21 yaş-39 yaş , evlenmeye engel mi?

Pardon Jinekolog psikolog falanmisiniz? Ayrıca madem her soruya cevap var ve beyefendiyi koruyorsunuz nedenn sorun ediyorsunuz kendi içinizde ve buraya konu açıp soruyorsunuz? ? Ayrıca ben hala cevap alamadım sizden Evlilik nedir? beklentiz nedir? dedim size siz bana antropoz menepoz dediniz bumudur?

Ah be kuzum kastettigim bu degildi ki
Bosver andropozu falan , ben boyle cinsellik konusunu forumda konusmayi hic sevmiyorum ama senden yasca buyuk bir kadin arkadasin varsa ona sor anlatsin ne demek istedigimi
Hayır ben gerçekten anladım ama olaya cinsel hayat olarak bakınca 10 sene sonrasını şimdiden düşünmek istemiyorum. Anlatmak istediğim bu.

Komiklik olsun diye söylemedim.
Gayet ciddi söyledim.

Sizin cinsel birlikteliği nasıl tanımladığınız önemli. Bunu tanımlamak için ne kadar kendinizi tanıdığınız önemli.

Ama mesele andropoz veya menopoz değil. Çok başka şey anlatmak istediğim. Onu söyleyebilirim...

Jinekolog değilim ama az kaldı:) Tıp okuyorum.
İkincisi de evlilikten beklentim diye bi şey yok, size evliliğin ne oldugunu bilmediğimi söyledim zaten konumda. Evlenirsem ne olur bilmiyorum... Şu an mutluyum ve o zaman da tek beklentim mutlu olmak. Şu anda da bi cinsel hayatım var zaten, benim için evliliğin sevgililikten farkı bu değil

size göre evliliğin sevgililikten farkı ne peki?

Hem kendini hem hayatındaki kişiyi hemde bu içindeki olduğun abzurd durumu savunuyorsun ve hala fikir yorum istiyorsun olumsuz düşüncelere yani istemedigin cevaplara kızıyorsun ee sen kararını vermissiniz neden hala yanıtlar bekliyorsun ki? ? DİPNOT : TIP OKUYORSUN ve aradaki bunca yaş farkının olupta iki tarafin beraber olmasi sence normalmi yani o beyefendi kardeşi yada erken evlenseydi kızı yaşındaki biriyle evliliği cinselliği normalmi bu subyancilik değilmi? ?

Yaşin cok genc. Iliskiniz çok yeni. Evlilik karari almak icin çok erken bence. 21-39 yaş problem olmaz belki ama siz 31 yaşında iken adam neredeyse 50 olmus olacak. Ve o yastan sonra cabuk çökecek. Ben yapamazdim.

Yetişkin iki insanın birbiriyle evliliği de cinselliği de normaldir. Buna sübyancılık olarak bakmak bence asıl zihniyet bozukluğu. Benim konumda sordugum şey tamamen farklı. Aramızda bi yaş farkı var evet ama biz iyi anlaşıyoruz, evlensek ne farkı olur diye sordum. Evliliğin sevgililikten farklı bi tarafı var mı , bilmediğim için tedirgin oluyorum dedim. Ama bi baktım birsürü yorum, o adam sübyancı, yok seni tatmin etmez, yok antropoza girer. Çok ilginç cidden. Bu kısımları düşünebilecek yaştayım

Allah aşkına bunu bilsem konu mu açarım burda

sizin sorunuz bu değildi ki. bu yaş farkı evlilik için engel mi diye soruyosunuz başlıkta.
yukardaki yorumda da cinsellikle ilgili kısımda diyosunuz ki bu sevgililik ve evlilikte farklı olmaz.

Bende bunun üstüne size soruyorum madem şimdi aktif cinsel hayat var ve bu değil fark diye (ki olabilir bana ne) ama o zaman fark ne?
ona göre bizde size engel mi değil mi evlilik için diye söylücez. Farkı bilmiyorum bilsem konu açar mıydım diyene kadar o zaman oturun düşünün. Çünkü sevgililikte engel olmayan evlilik için niye engel olsun?

konu sahibi gerçekleri duymayı değil, istediklerini duymayı umarak geldi buraya.

yani biz diyecektik ki "olur mu canıııım ne önemi var, önemli olan aşk, aşkını yaşa evlen, inanılmaz mutlu olursun"

o da teşekkür edip gidecekti.

kendi de biliyor babası yaşında adamla olmaz, yoksa niye buraya gelip yazsın. gider aşkını yaşardı.

canısı biz seni tatmin edemeyiz maalesef, gerçekler acıdır.

yazılan şeyleride asla kabul etmiyosunuz ama? o nasıl olacak?
gerçekten herşeye bi cevabınız var. Madem soru soruyorsunuz o zaman verilen cevapları da kabul edin. Savunmaya geçicek bişey yok.

‘ciddi yaş farkı var ama sevgili olarak anlaşıyoruz. Evlilikle sevgililik arasında ne gibi farklılıklar var’
diye konu açacaktınız. bu kadar basit.

Kendinizi ifade edemiyosunuz galiba. Zamanla öğrenirsiniz.

Düşünebilen yastaysan buyur bu beyefendiyle evlen bukadar savunma uyorsun bukadar herseyin bilincindesin ve hala subyanci değil diyorsun ee ozaman ne dert ediyorsun ?? Sana burda evliliğin ne oldugunu evli bayanlar anlatmışlar onları bile anlayamamissiniz hala dik kafadasin savunma halindesin .. buyur arkadaşım çok matah bişi evlilik buyur evlen başın göğe ericek emin ol heleki amcan yaşındaki beyle okadar güzel. Olurki tadından yenmez ..MUTLULUKLAR.

Evliliğin farklı bi psikolojisi ve getirdiği sorumluluklar mutlaka vardır. Burda bi çok hanımın da evli olduğuna eminim. Bu soruyu burda sormam gayet doğal
Ayrıca konumu tekrar okursanız hayatımın sonuna kadar sevgili kalalım dese kabul edicem ama evlilik beni tedirgin ediyo anlamına gelen bi ton şey söylemişim. Sadece başlığa bakıp yazıyosunuz heralde

Reactions: KV_
Teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…