• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 yaş-39 yaş , evlenmeye engel mi?

Unluler yapinca da normal degil , biz oyle bir iliski okudugumizda etmedik hakareti birakmiyoruz , bana gore bu kadar yas farki sapiklik kim yaparsa yapsin
Valla bu unluler elini kolunu sallayarak yapiyolar bunu.. agaoglunu dusun mesela.. adamin ciktiklarina bak.. parasi var ya birde sayin agaoglu oluyo: ( maalesef

Turuncum aslinda icimden gecen seyler cok agir ama hem koni sahibinin kalbini kirmak istemiyorum hem de ben ne desem bos gelecek ona anlamayacak
Kendisi 20 sene sonra anlayacak su andaki yasadigi iliskinin yanlisligini ve ne kadar korkunc birsey oldugunu
Insallah bizleri dinler ve vazgecer bu sevdadan ama bana pek vazgecmeyecekmis gibi geliyor
Hergun bdv'ye girip hayatlari mahvolan kadinlarin hikayelerini okudukca icim aciyor gercekten

21 yaşındayken çevremde ismi ile hitap ettiğim 39 yaşında biri hiç yoktu...

31 yaşındayım, 21 yaşındaki genç ile 17-18 arasında benim için hiç bir fark yok...

Dediğin gibi mila, adam için söyleyecek çok şey var, söylenmiyor.
Umarım Kadınlar kendi hayatlarının değerinin farkına varır.
Önceliklerini iyi ölçüp tartar...
21 yaşındayken yazın dil öğrenmek için çabalayıp, yeni insanlarla tanışma peşinde koşuyordum.

25 yaşında sevgilimi ailemin karşısında çıkardığımda babamın ilk sorduğu yapmak isteyip yapamadığın var mı?
Evlilik hayallerine hedeflerine engel olur mu?
Evlendiğin kişi yoldaşın, arkadaşın olabilir mi; iyi düşün dedi...

Bu kız gelmiş evlilik diyor...

39 yaşında bir adam 21 yaşında gencecik bir kadınla neden evlenmek ister?
Hadi o en güzel çıtır kızı takacak koluna, öpecek, okşayacak peki 21 yaşında, hayatının başında, dünya önünde keşfedilmeyi bekleyen bir genç kadın 39 yaşında adamla neden evlensin.
Vazgeçin bu işten. Seyahat edin, yeni kültürler görün, vizyonunuzu genişletin, gezin, tozun.
Şimdi pembe gözlüklerle bir altı ay canım cicim olursunuz da siz 30 yaşında kadınlığın muhteşem yaşlarına adım atarken adam andropoza girecek. Bu kadar genç bir eşle de iyice zıvanadan çıkacak.
Yapma etme güzel kızım.

Bazı tepkilere aklım almıyor
Kurumsal bir firmada calısıyorum ve +40 erkekler o kadar genc/karizmatik vs duruyor ki 30 yaşındakilere cocuk dersiniz
Cevrenizde nasıl 40 yaş erkekler var bilmiyorum ancak böyle yasını göstermeyen hatta cok daha dinamik genç vs olan 40 yaş erkekleride var su hayatta

Kızımız için 20 yaş üniversite cagında oldugu için evlenmek icin erken bi ayaklarının üstüne bassın bi hayatının düzenini kursun

Ayrıca kimseyide yadırgamayın büyük konusmayın. sizden gecmişse kızınızdan kuzeninizden vs benzeri olmayacagının garantisini kimse veremez

Biraz daha yapıcı yorumlarda bulunsak keşke

YA ben kadınların eşlerini düşünerek ayrılırsak yirmi yaş küçük birini bulabiliyorlar diye kıskandıklarını düşünüyorum bence bu tepkiler ondan.çünkü kadınlar ayrılsa bile böyle bi ilişki istemiyorlar ama erkeklerin yelpaze geniş.
Bence büyük deneyimli biri her daim daha iyir.30 larımdayım ve elli yaşlarda biriyle çok rahat anlaşırım.ama acele etmeyin sizin yaşınız erken evlilik için.iki ay da erken.tanıyın biraz.ama yok baban yaşında vs yorumlara takılmayın hepsi kıskançlık :)

YA ben kadınların eşlerini düşünerek ayrılırsak yirmi yaş küçük birini bulabiliyorlar diye kıskandıklarını düşünüyorum bence bu tepkiler ondan.çünkü kadınlar ayrılsa bile böyle bi ilişki istemiyorlar ama erkeklerin yelpaze geniş.
Bence büyük deneyimli biri her daim daha iyir.30 larımdayım ve elli yaşlarda biriyle çok rahat anlaşırım.ama acele etmeyin sizin yaşınız erken evlilik için.iki ay da erken.tanıyın biraz.ama yok baban yaşında vs yorumlara takılmayın hepsi kıskançlık :)
Abartmadin mi biraz sende:) bende 30 lu yaslardayim babam 50 li yaslarda..evet ortak konularimiz cok olabilir, o konuda haklisin:))

Ben kiskanclik ysptiklarini dusunmuyorum. Davul bile dengi dengine derken birazda yasi kastediyolar bence

21 yaşındayken çevremde ismi ile hitap ettiğim 39 yaşında biri hiç yoktu...

31 yaşındayım, 21 yaşındaki genç ile 17-18 arasında benim için hiç bir fark yok...

Dediğin gibi mila, adam için söyleyecek çok şey var, söylenmiyor.
Umarım Kadınlar kendi hayatlarının değerinin farkına varır.
Önceliklerini iyi ölçüp tartar...
21 yaşındayken yazın dil öğrenmek için çabalayıp, yeni insanlarla tanışma peşinde koşuyordum.

25 yaşında sevgilimi ailemin karşısında çıkardığımda babamın ilk sorduğu yapmak isteyip yapamadığın var mı?
Evlilik hayallerine hedeflerine engel olur mu?
Evlendiğin kişi yoldaşın, arkadaşın olabilir mi; iyi düşün dedi...

Bu kız gelmiş evlilik diyor...

Ne guzel anlatmissin , ben 21 iken 39 yas grubu annemle babamin arkadaslari olan ve amca dedigim insanlardi

Benim esimin oglu 19 yasinda , cocuk yani , konusmasi , dusunce tarzi , hayalleri , o konusurken yuzumizde gulumseme ile dinliyoruz.. boyle bir cocuga 39 yasinda birinin musallat olmasini hayal dahi edemiyorum

Turuncum aslinda icimden gecen seyler cok agir ama hem koni sahibinin kalbini kirmak istemiyorum hem de ben ne desem bos gelecek ona anlamayacak
Kendisi 20 sene sonra anlayacak su andaki yasadigi iliskinin yanlisligini ve ne kadar korkunc birsey oldugunu
Insallah bizleri dinler ve vazgecer bu sevdadan ama bana pek vazgecmeyecekmis gibi geliyor
Hergun bdv'ye girip hayatlari mahvolan kadinlarin hikayelerini okudukca icim aciyor gercekten
Dinlemeyecek malesef.
Şimdi tatlı geliyor böyle ilişki, olgun erkek falan. Adam da gelmiş 40’ına, kızın ağzından girip burnundan çıkıp kandırıyor.
Kınamayayım, kızım var diyorum ama böyle babası yaşında adamla karşıma çıksa ilk dayağını yer benden herhalde.

Bazı tepkilere aklım almıyor
Kurumsal bir firmada calısıyorum ve +40 erkekler o kadar genc/karizmatik vs duruyor ki 30 yaşındakilere cocuk dersiniz
Cevrenizde nasıl 40 yaş erkekler var bilmiyorum ancak böyle yasını göstermeyen hatta cok daha dinamik genç vs olan 40 yaş erkekleride var su hayatta

Kızımız için 20 yaş üniversite cagında oldugu için evlenmek icin erken bi ayaklarının üstüne bassın bi hayatının düzenini kursun

Ayrıca kimseyide yadırgamayın büyük konusmayın. sizden gecmişse kızınızdan kuzeninizden vs benzeri olmayacagının garantisini kimse veremez

Biraz daha yapıcı yorumlarda bulunsak keşke
Iyi de sorun yasi gostermemek degil ki , isin fiziksel tarafi beni hic baglamiyor , benim esim de 47 yasinda ama cok fit , yakisikli , yuzunde bi tane cizgi olmayan bir adam ama ruhu 47 yani , 39 yasindaki adam da gayet fit olabilir genc durabilir ama ruhu ne olacak ? Yasamisliklari , hayata bakis acisi , 20 yas ile 30 yas arasinda bile daglar kadar fark varken daha univ ogrencisi olan 21 yasindaki biriyle 39 yasindaki birinin hayata karsi durusu ayni olabilir mi?
Ben 40 yasindayim , gecen hafta esimin 19 yasindaki ogluyla beraberdim , bana gore tamamen cocuk , hayata bakisi , dusunceleri
Ben bu farktan bahsediyorum yoksa dis gorunusten kime ne

Dinlemeyecek malesef.
Şimdi tatlı geliyor böyle ilişki, olgun erkek falan. Adam da gelmiş 40’ına, kızın ağzından girip burnundan çıkıp kandırıyor.
Kınamayayım, kızım var diyorum ama böyle babası yaşında adamla karşıma çıksa ilk dayağını yer benden herhalde.
Bende buyuk konusmak istemiyorum benimde kizim var ama cok yazik gercekten

Ya herseyi gectim 20 li yas erkegiyle 40 yas erkeginin cinsel performansi bile farkli
Gencecik kiz yasitlariyla takilacagina ne isi var 40 yas adamla evlilik dusunuyor
Off uzucu ve korkutucu bir konu

Evet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim:KK43:

annemle babam arasında 17 yaş var
yapma.
o kadar diyim yani.
(ki onlar 28-45 iken evlenmişler)

Back