- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.781
Zordegil günaydin sanirsam bugün basliyorsun saglikli beslenmeye Sinir kilolarimizdan kurtuluyoruzKızlar selamlar.. bugun diyetisyene gittim eşimle prigramimizi aldık yarın başlıyoruz inşallah. . Ben size kilomu 24 ünde söyleyeceğim izninizle :) yarın görüşürüz
Gunaydiin herkeseGünaydin kizlar gününüz aydin olsun
Herkeze bol sebzeli meyveli sulu sporlu gün diliyorum kizlar bir hedfimiz var ve ulasicaz korkun kilolar bizden
emzrdiğimi çin idealim haftalık 2 kilo civarıydı tabi illa 2 kilo olacak diye şartlndırmadım kendimi ama çokta boşlamadım mükemmel bir sonuç benim içinCok güzel Kilo vermissin kilolar korkun bizde
teş.ederimmmCok güzel Kilo vermissin kilolar korkun bizde
Iyiki yazdın canim bilgilendirici oldu. Seni Allah korumuş 5 gün o halleri yaşadıktan iyiki suan sagliklisin. Bende tozlar elektirikli aletler ve zayiflatici bant kullanmistim umutla kullaniyodum saf saf. Artik agri kesici bile almiyorum çok mecbur kalmazsam saglik gibisi yok. Evet kesinlikle insan isterse başarir önemli olan inanci ve istikrari kaybetmemek. Bende bu engeli astim cok sukurAllah rahmet eylesin ömrü okadarmis ama genede yazik
gercekten dikkat etmeliyiz ben birzamanlari türkiyede cok yaygin olan ilac kullandim inanin 5 gece boyunca gözümü kirpmadim inan 5 gün boyunca uyanik gezdim kalb carpintisi ve ben kesinlikle ilacima yormadim ilaci ailemden gizli ictigim icin hic kimse bir anlam veremedi aksam haberlerde bu ilactan dolayi bir kac kisinin öldügünü duydum
o günden sonra hayatima giren son ilac oldu ben cok sisman olmadigim halde 5 kilo verebilmek icin denemedigim damlalar haplar lahana corbalari vucuda yapistirilan bantlar tozlar kalmadi kilo verdim hep geri aldim ama artik saglikli beslenmeyi ögerndim bir kac kilo geri alsam bile dikkat ederek veriyorum böyle seyleri kimselere tavsiye etmiyorum
ve suna inaniyorum INSAN ISTERSE BASARIR
ay nekadar cok yazmisim
Aynen lucky cim ..ben artik cikolata,tatli gorunce kaka bunlar yenmez diyorum..hatta evde gunlerdir var elimi bile surmedim :8
Bu arada sen diyetine ara verdiginde neler yaptin,ne kadar,ara verdin ve kilo aldinmi bu surecte paylasirmisin..
Insallah canim ben süre kısıtlamasi koymadan devam ediyorum stres yapmiyim diye. Ben hiç spor yapmiyorum. Yazin yuruyoruz aksamlari. Emzirdigim icin kolay veriyor olabilirim artik kahvaltilarimda hafif.Ne guzel etraftan boyle seyler duymakbende bi spor yapabilsem 5kg bile verdigimde cok daha fazla vermisim gibi gorunuyor..ara verince tekrar almaktan korkuyprum bende..bakalim 24 aralikta,75 leri gorurum insallah :)
evet haklisin ama vucut su tutuyorGunaydiin herkeseevet bol cig sebzeli gunler olsun..yalniz benim anlamadigim bisey var bigun tartida kilo vermis gozukuyoken ertesi gun tekrar almis goruniyoruz..bu cok moral bozucu ya
Spor önemli ben spor yaptigim halde vucudümda degisme oldu dün ebru sallinin 21 günlük piltes cd aldim birde onu yapicam spor salonuna gitmedim günler belirli bir yastan sonra spor yapsak bile tas gibi olamiyoruz heraldeBende 1haftata 3kg verdim..ama hala spora baslayamadim
Günaydın canımcıgım..Gunaydin citir kizlar,
Moralleri artik baska turlu duzeltiyoruz degil mi?
Günaydın canımcıgım..Nasılsın?
Ben 24 kasımda ameliyat oldum,geçen yarışmanın son haftası katılamadım,bildirim yapamadım kilomu..Yazamadımda sana kusura bakma canım benimÖpüyorum çok seni
Sağol canım,iyiyim çok şükür dahada iyi olacağım inşallah... Sabır ve sürece ihtiyacım varBosver canim sorun degil. Gecmis olsun, ameliyatin cok iyi gecmistir umarim. Ameliyat olurken yarismayi dusunemezdin.
Bizim yarisma 24 Aralikta bitiyor zaten. Benim duzenledigim son yarismaydi. Yenisi de deadline adina konusmayayim ama sanirim yapilmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?