- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.141
evet ama yarina toplayacağım inşallahhep öyle oluyor zaten,5 gün ne güzel gidiyor,haftasonu oluyor herşey altüst oluyor
ya ben ne yapayimarzum77Ben merak ettim sen nasil kilo verdin diye biraz anlatirmisin? Su sinir 62.100 üzerime yapisti gitmiyor
eşime parfe yaptım. yarısını ben yedim. eminim senin cipsten daha fazla kalori almısımdır. gözum dödu ya. bu hafta kilo veremiycem kesin. spor yapmadıgım gun yok ama iki gundur ipin ucunu kacırdım:-(yarismanin ilk gununden bu yana cok az yiyorum ama spor yok ne yazikki (cocuktan ve isten dolayi).
bugun isten gelip hemen biraz meyve yedim ki aksam birsey yemeyeyim diye. Sonra esim ac oldugunu soyledi kalkip ispanak kavurdum cok canim istemesine ve ac olmama ragmen yemedim.(aferin bana) yemekten sonra film izleyelim dedik veeeeeeeee bi buyuk paket cipsin neredeyse hepsini ben yedim.her lokmada niye? nicin? neden? dedim kendime ama bi cevap alamadim ve bi parca daha yedim her cevapsiz kalisimda. COOOOK PISMANIM...
Hafta sonlari calistigim icin bu derten kurtuldum önceden bende öyleydim bütün hafta dikkat ederdim hafta sonlari sabahtan aksama kadar atistirirdimben bu pazar günlerine sinir olmaya başladım ne güzel giden hafta bugünkü yediklerimle berbat bir hal aldı ama:-( çarşambaya kadar tekrar toparlarim umarım :-([/QUOTE
şöyle bir sey soyleyim ben deneyimledigim sey suyarismanin ilk gununden bu yana cok az yiyorum ama spor yok ne yazikki (cocuktan ve isten dolayi).
bugun isten gelip hemen biraz meyve yedim ki aksam birsey yemeyeyim diye. Sonra esim ac oldugunu soyledi kalkip ispanak kavurdum cok canim istemesine ve ac olmama ragmen yemedim.(aferin bana) yemekten sonra film izleyelim dedik veeeeeeeee bi buyuk paket cipsin neredeyse hepsini ben yedim.her lokmada niye? nicin? neden? dedim kendime ama bi cevap alamadim ve bi parca daha yedim her cevapsiz kalisimda. COOOOK PISMANIM...
arada oluyor tatlım mümkün olduğunca oyle şeyler yememeliyiz ama bazen kendimizi durduramiyoruz hem kızlar gecmis geçmişte kaldı bugün telafi edebiliriz sakin pes etmeyineşime parfe yaptım. yarısını ben yedim. eminim senin cipsten daha fazla kalori almısımdır. gözum dödu ya. bu hafta kilo veremiycem kesin. spor yapmadıgım gun yok ama iki gundur ipin ucunu kacırdım:-(
ben hem hafta içi hem hafta sonu bosum canım birazda onun stresi var atama bekliyorum da hafta sonu ev kalabalık oluyor ondan kaçıyor bende hafta içi çıkıp yürüyüş falan yapıyorum yine hafta sonu hiç istediğim gibi olmuyor:-([
Hafta sonlari calistigim icin bu derten kurtuldum önceden bende öyleydim bütün hafta dikkat ederdim hafta sonlari sabahtan aksama kadar atistirirdim
gecmiş gecmişte kalsa iyi. 600 gram diyor tartı tatlının cezası olarak.....şöyle bir sey soyleyim ben deneyimledigim sey su
kilo verecegim diye az az yediğim zaman aç kalınca yani aynen senin yaptigin gibi ya aksam mısır patlatirdim yada cips bisküvi yerdim anneler yerken de dayanamazdim zaten çünkü karnına aç oluyor daha sonra gördüklerine saldırmaya başlıyor beyin açlık sinyalleri gönderiyor çünkü ben mutlaka aksam birşeyler yiyorum saat 5.5 ta en azından sadece çorba yada salata falan öğlen cok yediysem sadece bunlardan kesin yiyorum cok az da olsa çünkü fazla aç kalmak iyi değil meyveyi aksam yemiyorum çünkü benim midem kazınıyor meyve yiyince öğlen yerse yiyorum sonra 6dan sonra ağzıma birşey koymuyorum sadece çay içiyorum şekersiz birde bol su su aralar bu şekilde daha rahatım yeme krizlerinde azaldı hatta öğlen cok az da olsa tatlı yiyorum bazen ve yiyecegim zaman niye yiyorum diye değil seni yersem bu saatte eritemem sonra yağ olarak donersin yemiycem deyip dur zaten bir süre sonra yeme isteğin kaçıyor ben bazen bakıp hain bisküvi falan diye telkin yapiyorum
arada oluyor tatlım mümkün olduğunca oyle şeyler yememeliyiz ama bazen kendimizi durduramiyoruz hem kızlar gecmis geçmişte kaldı bugün telafi edebiliriz sakin pes etmeyin
ben hem hafta içi hem hafta sonu bosum canım birazda onun stresi var atama bekliyorum da hafta sonu ev kalabalık oluyor ondan kaçıyor bende hafta içi çıkıp yürüyüş falan yapıyorum yine hafta sonu hiç istediğim gibi olmuyor:-(
600 gram yağ değildir canım merak etme zaten vucutta geç yenmesine bağlı ödem oluşuyor bugün dikkat et tamam 100 gram falan almış olabilirsin ama 600 gram yağ değil moralini bozmagecmiş gecmişte kalsa iyi. 600 gram diyor tartı tatlının cezası olarak.....
Ben sana kizicamyarismanin ilk gununden bu yana cok az yiyorum ama spor yok ne yazikki (cocuktan ve isten dolayi).
Ben sana kizicamniye yiyorsun o cipsleri madem yiyorsun bir torbayi niye yiyorsun ispanak kavurmani yesen daha iyiydi evet bence pisman ol yani
ya ben ne yapayim62.100 bide ağlıyorsun 79 kgyim
bak bu yaziyi sana göndermedim momo icindiBen kacamak yapmadim hocamama uyguladigim yontem daha degisikti. Onceki haftalarda kahvaltiyi daha erken yapiyordum. Demek ki en kestirme yol bildigin yolmus.
bak bu yaziyi sana göndermedim momo icindi
yok sana birsey demem sen güzel kilolar veriyorsunBiliyorum sira bana gelmeden ben yazayim dedim.
yok sana birsey demem sen güzel kilolar veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?