- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.741
ben çektim ama bugün tekrardan tartılıp çekip göndericem bakalım regl olunca normaldir insan normal olarak şişiyo zatenben bugün tartildim dayanamadım ama resim çekmedim çünkü biraz fazla ciktim geçen haftadan reglime bağladım umarım haftaya normale dönerim:-(
evet canım umarım ondandir yaben çektim ama bugün tekrardan tartılıp çekip göndericem bakalım regl olunca normaldir insan normal olarak şişiyo zaten
Kizllaaarrr cok mutluyummm
evet canım ben arada bakiyorum güzel bir topik bir ara uğrayıp yorum yazmıştım yöntemi cok iyi
bizimde lucky miz var bilgili uğradığında hep birşeyler öğreniyorumhosgeldin ve gule gule yetisemedim sana yine gel
hazır salepler çok şekerli canım ama hani meyve suyu gibi paket halinde yapıyorlar ya sıvı şekilde onların şekeri daha az
bulabilirsen onu da tercih edebilirsin
Evet canim cok sevindim ama tabiki ilk zamanlar oldugu icin bu kadar hizli verdigimi dusunuyorum...ama daha yolum cooookk uzun en az 13 kg daha vermem gerek...Ooo super 3 haftalik hedefine simdiden ulasmissin. Aferin sana.
Ben de kendi capimda yetenegim.
Tarcinli sekerli su resmen. Rezil bir seydi . Icmedim ama icsem de baska yerden seker almadigim icin sorun yok.
Haftanin deneyimleri:
1- Bir kagit ve bir kalem alin. Yediklerinizi bitis saatleriyle birlikte yazin.
2- Televizyon karsisinda yemeyin. Yediginizin tadina varin.
3- Yerken ayran da olsa, su da olsa icecek icmeyin. Yemekten once ya da yemeginiz bittikten sonra icin.
Bu hafta denediklerim ve farkinda olduklarim bunlardi.
Kiloma gelince 500 gram vermis olabilirim. Fazla vermedim ama almadim da.
Kalorisiz gunler.
bende akrep burcuyum ama kinci kıskanç şiddete meyilli vs deyip duruyorlar akreplereBende yengec burcuyum...
Aksamlari acliga dayanmak gercekten cok zor :-(
Aa bende seni merak ediyodum nerelerde diye :). Valla canim col cabaliyorum insallah pes etmem bakalim..senin nasil gidiyo,yavasladimi kilo vermen yoksa diyetimi biraktin?bende akrep burcuyum ama kinci kıskanç şiddete meyilli vs deyip duruyorlar akreplereben 75.400 üm 300 gram aldım yetiş bana :)
Çok iyi gidiyorsun maşallah. 75.400 deyim seni bekliyorum biraz dinleneyim iki yarışmada toplam 5 buçuk kilo verdim az dinleneyimKizllaaarrr cok mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?