21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

ben bugün tartildim dayanamadım ama resim çekmedim çünkü biraz fazla ciktim geçen haftadan reglime bağladım umarım haftaya normale dönerim:-(

ben bugün tartildim dayanamadım ama resim çekmedim çünkü biraz fazla ciktim geçen haftadan reglime bağladım umarım haftaya normale dönerim:-(
ben çektim ama bugün tekrardan tartılıp çekip göndericem bakalım regl olunca normaldir insan normal olarak şişiyo zaten

Ben de kendi capimda yetenegim.

hazır salepler çok şekerli canım ama hani meyve suyu gibi paket halinde yapıyorlar ya sıvı şekilde onların şekeri daha az
bulabilirsen onu da tercih edebilirsin

Tarcinli sekerli su resmen. Rezil bir seydi . Icmedim ama icsem de baska yerden seker almadigim icin sorun yok.

Ben başladığım yere döndüm kızlar bugun tartıldım 89.5
yedim yani ne bekleyebilirdim ki dimi ama
yarin lustemi aliyirum ve basliyorum ben bugunden basladim ama. Yuruyus sart oldu bana....

Haftanin deneyimleri:

1- Bir kagit ve bir kalem alin. Yediklerinizi bitis saatleriyle birlikte yazin.

2- Televizyon karsisinda yemeyin. Yediginizin tadina varin.

3- Yerken ayran da olsa, su da olsa icecek icmeyin. Yemekten once ya da yemeginiz bittikten sonra icin.

Bu hafta denediklerim ve farkinda olduklarim bunlardi.

Kiloma gelince 500 gram vermis olabilirim. Fazla vermedim ama almadim da.

Kalorisiz gunler.

Son düzenleme:
Ben de kendi capimda yetenegim.

Tarcinli sekerli su resmen. Rezil bir seydi . Icmedim ama icsem de baska yerden seker almadigim icin sorun yok.

evet ya daha güzel tarif etmişsin çok şekerli gerçekten doğru diyorsun aldığın şeker ondan olsun yani olacaksa

ben daha 1 kilo bile verememişim o yüzden çekmedim fotoğraf haftaya çekerim inşallah

güzel şeyler peki neden içecek konusunda böyle bir şey söyledin ?

Sabah az pismis 2yumurta
1 dilim peynir,5 siyah zeytin
2 catal helva
1dilim t.b.ekmegi
Ara2 mandalina,5 kasik yogurt

Oglen, 1kase tavuk suyuna bulgur corbasi

Aksamada nohut yemegi yicem.
Onumuzdeki hafta en az 76.5 olmak istiyprum insallah...

bende akrep burcuyum ama kinci kıskanç şiddete meyilli vs deyip duruyorlar akreplere ben 75.400 üm 300 gram aldım yetiş bana :)
Aa bende seni merak ediyodum nerelerde diye :). Valla canim col cabaliyorum insallah pes etmem bakalim..senin nasil gidiyo,yavasladimi kilo vermen yoksa diyetimi biraktin?

Menümü yazayım kızlar
saat 11.30 da
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Sarımsaklı yoğurtlu cevizli havuç salatası 2 Havuçlu yaptım esimle beraber yedik
1 orta boy domates
1 haşlanmış yumurta
yarım sivri biber
4 yesil zeytin
1 tatli kasigi pekmez

ara saat 15.30
3 yk yoğurt
1 mandalina
1 dilim elma
tarçın

akşam ise saat 6.30 da

2 dilim tam bugday ekmek
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu karnabahar

yesilcay yanında 4 kuru kayısı içine badem koyar yerim

Sinavlarım vardı canım. annem buradaydı bugün onu yolcu ettim. Birde başka sıkıntılar vardı. Annem beni en son 81 lerde görmüştü ramazanin sonunda . Bu sefer 75 le görünce çok sevindi yaza memelekete geldiğinde seni 65 görmek istiyorum dedi. Teyzeme foto attim oda zayiflama cabalarinda cok fit gorunuyorsun yine vermissin dedi ayy nasil mutlu oldum komsumda hep farkediyor :) . Simdi yine buralardayim :) hedefim 54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…