21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kızlar selamlar.. bugun diyetisyene gittim eşimle prigramimizi aldık yarın başlıyoruz inşallah. . Ben size kilomu 24 ünde söyleyeceğim izninizle :) yarın görüşürüz
Zordegil günaydin sanirsam bugün basliyorsun saglikli beslenmeye Sinir kilolarimizdan kurtuluyoruz

Günaydin kizlar gününüz aydin olsun
Herkeze bol sebzeli meyveli sulu sporlu gün diliyorum kizlar bir hedfimiz var ve ulasicaz korkun kilolar bizden
Gunaydiin herkese evet bol cig sebzeli gunler olsun..yalniz benim anlamadigim bisey var bigun tartida kilo vermis gozukuyoken ertesi gun tekrar almis goruniyoruz..bu cok moral bozucu ya

Kosmetik Günaydın canm..
Alıntı yapamadım nedense
Bugün diyetim in ilk günü sizinle hergün menümü paylaşacağım kızlar uygulamak isteyen varsa deneyebilirsiniz. .
Ben umutluyum yavaş yavaş ve kalıcı vermek istiyorum. .
2.5 ayda 12 kilo verebiliriz dedi diyetisyen hadi bakalım ..

Aynen lucky cim ..ben artik cikolata,tatli gorunce kaka bunlar yenmez diyorum..hatta evde gunlerdir var elimi bile surmedim :8

Bu arada sen diyetine ara verdiginde neler yaptin,ne kadar,ara verdin ve kilo aldinmi bu surecte paylasirmisin..

Iyiki yazdın canim bilgilendirici oldu. Seni Allah korumuş 5 gün o halleri yaşadıktan iyiki suan sagliklisin. Bende tozlar elektirikli aletler ve zayiflatici bant kullanmistim umutla kullaniyodum saf saf. Artik agri kesici bile almiyorum çok mecbur kalmazsam saglik gibisi yok. Evet kesinlikle insan isterse başarir önemli olan inanci ve istikrari kaybetmemek. Bende bu engeli astim cok sukur

Aynen lucky cim ..ben artik cikolata,tatli gorunce kaka bunlar yenmez diyorum..hatta evde gunlerdir var elimi bile surmedim :8

Bu arada sen diyetine ara verdiginde neler yaptin,ne kadar,ara verdin ve kilo aldinmi bu surecte paylasirmisin..

Bir ara tatli manyagi olarak bu cikolatayi kim yarattiysa ... demistim cunku kilo versem de cikolatadan vazgecemedigim icin geri aliyordum. Neyseki o gunler geride kaldi.

Baslarda kilo verdim ama cabuk vermek istedim o yuzden 800 kalorinin altinda beslendim. Aksine , bu sekilde kilo aldim. 65-68 kg. arasinda cok gidip geldim. Sonra ara verdim ve 68.850 kilo olarak bu yarismaya basladim. O gunden beri kilo almadim. Aldiysam da 400 gram bir sey aldim. O da zaten cok buyuk bir fark degil. Artik 800 kalorinin altinda beslenmiyorum.

Ne guzel etraftan boyle seyler duymak bende bi spor yapabilsem 5kg bile verdigimde cok daha fazla vermisim gibi gorunuyor..ara verince tekrar almaktan korkuyprum bende..bakalim 24 aralikta,75 leri gorurum insallah :)
Insallah canim ben süre kısıtlamasi koymadan devam ediyorum stres yapmiyim diye. Ben hiç spor yapmiyorum. Yazin yuruyoruz aksamlari. Emzirdigim icin kolay veriyor olabilirim artik kahvaltilarimda hafif.

Bende 1haftata 3kg verdim..ama hala spora baslayamadim
Spor önemli ben spor yaptigim halde vucudümda degisme oldu dün ebru sallinin 21 günlük piltes cd aldim birde onu yapicam spor salonuna gitmedim günler belirli bir yastan sonra spor yapsak bile tas gibi olamiyoruz heralde

Gunaydin citir kizlar,

Moralleri artik baska turlu duzeltiyoruz degil mi?

Günaydın canımcıgım.. Nasılsın?
Ben 24 kasımda ameliyat oldum,geçen yarışmanın son haftası katılamadım,bildirim yapamadım kilomu..Yazamadımda sana kusura bakma canım benim Öpüyorum çok seni

Bosver canim sorun degil. Gecmis olsun, ameliyatin cok iyi gecmistir umarim. Ameliyat olurken yarismayi dusunemezdin.

Bizim yarisma 24 Aralikta bitiyor zaten. Benim duzenledigim son yarismaydi. Yenisi de deadline adina konusmayayim ama sanirim yapilmayacak.

kizlar ben geldim
Sabah 3 dilim siyah ekmek lor peyniri 1 tane yumurta marul maydonoz salatalik domates cok güzel bir kahvalti yaptim arkadasim bendeydi
1 tane türk kahvesi
Araögün 1 tane muz 10 tane beyaz leblebi
öglen bir tabak dolusu ispanak yemegi yogurtlu 1 dilim ekmek ve büyük bir tabak salata
Araögün yarim nar
Aksam tavuk izgara salata ve biraz tarhana corbasi ve 2 l su aksam 1 saat spor salonuna gidicem
Hepinizi seviyorum kendinize iyi davranin

Kızlar selamlar şimdi menümü yazayım akşam vaktim olmayabilir
sabah (9:00) 1 kibrit kutusu peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim kızarmış tost ekmeği
2 ceviz
Domates biber
kuşluk (11:30) bir adet kivi
1 çay bardağı yoğurt
öğle (2:30) 4 köfte
1 kase yağsız tuzsuz salata
şimdilik bu kadar akşam yiyince yazarım :)

Sağol canım,iyiyim çok şükür dahada iyi olacağım inşallah... Sabır ve sürece ihtiyacım var
Ben ne zaman spora başlarım bilmem.. Diyette yapmam şimdi,iyi bakmam Kazım kendime :) Hayırlısı,başka konularda buluşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…