamak istedigim cogu seyi o coktaaan yasamis ve bitirmis oluyor.Bir de jenerasyon periodu 7 yildir aranizda neredeyse 3 jenerasyon fark var inanin ki cok pisman olursunuz.Suan o olgun tavirlar hosunuza gitse de siz olgunlastikca artik cezbedici olgunlugun yerini yaslilik halleri alacakEvet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim
Evet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim
O hadsizler her yerde ve her konuda var maalesef. Israrla cinsellik konusunu ben açmadım dememe rağmen, cinsel hayatımla övündüğümü falan söyleyenler oldu. Övünülecek bir şeymiş gibi. Yapacak bi şey yok o zihniyete maalesefSon sayfadaki yorumlara şok oldum
Konu sahibi ozur dilerim , cinsellik konusunu yazan bendim ancak benim kastettigim sey bambaskaydi , bunun yuzunden sacma sapan ithamlara ve hakaretlere maruz kalmissiniz
18 yasini gecen her birey istedigi kisiyle , istedigi gibi sevisir , cinsellik de yasar , bu kimseyi ilgilendirmez , esas buna laf soylemek hadsizligin dik alasidir
Ben sizin su anda yasadiginiz cinsellikle ilgili bir yorum yapmadim , yapmam da asla , evlilik hayatainizda ilerleyen senelerde yasayacaklarinizaydi benim yorumum
Kusura bakmayin , burdaki hadsizleri hesaba katmadan yapmisim yorumu
Yapacağım şey o olacak zaten muhtemelenYorumların hepsini okumadım ama biyerde cinsel hayatınızın olduğunu yazmışsın. Birlikte yaşayın evlenmek yerine? Cocuk düşünmüyorsanız ki okuyorsun muhtemelen cocuk durumu yoktur. Evlenmeye acele etmeye gerek var mı bu durumda?
2 sene sonra o diyecek oturalım diye , sen gezmek isteyeceksin.. o şuan senin varlığının heyecanı ile öyle davraniyor. Aklın varsa evlenme derim. 12 yaş olsa en fazla evet diyecegim.Ya şöyle ki, bizde o olaylar tamamen ters:) Mesela haftasonu o geliyo kamp yapalım, şuraya gidelim, şurayı keşfedelim falan diyo ben daha çok otursak film izlesek olmaz mı modunda oluyorum. Ben ona ayak uyduramıyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?