• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Sabah zamanim yoktu kahvaltiyi atladim. Normalde atlamam, sizde atlamayin ama o arada latteyi ictim.:KK53:

Sabah: Latte

Oglen:

Yagsiz omlet (2 yumurta) + salata +ayran

Ara: Mocha

Aksam:

Bir lahmacun + salata + yogurt olacak.

Suyu saymiyorum.
:cool:

Butun yontemleri %100 uygulamak diye bir sey yok. Ben de yiyemem iki yumurta hatta kahvaltiyi hafif yaparim ama genel olarak bakarsak bana en cok uyan ve kilo vermemi saglayan yontem bu oldu. Eskiden yari yagsiz sut icerdim, simdi kesinlikle tam yagli kullaniyorum. Bir de patates i onermez kendisi ama ben yemeye devam ediyorum.:KK48:

Sonuc olarak kimsenin yontemi %100 dogrudur diye bir durum soz konusu degil. Bu Karatay icinde gecerli . Herkes kendine en yakin dogru yontemi bulsun ve hayati boyunca kilo verip almakla ugrasmasin.
:KK51:

doğru diyorsun aslında her damak tadı da herkese uygun değil bende neskafe içiyorum kimse önermiyor ama çok seviyorum

doğru diyorsun aslında her damak tadı da herkese uygun değil bende neskafe içiyorum kimse önermiyor ama çok seviyorum

Ben alternatif bulamadim su latteye. Bulsam hemen birakicam. Sicak cikolata var onu da insulin direncimi etkiledigi icin cok tercih etmiyorum. Tarcinli sut var o da sekersiz geliyor ama zaten iciyorum yeri geldiginde.

Herkesin damak tadi ve hoslandiklari farkli . O yuzden kimseye karismadim. :KK51:

Ben alternatif bulamadim su latteye. Bulsam hemen birakicam. Sicak cikolata var onu da insulin direncimi etkiledigi icin cok tercih etmiyorum. Tarcinli sut var o da sekersiz geliyor ama zaten iciyorum yeri geldiginde.

Herkesin damak tadi ve hoslandiklari farkli . O yuzden kimseye karismadim. :KK51:

doğru diyorsun :KK51: sütlü kahve içmez misin latte yerine ben bazen neskafe yerine sütlü kahve içiyorum da sende de işe yarar belki :KK48:
sıcak çikolata bayadır içmiyorum bende tarçınlı sütü tamamen unutmuşum onu da bayadır içmedim hatırlattığın iyi oldu

doğru diyorsun :KK51: sütlü kahve içmez misin latte yerine ben bazen neskafe yerine sütlü kahve içiyorum da sende de işe yarar belki :KK48:
sıcak çikolata bayadır içmiyorum bende tarçınlı sütü tamamen unutmuşum onu da bayadır içmedim hatırlattığın iyi oldu

Sutlu Turk kahvesi mi ? Turk kahvesi ise onu sutlu icmiyorum sekerli iciyorum.

Gunde 3-4 tane icecegim hos bir icecek olsa fena olmazdi ama kahve ve cikolata tarzi degil. Aklima gelenlerde hos degil. :KK48:

Bugunluk bu kadar. Birazdan aksam yemegimi yerim. Sonra da latte (alternatifi olmayan tek icecegim :KK53:)

24 Aralik son bildirim gunu. Kilo vermeyi ihmal etmeyin. :cool:

kizlar ben geldim
Sabah 3 dilim siyah ekmek lor peyniri 1 tane yumurta marul maydonoz salatalik domates cok güzel bir kahvalti yaptim arkadasim bendeydi
1 tane türk kahvesi
Araögün 1 tane muz 10 tane beyaz leblebi
öglen bir tabak dolusu ispanak yemegi yogurtlu 1 dilim ekmek ve büyük bir tabak salata
Araögün yarim nar
Aksam tavuk izgara salata ve biraz tarhana corbasi ve 2 l su aksam 1 saat spor salonuna gidicem
Hepinizi seviyorum kendinize iyi davranin:KK60::KK60::KK60::KK60:

Aksam yemegimde büyük bir degisiklik yaptim yemek yapmaya vaktim olmadi onun yerine 3 tane yumurtayla bir kasik lor peynirle omlet yaptim az yagli ekmeksiz onu yedim simdide spora gidiyorum

Aksam yemegimi yedim. Doydugumu soyleyemem. O yuzden bir seyler daha atistirabilirim sonra. :KK53:

---------------------------------------------------

Veda etmeye geldim. 24 Aralikta son bir kez gorusuruz. Bildirimleri en gec aksam 5 e kadar bildiriminizi yapiniz ki dereceye girenleri o gun bildirelim. 17:01 ' de gelmeyenler listeden silinir. Saat olarak Turkiye saatini baz aliniz. :KK51:

Hepinize bol kilo vermeler. :cool:

Selam arkadaşlar. .
aksam Menüm
2 köfte
1 kase konserve barbunya
yağsız tuzsuz salata bol limonlu
saat 9 da bir adet kuru incir ve 1 çay bardağı süt .
ve suan tokum
ama gözüm aç .
diyette olmasam sırf şımarık liktan yerdim.. ama yemicem ...
bakalım diyetisyen diyeti yle haftada kaç kilo veriliomus ..

Sutlu Turk kahvesi mi ? Turk kahvesi ise onu sutlu icmiyorum sekerli iciyorum.

Gunde 3-4 tane icecegim hos bir icecek olsa fena olmazdi ama kahve ve cikolata tarzi degil. Aklima gelenlerde hos degil. :KK48:
evet sütlü türk kahvesi :KK52: ben de onu içiyorum bazen şekersiz ama :KK48:
neler geliyor aklına

Kızlar Günaydın.
Bu sağlıklı beslenme ne kadar güzel ne kadar doyurucu ne kadar eritici biseymis :)
bugun diyetimde 2. Gunumdeyim ve 1.300 gr gitti ve 2 saatte bir yedim nerdeyse..
yemeden verilmio diyenler haklı valla..

kizlar ben birseyi farkettim gercekten istedikten sonra hersey oluyor metapolizmamiz yavas calissa bile biz pes etmeyince kilolara resmen savas aciyoruz ve kim kazaniyor tabiki biz:KK70::D:Dzamanla insan yemedigi seylerin tadini unutuyor keske hep böyle dikkat etsek ozaman hic böyle sorunlarimiz olmaz ve kilolar gittikce insanin kendine güveni artiyor:cool:

kizlar ben birseyi farkettim gercekten istedikten sonra hersey oluyor metapolizmamiz yavas calissa bile biz pes etmeyince kilolara resmen savas aciyoruz ve kim kazaniyor tabiki biz:KK70::D:Dzamanla insan yemedigi seylerin tadini unutuyor keske hep böyle dikkat etsek ozaman hic böyle sorunlarimiz olmaz ve kilolar gittikce insanin kendine güveni artiyor:cool:
kesinlikle cok haklisin,canim.. gercekten tartida 100gr bile eksildigini gormek cok motive ediyor insani..

Dun aksam kendime sekersiz sutlu irmik tatlisi yaptim,icine sadece annemin yaptigi visne recelinden 1kasil koydum ve inanin o tatli canavari ben bir kaseyi yiyemedim :42:

Gercekten cok azimliyim bu sefer..

dun bi arkadasim geldi,kiz dogumdan sonra 78lerdeydi suan 57,kg olmus inanamadim ya :oneden ben yapamiyyimki dedim kendi kendimee..dolabimda hic giyemedigim bir suru elbisem,pantolonum var.alyansim bile parmagIma girmiyo :mad: bu sefer gercekten yapicamm..ve lutfen kendi capimizdada olsa bu yarismayo devam ettirelim..birrbirimize cok iyi destek oldugumuzu dusunuyorum.
24 aralikta eminimki herkes (en azindan 4kisi) hedefinden cok daha fazla kg vermis olacak! Sakin pes etmeyin :21:

Kizlar gene ben
Sabah 1 dilim ekmek lor peynirli maydonaz ve dere otlu bir bardak yesil cay
Araogun 1 Türk kahvesi
1 kucuk muz
Öglen 1 Kepce tarhana corbasi kucuk bir Tabak zeytinyagli pirasa ve 2 kasik tavuklu bulgur pilavi
Araogun 10 tane beyaz leblebi
Aksam salata 1 kepce tarhana corbasi 1 dilim ekmek ve salata
Yatmadan önce 1 tane yesil Elma ve yesil cay ve 2 l su

Yarışmaya katılmak ister misiniz ?

Tıkla

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

35b74lf.gif

Kizlar gene ben
Sabah 1 dilim ekmek lor peynirli maydonaz ve dere otlu bir bardak yesil cay
Araogun 1 Türk kahvesi
1 kucuk muz
Öglen 1 Kepce tarhana corbasi kucuk bir Tabak zeytinyagli pirasa ve 2 kasik tavuklu bulgur pilavi
Araogun 10 tane beyaz leblebi
Aksam salata 1 kepce tarhana corbasi 1 dilim ekmek ve salata
Yatmadan önce 1 tane yesil Elma ve yesil cay ve 2 l su
Kizlar cok aciktim ara ögün olarak birtane turp ve yogurtla dere otunu kirmizi biberi karistirip yedim

Back