- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.161
Cok haklisin.Ben sana kizicamniye yiyorsun o cipsleri madem yiyorsun bir torbayi niye yiyorsun ispanak kavurmani yesen daha iyiydi evet bence pisman ol yani
Merhaba güzel kızlar:) Pek giremiyorum ama diyete ve spora devam etmek için elimden geleni yapıyorum. Size öğrendiğim bi ipucunu soyleyeyim:
Aciktigimizi hissettigimizde su icmeliymisiz çünkü çoğu zaman vucudumuz susuzlugu açlık olarak algilayabilirmis. Yani aç değil de susuz olabilirmisiz.
Herkese kolay gelsin, inşallah diyetleriniz iyi gidiyordur.
Ahh yarin toparlarsin inşallah. O mide kazınması yok mu... nasıl çözeceğiz onu bilmiyorum, sanırım sık sık bir şeyler atıştırmak gerekiyor. Bitki çayını neden iciyorsun? Yağ mi yakiyor?Ben bugun bozdum. Bitki caylari benim midemi kazindiriyor. Icmiycem bir daha.
Ahh yarin toparlarsin inşallah. O mide kazınması yok mu... nasıl çözeceğiz onu bilmiyorum, sanırım sık sık bir şeyler atıştırmak gerekiyor. Bitki çayını neden iciyorsun? Yağ mi yakiyor?
Zencefil çayının faydalarıZencefil e baslamistim. Ondan mi bilmiyorum ama dunden beri acaip bir atistirma acaip bir aclik. 350 gram almisim.
Zor tutuyorum kendimi. Bir daha icmiycem zaten.
bende cok hazimsizlik oluyor alıp denesem mi acaba diye düşündüm ama muhtemelen sindirimi arttırdığı icin çabuk aciktiriyordur bilemedim hiçZencefil çayının faydaları
Mide bulantısını geçirir Deniz tutmasına iyi gelir Sindirimi hızlandırır Baş dönmesine iyi gelir Gazı azaltır Kronik ağrıları azaltır Kas ağrılarını hafifletir Romatizma ağrılarına iyi gelir Solunum yollarını açar Alerjik reaksiyonları azaltır Soğuk algınlığı belirtilerini hafifletir Kan şekerini düşürür Kan dolaşımını güçlendirir Hazımsızlığa iyi gelir Adet ağrılarını azaltır Boğaz ağrısına iyi gelir Terlemeyi arttırarak ateşi düşürür
Su an internetten baktım da zencefil cayi sindirimi hizlandiriyormus, sindirimin hızlandıkça miden çabuk boşalıyor sanırım
Hazimsizlik için lifli şeyler yesen olur mu acaba?bende cok hazimsizlik oluyor alıp denesem mi acaba diye düşündüm ama muhtemelen sindirimi arttırdığı icin çabuk aciktiriyordur bilemedim hiç
ben 3-4 gün iştahım acayip açılmıştı,kahveyi bırakmaya çalışıyordum,bugün kahve içtim iştahım geri azaldı.demek ki kahve beni dizginliyormuş.ya da başka bişey bilmiyorum ama mantıklıKizlar istahim acaip acildi. Kendimi zor dizginliyorum.Latte ye tekrar mi baslasam.
Bakalim carsamba gunu neler olacak. Gorusuruz.
bende dün bunalımdaydım bugün geçtiberaber vericez su sinir üzerimize yapisan kilolari bende duraklama oldu ama 2 haftadir spor yapamiyorum ben nezaman sporu biraksam Kilo veremiyorum ama hep beraber basaricaz yaza citir kizlar olarak giricez mühüm olan pes etmemek 4 gün önce isyanlari oynadim ama simdi toparladim gene
ben 3-4 gün iştahım acayip açılmıştı,kahveyi bırakmaya çalışıyordum,bugün kahve içtim iştahım geri azaldı.demek ki kahve beni dizginliyormuş.ya da başka bişey bilmiyorum ama mantıklı
kırmızı pulbiber ve greyfurtta çok iyi geldi sanki iştahıma,zaten ayça kaya dan duyduğum için uyguladım.akşam sadece bol biberli mercimek çorbasıyla yarım greyfurt yedim ve hala tokum,normalde imkanı yoktu tok olmamın,öğlende yemeğime bol biber yemiştim yine bayağı acıkmadım,ben buna devam edeceğim inş,bakalım sonuç ne olacak?yapmak isteyenlere duyrulurBen suan latte iciyorum.Sonra da tarcinli sut icicem. Az kaldi dayanmak lazim. Su asamada kilo almak olmaz.
kırmızı pulbiber ve greyfurtta çok iyi geldi sanki iştahıma,zaten ayça kaya dan duyduğum için uyguladım.akşam sadece bol biberli mercimek çorbasıyla yarım greyfurt yedim ve hala tokum,normalde imkanı yoktu tok olmamın,öğlende yemeğime bol biber yemiştim yine bayağı acıkmadım,ben buna devam edeceğim inş,bakalım sonuç ne olacak?yapmak isteyenlere duyrulur
biber de bir madde varmış(o maddenin adını unuttum k ile başlıyordu ama) o hissi veren oymuş galiba,bir de o madde göbek yağlarını eritiyormuş,acı tatlı farkediyor mu acaba,belki tallı pul biber de iş görür bilmiyorum ama biber biberdir sonuçtaBenim su aralar mide sorunum var. Latte yi de cok icmiyorum bir tane ictim bugun. Haftaya greyfurt u uygulayabilirim ama genelde de cok aci yiyemem .
biber de bir madde varmış(o maddenin adını unuttum k ile başlıyordu ama) o hissi veren oymuş galiba,bir de o madde göbek yağlarını eritiyormuş,acı tatlı farkediyor mu acaba,belki tallı pul biber de iş görür bilmiyorum ama biber biberdir sonuçta
eh sen bilirsin teklif var ısrar yokBiberle aram yok , ben almayayimama badem de zayiflatiyor biliyorum.
Biberler federasyonu baskani kustu.eh sen bilirsin teklif var ısrar yok
yok kız ne kızıcam,yardım etmek istedim,tabi her bünye bir değil.birine yarayan diğerini rahatsız edebilirBiberler federasyonu baskani kustu.
Yorgunum , cikayim ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?