21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kizlar ben geldim bugün sözde evdeydim ama bütün gün yollardaydim kizim bugün kolundan kücük bir ameliyat oldu ev temizle alisveris hastane yemek yap bu saat oldu türk kahvemi yaptim ve size yaziyorum yani sizinle ve türk kahvemle dinleniyorum
sabah 1 tane peynirli krep yedim hic yag yok ve 2 bardak süzme kahve
öglen saat 3 de eve geldim acliktan ölüyordum ama kendimi zuttum 1 tane balikli ekmek yedim birtanede krep 2 l su
aksam aileme birsürü yemek pisirdim ama ben ispanak yemegi yiyecegim kizlar ben tartilmadim ayin 24 kendime süpriz yapmak istiyorum 500g olsa bile

Geçmiş olsum canım . Içim karardı demin okudum kadın bizim memlekette mide küçültme ameliyati olmuş 10 gün sonra ölmüş. Bir oğlu var üzüldüm . Bu kilooo ne berbat bişey kimse midesini kücultmesin irade güçlendirsinler

Allah rahmet eylesin ömrü okadarmis ama genede yazik
gercekten dikkat etmeliyiz ben birzamanlari türkiyede cok yaygin olan ilac kullandim inanin 5 gece boyunca gözümü kirpmadim inan 5 gün boyunca uyanik gezdim kalb carpintisi ve ben kesinlikle ilacima yormadim ilaci ailemden gizli ictigim icin hic kimse bir anlam veremedi aksam haberlerde bu ilactan dolayi bir kac kisinin öldügünü duydum
o günden sonra hayatima giren son ilac oldu ben cok sisman olmadigim halde 5 kilo verebilmek icin denemedigim damlalar haplar lahana corbalari vucuda yapistirilan bantlar tozlar kalmadi kilo verdim hep geri aldim ama artik saglikli beslenmeyi ögerndim bir kac kilo geri alsam bile dikkat ederek veriyorum böyle seyleri kimselere tavsiye etmiyorum
ve suna inaniyorum INSAN ISTERSE BASARIR
ay nekadar cok yazmisim

Ne guzel etraftan boyle seyler duymak bende bi spor yapabilsem 5kg bile verdigimde cok daha fazla vermisim gibi gorunuyor..ara verince tekrar almaktan korkuyprum bende..bakalim 24 aralikta,75 leri gorurum insallah :)

Evet canim cok sevindim ama tabiki ilk zamanlar oldugu icin bu kadar hizli verdigimi dusunuyorum...ama daha yolum cooookk uzun en az 13 kg daha vermem gerek...

Temmuz ortasindan bu yana 13 kilo verdim ben , diyetle isim bittiginde tam 20 kilo vermis olacagim. Ulasilamayacak bir hedef degil.

evet ya daha güzel tarif etmişsin çok şekerli gerçekten doğru diyorsun aldığın şeker ondan olsun yani olacaksa

Ben Karatay ciyim , meyve bile yemiyorum. O kadar da olsun yani.

güzel şeyler peki neden içecek konusunda böyle bir şey söyledin ?

Yemegin tadina daha cok variyorsun ve doydugunu hissediyorsun. Deneyin bence.

--------------------------------------------------------------

Baska topikleri oneren arkadaslar ; istedigi topige gidebilir ancak beni baska topikler ilgilendirmiyor. Ben kendi topigime bakarim. Bilgiye gelince; Karatay yeterince bilgili. Bilgilenmek isteyen alsin kitabini okusun. Siddetle tavsiye ediyorum. Karatay'a sadece tereyagi, zeytinyagi konusunda katilmiyorum. Fazladan yag yemenin alemi yok ama onu da diger yaglardan uzak durmaniz icin ustune basa basa soyluyor . Gidipte kasik dolusu tereyagi yemeniz icin degil.

Yeterince kilo verdigimi , bilgilendigimi ve uyguladigimi dusunuyorum ama islerim dolayisiyla giremiyorum o ayri konu. Malesef, Ayin 24 unden sonra bir sure hic giremiycem.

Hepimiz az cok kilo verdik bu topikte. Topiklerde yazismak baslangic yapmak icin yeterli olabilir ama devam etmek icin sizin iradeniz gerekiyor artik.

Kalorisiz gunler.

Son düzenleme:
Bu Tas Benim icinmiydi anlamadim ama cünkü bir kac gün önce baska bir topikte bir bayanin cok bilgili oldugunu yazmistim ve arkadaslara bayanin yazilarini okumalarini tavsiye etmistim yalnis birsey yaptigimi sanmiyorum cünkü bende burdayim ve mutluyum

evet meyve de yemiyorsan ondan da bir şey olmaz
karatay gerçekten sağlıklı ama ben 1 yumurtayı zor bitirirken 2 yumurta yiyemem sanırım bazı şeyler bana uymuyor ama doğru şeyler de var inkar etmek olmaz

yürüyüş ve bisiklet canım kesinlikle onun dışında ne iyi gelir bilmiyorum

bugünkü menüm
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir,7 tane zeytin,1 bardak çay
ara:1 ceviz, bir kaç kuru üzüm
öğle:1 kase ezogelin çorbası,1 tabak salata
ara:yarım hurma
akşam:2 dilim çavdar ekmeğiyle peynirli-domatesli tost, 6 zeytin, yarım domates,1 bardak ayran
ara:1 fincan neskafe

su:2 litre
spor:20 dakika koşu bandı,25 dakika bisiklet, 1 saat aerobik, 10 dakika ağırlıkla çalışma

evet meyve de yemiyorsan ondan da bir şey olmaz
karatay gerçekten sağlıklı ama ben 1 yumurtayı zor bitirirken 2 yumurta yiyemem sanırım bazı şeyler bana uymuyor ama doğru şeyler de var inkar etmek olmaz

Butun yontemleri %100 uygulamak diye bir sey yok. Ben de yiyemem iki yumurta hatta kahvaltiyi hafif yaparim ama genel olarak bakarsak bana en cok uyan ve kilo vermemi saglayan yontem bu oldu. Eskiden yari yagsiz sut icerdim, simdi kesinlikle tam yagli kullaniyorum. Bir de patates i onermez kendisi ama ben yemeye devam ediyorum.

Sonuc olarak kimsenin yontemi %100 dogrudur diye bir durum soz konusu degil. Bu Karatay icinde gecerli . Herkes kendine en yakin dogru yontemi bulsun ve hayati boyunca kilo verip almakla ugrasmasin.

iyi akşamlar kızlar bugünkü menü
uyanınca
2 bardak su
sabah
yarım ekmek arası yine
öğlen türk kahvesi
bisküvi
ara öğün
2 muz
akşam
2 dilim tahıllı ekmek
2 yemek kaşığı menemen
ara
1 mandalina
ve 1 hafta içinde verdiğim kilo

Eklentiler

• hl.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 60

Gecmis olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…