- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Bazı tepkilere aklım almıyor
Kurumsal bir firmada calısıyorum ve +40 erkekler o kadar genc/karizmatik vs duruyor ki 30 yaşındakilere cocuk dersiniz
Cevrenizde nasıl 40 yaş erkekler var bilmiyorum ancak böyle yasını göstermeyen hatta cok daha dinamik genç vs olan 40 yaş erkekleride var su hayatta
Kızımız için 20 yaş üniversite cagında oldugu için evlenmek icin erken bi ayaklarının üstüne bassın bi hayatının düzenini kursun
Ayrıca kimseyide yadırgamayın büyük konusmayın. sizden gecmişse kızınızdan kuzeninizden vs benzeri olmayacagının garantisini kimse veremez
Biraz daha yapıcı yorumlarda bulunsak keşke
Yaşımdan büyüklerle daha iyi anlaşıyorum genelde evet ama ilk defa böyle bi ilişkim oldubabanla ilişkiniz nasıl?
genelde senden çok büyük kişilere mi ilgi duyuyorsun?
Cidden olaya cinsel performans olarak mı bakıcaz?Bende buyuk konusmak istemiyorum benimde kizim var ama cok yazik gercekten
Ya herseyi gectim 20 li yas erkegiyle 40 yas erkeginin cinsel performansi bile farkli
Gencecik kiz yasitlariyla takilacagina ne isi var 40 yas adamla evlilik dusunuyor
Off uzucu ve korkutucu bir konu
YA ben kadınların eşlerini düşünerek ayrılırsak yirmi yaş küçük birini bulabiliyorlar diye kıskandıklarını düşünüyorum bence bu tepkiler ondan.çünkü kadınlar ayrılsa bile böyle bi ilişki istemiyorlar ama erkeklerin yelpaze geniş.
Bence büyük deneyimli biri her daim daha iyir.30 larımdayım ve elli yaşlarda biriyle çok rahat anlaşırım.ama acele etmeyin sizin yaşınız erken evlilik için.iki ay da erken.tanıyın biraz.ama yok baban yaşında vs yorumlara takılmayın hepsi kıskançlık :)
:))) benim gözlerim bozuk lens kullanıyorum ama onun sağlam dahaİsterse 25 göstersin, yakın zamanda yakın gözlüğü takmaya başlayacak.
Evlilikte onemsiz oldugunu mu dusunuyorsunuz?Cidden olaya cinsel performans olarak mı bakıcaz?
Çevremden kasıt ailemse çok fazla görüşmüyoruz, ilk başta muhakkak itiraz ederler ama sonra kabullenirler. Hayatıma karşmazlar çok fazlapeki çevren ne diyo bu duruma?
Cidden olaya cinsel performans olarak mı bakıcaz?
Çünkü ruh, olgunluk ve hayat deneyimi hakkında yazdıklarınıza bir yere kadar katılabilirim ama cinsellik gibi bi sorun benim için söz konusu değil bu ilişkide. Anlatabildim mi?Evlilikte onemsiz oldugunu mu dusunuyorsunuz?
Konuya tonlarca mesaj yazdim sadece bunu mu alintiliyorsunuz?
Soyledigim ruh , olgunluk , hayat deneyimi vs herseyi gecip sadece cinsellikle ilgili cumlemi mi alintiliyorsunuz?
Neden?
Benimle ilgili hayalleri yok emin olunİleriye dönük bak biraz olaya sen 30 o 50 sen 40 o 60 olacak ve fark gittikçe acilicak şimdi büyük görünmeyen adam yaşlı bir amca gibi gorunucek annene babanada günah ne hayalleri var seninle ilgili
Çünkü ruh, olgunluk ve hayat deneyimi hakkında yazdıklarınıza bir yere kadar katılabilirim ama cinsellik gibi bi sorun benim için söz konusu değil bu ilişkide. Anlatabildim mi?
Mevcut iliski icin degil , yorumlarimi evlilik dusundugunuz icin yapiyorum, evlilikte oldukca onemli bir konuÇünkü ruh, olgunluk ve hayat deneyimi hakkında yazdıklarınıza bir yere kadar katılabilirim ama cinsellik gibi bi sorun benim için söz konusu değil bu ilişkide. Anlatabildim mi?
Çevremden kasıt ailemse çok fazla görüşmüyoruz, ilk başta muhakkak itiraz ederler ama sonra kabullenirler. Hayatıma karşmazlar çok fazla
Benimle ilgili hayalleri yok emin olun
Yaşımdan büyüklerle daha iyi anlaşıyorum genelde evet ama ilk defa böyle bi ilişkim oldu
Aramızda uyumsuzluk olmayacağını biliyorum demek istedim, antropoz yaşı erkeklerde çok değişkenlik gösterir, sağlıklı bi vücutla doğru orantılıdır ve kadınların menapoz döneminden çok daha sonradır.Cinsellik gibi bi sorun soz konusu değil diyorsunuz ya hani... SIZIN ICIN EVLİLİK NEDİR VE EVLİLİKTEN BEKLENTİNİZ NE Bİ ANLATİRMİSİNİZ?
Ah be kuzum kastettigim bu degildi kiAramızda uyumsuzluk olmayacağını biliyorum demek istedim, antropoz yaşı erkeklerde çok değişkenlik gösterir, sağlıklı bi vücutla doğru orantılıdır ve kadınların menapoz döneminden çok daha sonradır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?