- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Tamam adamın bir kaç büyük olması iyi dedik ama bu kadarı fazla ya. Ben yan yana gelip sohbet bile edemem. Hebele hübele hayaller kurarken adam 39 yaşında bana bakıp ne düşünecek bilmiyorum.
Birde şöyle bir gerçek var yaşlı başına büyük adamların 20-25 arası kadınlara bir ilgisi oluyor.
“Tazecik, çıtır” kafasıyla yaklaşıyorlar.
Bir gerçek ise, güvensizliklik. Şöyle düşünüyorlar “20-21 yaşında bu yaşında birşeyler yaşamamıştır çok şey görmeştir herşeyi bende yaşar tadar güven sıkıntısı yaşamam” der.
Ama 39 yaşındaki adam bu düşünceyi 30-35 yaşındaki bir kadın için düşünür mü? Düşünmez.
Ona göre yaşlanmıştır. Ona göre çok şey yaşamıştır kimler gelmiş geçmiştir hayatında der.
Çevremde fazlasıyla gördüm ve görüyorum. Elbette istisnalar olabiliyor o da %40.
Akıl, fikir, zikir.
Biz bayadır birbirimizi tanıyoruz aslında ama 2 aya yakın zamandır birlikteyiz
Allah korusunnnn allah korusun tüm kk toplanıp okunmuş pirinç yedirip, zemzemle yıkarız, kurtarmaya çalışırız alwlerlrlekeksksaynen. Mesela konu sahibi yazmış işte benden çok plan yapıyo şuraya buraya gidelim diye ben evde oturmak istiyorum diye. Konu sadece adamın enerjik olması falan değil ki. al işte burda bile çok farklılar. Yani yaşıtı olsa sevgilisi orda bile uyumsuzluk olurdu kaldı ki yaş farkıyla.
Normalde yaş farkına aşırı tepki vermem. olabilir. ama 21-39 fazla. (böyle deyip kendimden 18 yaş büyük birine aşık oluyomuşum. yani 43 yaşında biri, ay hayır düşünemedim :/)
Hayır evlenmedi, ve gerçekten 39 da göstermiyor. Ben ilk tanıştıgımızda 31-32 sanmıştım, çok şaşırdım yaşını öğrenince
40 yasindayim , 21 yasindaki kisi bana gore cocuktur , ne sohbet edecek birsey bulabilirim ne beraber vakit gecirmekten zevk alabilirim
Esim 47 yasinda , o beni bile bazen cocuk goruyor
Kusura bakmayin ama zaten evlilik icin cok cok gencsiniz hele ki 39 yasinda bir adamin sizinle evlenmek istemesi bana gore subyanciligin baska bir versiyonu
Cok buyuk konusmak istemiyorum benimde kizim var ama 21 yasindayken gelip 39 yasinda biriyle evlenicem dese kizimi eve kapatir , anahtari da denize atarim
Turuncum aslinda icimden gecen seyler cok agir ama hem koni sahibinin kalbini kirmak istemiyorum hem de ben ne desem bos gelecek ona anlamayacakAynısını yazacaktım...
Kardeşim 21 yaşında.
Gelip 39 yaşında adama aşık oldum, üstüne de evleneceğim dese, üzerine kilit vururum.
O yaş farkına euvallah dedikten sonra 39 yaşındaki adam için ha 18 ya 21 bence. O ne öyle subyancı gibi... her şeyin oluru var.
Siz doğduğunuzda adamın ehliyeti vardı, oy kullanıyordu, liseyi bitirmiş, muhtemelen bir kaç kez aşık olmuştu.
Bilemedim. Sevgililik durumunuzun bile nasıl geliştiğini hayal edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?