• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

geçmiş olsunn canımm :KK60: ağrı kesici almasan daha iyi olur aslında evdeysen torbayla gez ağrı kesici de çok faydalı değil
yarın yaparsın evet ilk günden zorlama kendini
onu bende biliyorum ama kalkar kalkmaz tartılmayın uyandıktan 1 saat sonra tartılın diyorlar ben hiç 1 saat beklemedim gerçi ama uyanır uyanmaz tartılıyorum genelde o_O onu duydunuz mu
hiç duymadım canım onu bende kalkınca tartiliyorum en fazla10 dk sonra falan oluyor yani 1saat kim bekleyecek unuturum ben:-) haklısın canım aslında ama ben ilk gun agri kesici içmeden duramiyorum o kadar ağrım oluyor ki yerimden kimildayamiyorum hatta bazen agridan ağlayacak gibi oluyorum dayanmaya çalışıyorum ama çoğu zaman içmek zorunda kalıyorum

boyun uzundu demi canım ben 66 larda olduğum halde 42 giyiyorum boyum 162 hatta161 mi ne tam emin değilim:-) aslında 44 giymem gerekiyor da ben plate falan yapiyodum dediğin gibi daha sikilasinca bir beden küçülüyor insan:-)
çok da uzun değilim canım 169 boyum eylülden beri spor yapıyorum ama 86 kiloydum heralde sporla birlikte verince vücudum çok sıkılaştı 2 beden küçüldüm 12 kilo verdim ama beden olarak daha da küçüldüm :KK51:
yok canım ne 44 ü ben 86 kiloyken 44 beden giyiyordum sen biraz spor yapsan aslında hemen 40 a girersin 42 de büyük olması lazım aramızda 6 kilodan fazla var ben 74 kilo falan olmam lazım şuan emin değilim yarın tartılacağım

Canm afiyet olsun. . Ben daha bi lokma bişey yemedim... 10 30 da kalktım. . Şimdi bi Türk kahvesi içip temizlik yapacağım. . Biraz rahatsız im canm bişey istemiyor hic
kahvaltı en önemli öğün kilo vermek isteyenler için canım bence mutlaka yapmalısın uzmanlar da böyle diyor zaten metabolizmanın iyi çalışması için kahvaltı şart

hiç duymadım canım onu bende kalkınca tartiliyorum en fazla10 dk sonra falan oluyor yani 1saat kim bekleyecek unuturum ben:-) haklısın canım aslında ama ben ilk gun agri kesici içmeden duramiyorum o kadar ağrım oluyor ki yerimden kimildayamiyorum hatta bazen agridan ağlayacak gibi oluyorum dayanmaya çalışıyorum ama çoğu zaman içmek zorunda kalıyorum
ben bunu duyduğumdan beri yarım saate kadar sabrediyorum sanırım ilk uyandığın zaman ödem oluyormuş vücudunda daha fazla çıkıyormuşsun :KK51: bende sabırsızım sanırım :KK48:
biraz dayansan keşke benim de ağrım çok oluyor ama içmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca en iyisi reglin ilk günü evde yatmak hafif şeyler yemek

:KK19:Gunaydin kizlar gününüz aydin olsun
Sabah ac karnina kahve
Simdi 2 dilim peynirli sandvic 12 tane siyah zeytin:KK57:
Ara ogün 1 portakal bir bardak kefir
Öglen mantar yemegi sebzeli
Araogun 1 tane havuc
Aksami bilmiyorum ve 2 l su

canım aslında güzel olmuş ama 12 zeytin çok değil de tuzlu ve yağlıysa çok
biz yeşil zeytin tüketiyoruz kendimiz yaptık ne tuzu var ne yağı istediğin kadar yiyebilirsin ondan

çok da uzun değilim canım 169 boyum eylülden beri spor yapıyorum ama 86 kiloydum heralde sporla birlikte verince vücudum çok sıkılaştı 2 beden küçüldüm 12 kilo verdim ama beden olarak daha da küçüldüm :KK51:
yok canım ne 44 ü ben 86 kiloyken 44 beden giyiyordum sen biraz spor yapsan aslında hemen 40 a girersin 42 de büyük olması lazım aramızda 6 kilodan fazla var ben 74 kilo falan olmam lazım şuan emin değilim yarın tartılacağım
belkide 40a giriyorumdur haberim yok bayadir kiyafet almadım evdekilerde 44 46 beden bol oluyorlar 42 bir pantolonum vardi eski ona giriyorum rahat ordan 42diye düşünüyorum birde benim üst bedenim alttan küçük üst 42 iken pantolonlarim 46 ydi simdi üst 38-40arası ondan eminim alt tarafı bilmiyorum tam bir armutum ben bacaklarım kalın yüzüm falan hep küçük vesikaliklardan görsen önceden bile kilolu demezdin :-)

belkide 40a giriyorumdur haberim yok bayadir kiyafet almadım evdekilerde 44 46 beden bol oluyorlar 42 bir pantolonum vardi eski ona giriyorum rahat ordan 42diye düşünüyorum birde benim üst bedenim alttan küçük üst 42 iken pantolonlarim 46 ydi simdi üst 38-40arası ondan eminim alt tarafı bilmiyorum tam bir armutum ben bacaklarım kalın yüzüm falan hep küçük vesikaliklardan görsen önceden bile kilolu demezdin :-)
olabilir canım bende bayadır kıyafet almıyorum tamamen zayıflayayımm öyle alacağım :KK48: bir ara mağazaya gir de pantalon dene bence en azından bedenini öğrenmiş olursun :KK52: armut demek benimde elma :KK48:
sen yürüyüş yaparak bütün bedenini eşit hale getirebilirsin ben hem karın hareketi hem yürüyüş hepsini yapmam lazım daha şanslısın canım değerlendir bence :KK49:

ben bunu duyduğumdan beri yarım saate kadar sabrediyorum sanırım ilk uyandığın zaman ödem oluyormuş vücudunda daha fazla çıkıyormuşsun :KK51: bende sabırsızım sanırım :KK48:
biraz dayansan keşke benim de ağrım çok oluyor ama içmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca en iyisi reglin ilk günü evde yatmak hafif şeyler yemek

bende uyandıktan sonra ılk tuvalete çıkıp sonra ac karın tartılmalı dıye biliyorum..

Sabah: 1 dilim esmer ekmek, 2 catal , peynir,domates, salatalik, marul, bitki cayi

ara: 1 bardak tarcinli sut, 2 kucuk parca meyve

Ogle: kurubaklagil (ceyrek porsiyon), az salata, 2 catal tatli

Ara : 1 kucuk muz

aksam 2.ara: birkac badem ve kaju, 1
mandalina

Ogleki yemekten 3 kasik, 4 kasik yogurt, ceyrek dilim( cok kucuk bir parca) balli ekmek.

Biraz sonra: yesil cay
bir iki saat sonra da spor

arkadaşlar karatay ın önerdiği menü çeşitleri oldukça doyurucu ve sağlıklı görünüyor...lütfen göz atın...daha fazlası için buraya bakabilirsiniz :http://woto.com/karatay-menusu
ayrıca yine aynı sitede öncesi-sonrası kilo verenlerin hikaye ve resimleri de var incelerseniz çok iyi motive olacağınıza eminim:KK51:

yarın fotoğraflı olmasa da hepimiz kilo bildirimi yapalım..zaten epi topu 3-4 kişi kaldık:KK34:Kimseden ses seda yok artık:KK12:
şahsen ben 77.9 u görürsem çok sevinicem..

herkesin hedefine ulaşmasını diliyorum,,acele etmeyelim,az gitsin ama kalıcı gitsin:KK66:

KAHVALTILAR

olabilir canım bende bayadır kıyafet almıyorum tamamen zayıflayayımm öyle alacağım :KK48: bir ara mağazaya gir de pantalon dene bence en azından bedenini öğrenmiş olursun :KK52: armut demek benimde elma :KK48:
sen yürüyüş yaparak bütün bedenini eşit hale getirebilirsin ben hem karın hareketi hem yürüyüş hepsini yapmam lazım daha şanslısın canım değerlendir bence :KK49:
yürüyüş yapinca iyi oluyor evet ama ekstra bacak hareketleri yapmama lazım tabi benim bacaklarim futbolcu bacağı diyorlarmış böyle kalın alt taraflarida bide yürüyüş yaptıkça kaslandi etek giymiyorum o yüzden alt bacak nasıl incelir ki acaba:-)
arkadaşlar karatay ın önerdiği menü çeşitleri oldukça doyurucu ve sağlıklı görünüyor...lütfen göz atın...daha fazlası için buraya bakabilirsiniz :http://woto.com/karatay-menusu
ayrıca yine aynı sitede öncesi-sonrası kilo verenlerin hikaye ve resimleri de var incelerseniz çok iyi motive olacağınıza eminim:KK51:

yarın fotoğraflı olmasa da hepimiz kilo bildirimi yapalım..zaten epi topu 3-4 kişi kaldık:KK34:Kimseden ses seda yok artık:KK12:

herkesin hedefine ulaşmasını diliyorum,,acele etmeyelim,az gitsin ama kalıcı gitsin:KK66:

KAHVALTILAR

ay canım cok sağol kahvaltilar cok süper yarın birini deneyim:-) ben kilo bildirimini yapmak istemiyorum bu hafta bugün adet oldugumdan cok sisim fazla cikicam moralim bozulsun istemiyorum perşembe tartilabilirim o zaman koyayım mi belki perşembeye sis hissetmem hem ama uygunsaniz tatilin bakalım haftalık hedefler ne durumda:-)

Offf off dün gece yedim bugunde fazla çıktım çok moralim bozuldu. .hedefimi yakalayamicam .. ben yarin sabah bildirim yapacağım fotoğraflı .. ve yine hedef koyacağım. . 60 olana kadar devam ... pes etmek asla yok .

Kizlarl

KAHVALTILAR

Bunlar cok güzel gözüküyor

günaydın kızlar ünkü menümm
uyanır uyanmaz
vazgeçemediğim 2 3 bardak su (aç karnına)
sabah
herzamanki gibi yarım ekmek arası domates süzme peynir ve 5 adet zeytin
2 3 bardak çay
öğlen
türk kahvesi
bisküvi
ara öğün
sıcak çikolata(ikram edildi)
akşam
yarım porsiyon kabak yemeği
2 yemek kaşığı dereotlu yoğurt
bol su
ara
meyve(mandalina)

NOT!!! her gün öğle araları kızımı emzirmeye bakıcıya gidiyorum ki iş yerimle ev arası 20 dakikadır. 20 dakika eve gelmem 20 dakika da da işe tekrar döndüğüm için 40 dakika hızlı tempoda yürüyüş yapmış gibi oluyorum.Tabi birde akşam çıkışıda eklenirse günde 1 saat yürüyorum demek oluyor oh oh :D :D :D

Back