- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.761
Geçmiş olsum canım . Içim karardı demin okudum kadın bizim memlekette mide küçültme ameliyati olmuş 10 gün sonra ölmüş. Bir oğlu var üzüldüm . Bu kilooo ne berbat bişey kimse midesini kücultmesin irade güçlendirsinlerKizlar ben geldim bugün sözde evdeydim ama bütün gün yollardaydim kizim bugün kolundan kücük bir ameliyat oldu ev temizle alisveris hastane yemek yap bu saat oldu türk kahvemi yaptim ve size yaziyorum yani sizinle ve türk kahvemle dinleniyorum
sabah 1 tane peynirli krep yedim hic yag yok ve 2 bardak süzme kahve
öglen saat 3 de eve geldim acliktan ölüyordum ama kendimi zuttum 1 tane balikli ekmek yedim birtanede krep2 l su
aksam aileme birsürü yemek pisirdim ama ben ispanak yemegi yiyecegim kizlar ben tartilmadim ayin 24 kendime süpriz yapmak istiyorum 500g olsa bile
Allah rahmet eylesin ömrü okadarmis ama genede yazikGeçmiş olsum canım . Içim karardı demin okudum kadın bizim memlekette mide küçültme ameliyati olmuş 10 gün sonra ölmüş. Bir oğlu var üzüldüm . Bu kilooo ne berbat bişey kimse midesini kücultmesin irade güçlendirsinler
Ne guzel etraftan boyle seyler duymakSinavlarım vardı canım. annem buradaydı bugün onu yolcu ettim. Birde başka sıkıntılar vardı. Annem beni en son 81 lerde görmüştü ramazanin sonunda . Bu sefer 75 le görünce çok sevindi yaza memelekete geldiğinde seni 65 görmek istiyorum dedi. Teyzeme foto attim oda zayiflama cabalarinda cok fit gorunuyorsun yine vermissin dedi ayy nasil mutlu oldum komsumda hep farkediyor :) . Simdi yine buralardayim :) hedefim 54
Evet canim cok sevindim ama tabiki ilk zamanlar oldugu icin bu kadar hizli verdigimi dusunuyorum...ama daha yolum cooookk uzun en az 13 kg daha vermem gerek...
evet ya daha güzel tarif etmişsinçok şekerli gerçekten doğru diyorsun aldığın şeker ondan olsun yani olacaksa
güzel şeyler peki neden içecek konusunda böyle bir şey söyledin ?
Bu Tas Benim icinmiydi anlamadim ama cünkü bir kac gün önce baska bir topikte bir bayanin cok bilgili oldugunu yazmistim ve arkadaslara bayanin yazilarini okumalarini tavsiye etmistim yalnis birsey yaptigimi sanmiyorum cünkü bende burdayim ve mutluyumTemmuz ortasindan bu yana 13 kilo verdim ben , diyetle isim bittiginde tam 20 kilo vermis olacagim. Ulasilamayacak bir hedef degil.
Ben Karatay ciyim , meyve bile yemiyorum. O kadar da olsun yani.
Yemegin tadina daha cok variyorsun ve doydugunu hissediyorsun. Deneyin bence.
--------------------------------------------------------------
Baska topikleri oneren arkadaslar ; istedigi topige gidebilir ancak beni baska topikler ilgilendirmiyor. Ben kendi topigime bakarim. Bilgiye gelince; Karatay yeterince bilgili. Bilgilenmek isteyen alsin kitabini okusun. Siddetle tavsiye ediyorum. Karatay'a sadece tereyagi, zeytinyagi konusunda katilmiyorum. Fazladan yag yemenin alemi yok ama onu da diger yaglardan uzak durmaniz icin ustune basa basa soyluyor . Gidipte kasik dolusu tereyagi yemeniz icin degil.
Yeterince kilo verdigimi , bilgilendigimi ve uyguladigimi dusunuyorum ama islerim dolayisiyla giremiyorum o ayri konu. Malesef, Ayin 24 unden sonra bir sure hic giremiycem.
Hepimiz az cok kilo verdik bu topikte. Topiklerde yazismak baslangic yapmak icin yeterli olabilir ama devam etmek icin sizin iradeniz gerekiyor artik.
Kalorisiz gunler.
Temmuz ortasindan bu yana 13 kilo verdim ben , diyetle isim bittiginde tam 20 kilo vermis olacagim. Ulasilamayacak bir hedef degil.
Ben Karatay ciyim , meyve bile yemiyorum. O kadar da olsun yani.
Yemegin tadina daha cok variyorsun ve doydugunu hissediyorsun. Deneyin bence.
--------------------------------------------------------------
Baska topikleri oneren arkadaslar ; istedigi topige gidebilir ancak beni baska topikler ilgilendirmiyor. Ben kendi topigime bakarim. Bilgiye gelince; Karatay yeterince bilgili. Bilgilenmek isteyen alsin kitabini okusun. Siddetle tavsiye ediyorum. Karatay'a sadece tereyagi, zeytinyagi konusunda katilmiyorum. Fazladan yag yemenin alemi yok ama onu da diger yaglardan uzak durmaniz icin ustune basa basa soyluyor . Gidipte kasik dolusu tereyagi yemeniz icin degil.
Yeterince kilo verdigimi , bilgilendigimi ve uyguladigimi dusunuyorum ama islerim dolayisiyla giremiyorum o ayri konu. Malesef, Ayin 24 unden sonra bir sure hic giremiycem.
Hepimiz az cok kilo verdik bu topikte. Topiklerde yazismak baslangic yapmak icin yeterli olabilir ama devam etmek icin sizin iradeniz gerekiyor artik.
Kalorisiz gunler.
rica ederim canım normalde yiyorsan arada yememenden bir şey olmazHaklısın canm normalde dikkat ediyorum .. rahatsız olduğum için yiyemedim . Saol yine de
yürüyüş yapinca iyi oluyor evet ama ekstra bacak hareketleri yapmama lazım tabi benim bacaklarim futbolcu bacağı diyorlarmış böyle kalın alt taraflarida bide yürüyüş yaptıkça kaslandi etek giymiyorum o yüzden alt bacak nasıl incelir ki acaba
ay canım cok sağol kahvaltilar cok süper yarın birini deneyimben kilo bildirimini yapmak istemiyorum bu hafta bugün adet oldugumdan cok sisim fazla cikicam moralim bozulsun istemiyorum perşembe tartilabilirim o zaman koyayım mi belki perşembeye sis hissetmem hem ama uygunsaniz tatilin bakalım haftalık hedefler ne durumda
tuvalete çıkabiliyorsan doğru sonuç kesinlikle ama her zaman da olmuyor o benim metabolizmam kahvaltıdan sonra iyi çalışıyorbende uyandıktan sonra ılk tuvalete çıkıp sonra ac karın tartılmalı dıye biliyorum..
evet meyve de yemiyorsan ondan da bir şey olmaz
karatay gerçekten sağlıklı ama ben 1 yumurtayı zor bitirirken 2 yumurta yiyemem sanırım bazı şeyler bana uymuyor ama doğru şeyler de var inkar etmek olmaz
Kizlar ben geldim bugün sözde evdeydim ama bütün gün yollardaydim kizim bugün kolundan kücük bir ameliyat oldu ev temizle alisveris hastane yemek yap bu saat oldu türk kahvemi yaptim ve size yaziyorum yani sizinle ve türk kahvemle dinleniyorum
sabah 1 tane peynirli krep yedim hic yag yok ve 2 bardak süzme kahve
öglen saat 3 de eve geldim acliktan ölüyordum ama kendimi zuttum 1 tane balikli ekmek yedim birtanede krep2 l su
aksam aileme birsürü yemek pisirdim ama ben ispanak yemegi yiyecegim kizlar ben tartilmadim ayin 24 kendime süpriz yapmak istiyorum 500g olsa bile
Sagol Canim gününüz aydin olsunGecmis olsun canm
Cok güzel Kilo vermissin kilolar korkun bizde1,600gr gitmiş be yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?