21 yaş-39 yaş , evlenmeye engel mi?

Fiziksel görünümü değerlendiriyorsunuz siz..
Az önce yazdım.
Bu kız doğmamışken,
Bu adam araba sürebiliyor,
Bir kaç kez aşık olmuş,
Oy kullanabiliyor,
Hatta şanslı kesimdeyse bir kaç ülke görmüş bile olabilir...
Aradaki yaşanmışlık yaş ilerledikçe artıyor,
Görüşler uçurum oluyor.

3 yıldır ilgilendiğim bir alan var, 3 yıl önce çok şey bildiğimi düşünüyordum.
3 yıldır üzerine biraz daha eğilip 14-15 kitap okudum. Ve şu an hiç var şey bilmediğimi söylüyorum.
Bu konunun daha sanata yansıyan kısmına, mimari adaptasyonlarına falan hiç başlamadım.
Onları da gezip görmeye başladığımda belki şu an bulunduğum noktadan bambaşka bir yerde olacağım.
Hayatta böyle bir şey.

Yaşadıkça, yaş aldıkça kendinizi buluyorsunuz.
Bunun da sınırları var. Belli yaşlarda bu yaş alma meselesi daha önemli.
20 yaşla 22 yaş arasında uçurum var
Ama 30 ile 32 yaş arası nispeten daha uyumlu...
o yüzden 21 ile 39 derseniz bambaşka bir şey olur bu...

Çok fazla bence yaş farkı.Sizin enerjik 30lu yaşlarınızda erkek arkadaşınız 50li yaşlarında bir adam olacak.Ben tercih etmezdim.Ki sizin yaşınız herhangi yaştan biriyle evlenmek için de küçük bence.

Adam 20 yaşındayken kundakta bebekmişsin daha farkında mısın? Bu ağır sübyancılık..
Hadi sen küçüksün, bazı şeylerin farkında olamayabilirsin. Ama o nasıl kendine sizi yakıştırabiliyor? Hiç mi düşünmüyor sizin geleceğinizi... Emin olun sizi gerçekten çok sevse, size kıyamaz ve önünde daha upuzun bir gelecek olduğundan bahsedip, sizden uzaklaşır..

Üzgünüm ama onun için genç, çıtır sevgiliden farksızsın.

Cidden olaya cinsel performans olarak mı bakıcaz?

Hayır, ya 20 yaşındaki kızımıza kardeşimize 39 yaşındaki adam musallat olursa diye endişeleniyoruz.
Ama siz ruh hastası olduğunuz için, kendinizden biliyorsunuz demekki bu düşünceyi...

Evlilikte onemsiz oldugunu mu dusunuyorsunuz?
Konuya tonlarca mesaj yazdim sadece bunu mu alintiliyorsunuz?
Soyledigim ruh , olgunluk , hayat deneyimi vs herseyi gecip sadece cinsellikle ilgili cumlemi mi alintiliyorsunuz?
Neden?

Bu da hayatın bir parçası.
Bu yonden de değerlendirmek yanlış olmaz.
Cinsel anlamda tatmin olmadığınız bir beraberlik sürdürmek çok zordur.
Aktif bir cinsel hayatın varsa dahil bunu yaşın gereği de anlaman biraz zor olabilir.
Ama hayat ölene kadar beraberiz, sarılıp uyuruz romantikliğinde geçmiyor.
Kendini tanıdıkça bu konudaki fikirlerin de güncellenecektir.. he benimki veya bir başkasınınki ile aynı olmaz ama değişir emin ol.

Evlilikte onemsiz oldugunu mu dusunuyorsunuz?
Konuya tonlarca mesaj yazdim sadece bunu mu alintiliyorsunuz?
Soyledigim ruh , olgunluk , hayat deneyimi vs herseyi gecip sadece cinsellikle ilgili cumlemi mi alintiliyorsunuz?
Neden?
Çünkü ruh, olgunluk ve hayat deneyimi hakkında yazdıklarınıza bir yere kadar katılabilirim ama cinsellik gibi bi sorun benim için söz konusu değil bu ilişkide. Anlatabildim mi?

Çünkü ruh, olgunluk ve hayat deneyimi hakkında yazdıklarınıza bir yere kadar katılabilirim ama cinsellik gibi bi sorun benim için söz konusu değil bu ilişkide. Anlatabildim mi?

İkinizde aseksüel misiniz?
Olabilir, garipsemem.
Sorun olmaması için tek seçenek bu sanırım?

Sadece yaş farkı bile yeter evlenmemeniz için yeterli bence.

Simdi 21' siniz ne güzel 20 sene sonra 41 olacaksiniz beyefendi de 59 olacak yani 60 diyelim.

Ecel ihtimali bile var elbette çok fazla yaş farkı var bence. Beyefendi enerjik biri ise dengeleyebilirsiniz de zaten simdiden sakin yaşına göre davraniyorsa siz ne kadar mutlu olabilirsiniz?

5 hadi 10 yaş anlasilir da bu bana fazla geldi.

Hayirlisi olsun.

Mevcut iliski icin degil , yorumlarimi evlilik dusundugunuz icin yapiyorum, evlilikte oldukca onemli bir konu

Çevremden kasıt ailemse çok fazla görüşmüyoruz, ilk başta muhakkak itiraz ederler ama sonra kabullenirler. Hayatıma karşmazlar çok fazla

Benimle ilgili hayalleri yok emin olun

yanlış anlamayın ve saldırı olarak algılamayın lütfen ama burdan ben anladım sorunu.
ister istemez ‘baba’ yerine koyuyosunuz beyefendiyi. psikolog fln da değilim veya çokkk iddialı değilim bunları söylerken.
belki gayet normal olarak olgun erkeklerden de hoşlanıyo olabilirsiniz ama benim düşüncem hayatınızdaki eksikliği kapatmak istemeniz yönünde :)

bari acele etmeyin bazı şeyler için derim.
onun dışında yukarıda cinsellikle ilgili yazılanları dikkate alın :)

Yaşımdan büyüklerle daha iyi anlaşıyorum genelde evet ama ilk defa böyle bi ilişkim oldu

babanızla ilişkiniz için bir şey dememişsiniz.

Bana figüründeki sıkıntılardan dolayı çok büyük yaştakiler size çekici geliyor olabilir o zamam da bu adam gider başkası gelir. Bemce bir psikoloğa git ve bunu anlat, eğer bu yönde bir sorun varsa çözülsün ki hayatının sonraki evrelerinde seni etkilemesin. Eğer bu yönde bir sorun yoksa o zaman ciddi düşünürsün ki ben öyle olsa bile aradaki yaşın çok fazla olduğunu 30unu aştıktan sonra, görüntü değil mental olarak, ben bu adamı mı beğendim evlendim diyeceğini düşünüyorum.

Cinsellik gibi bi sorun soz konusu değil diyorsunuz ya hani... SIZIN ICIN EVLİLİK NEDİR VE EVLİLİKTEN BEKLENTİNİZ NE Bİ ANLATİRMİSİNİZ?
Aramızda uyumsuzluk olmayacağını biliyorum demek istedim, antropoz yaşı erkeklerde çok değişkenlik gösterir, sağlıklı bi vücutla doğru orantılıdır ve kadınların menapoz döneminden çok daha sonradır.

Ah be kuzum kastettigim bu degildi ki
Bosver andropozu falan , ben boyle cinsellik konusunu forumda konusmayi hic sevmiyorum ama senden yasca buyuk bir kadin arkadasin varsa ona sor anlatsin ne demek istedigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…