• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

yok kız ne kızıcam,yardım etmek istedim,tabi her bünye bir değil.birine yarayan diğerini rahatsız edebilir:KK8:

Biberi genelde yemiyorum ama greyfurtu deniycem haftaya. Bu hafta kendime izin veriyorum. Kilomu korusam yeter cunku midem gercekten cok kotu, mide ilaci kullanmaya basladim. Bir ara cok fazla latte iciyordum sanirim ondan oldu. :KK43:

Kizlar biraz önce ne okudum biliyormusunuz tabiki hayir:KK33::KK70::KK70:40 yasindan sonra vucud senede 250 g kas kaybediyormus ve eyer hergün ayni sporu yaparsaniz vucud alisip Kilo veremiyormussunuz vucudu sasirtmak gerekiyormus bir haftada 3 kere pilatis yaptiysaniz 2 kere yürüyüs yapcakmisiniz yada kardio bunun gibi seyler bana ilginc geldi

Kizlar biraz önce ne okudum biliyormusunuz tabiki hayir:KK33::KK70::KK70:40 yasindan sonra vucud senede 250 g kas kaybediyormus ve eyer hergün ayni sporu yaparsaniz vucud alisip Kilo veremiyormussunuz vucudu sasirtmak gerekiyormus bir haftada 3 kere pilatis yaptiysaniz 2 kere yürüyüs yapcakmisiniz yada kardio bunun gibi seyler bana ilginc geldi

Ben her zamanki gibi spor yapmiyorum bu ara vucudum shockta . :KK70:

Iki hafta sonra baslayabilirim ama...:cool:

spor yapamadigim icin 4 bucuktan sonra yemiyorum. (spora zaman yok bu aralar). su ana kadar 1300 gr verdim yinede insan inanamiyo mutlu olamiyorum sadece kiyafetlereki farklilik mutlu ediyor zayifladikca .bu arada o kadar şartlanmisim ki acikma hissi bile olmuyo..iyiki de sartlanmisim cunku ben aranizda en kilolulardan biriyim 79 iyi uykular herbirinize. Allah moral sabır basari.versin

spor yapamadigim icin 4 bucuktan sonra yemiyorum. (spora zaman yok bu aralar). su ana kadar 1300 gr verdim yinede insan inanamiyo mutlu olamiyorum sadece kiyafetlereki farklilik mutlu ediyor zayifladikca .bu arada o kadar şartlanmisim ki acikma hissi bile olmuyo..iyiki de sartlanmisim cunku ben aranizda en kilolulardan biriyim 79 iyi uykular herbirinize. Allah moral sabır basari.versin
senden sonra da ben varım. herkes 50-60 bi biz 70 lerdeyiz. vericez bir sekide. ben veremiycegimi dusunmuyorum.

hala tartilmadim ben carsambadan carsambaya tartiliyorum yarin görücez bakalim ben böyle gülüyormuyum:KK45:agliyormuyum:KK61:hem niye öyle diyorsun yeme seninde olsun:KK71::KK73::rolleyes::rolleyes:haydi ben kactim:KK36:

hala tartilmadim ben carsambadan carsambaya tartiliyorum yarin görücez bakalim ben böyle gülüyormuyum:KK45:agliyormuyum:KK61:hem niye öyle diyorsun yeme seninde olsun:KK71::KK73::rolleyes::rolleyes:haydi ben kactim:KK36:
5 gun guzel gitti benim de 69,7 ye kadar indim sonra gözum dondu. uykusuz kalıp da yaptıgım sporlara yanarım:-( neyse artık haftaya telefi ederim.

Günaydın hanımlar hiç giremiyorum kusura bakmayın sınavlarım var onlarla boğuşuyorum ama yarın zamanında bildirim yapacağım herkes iyidir diyetler iyi gidiyordur inşallah

Biberi genelde yemiyorum ama greyfurtu deniycem haftaya. Bu hafta kendime izin veriyorum. Kilomu korusam yeter cunku midem gercekten cok kotu, mide ilaci kullanmaya basladim. Bir ara cok fazla latte iciyordum sanirim ondan oldu. :KK43:
gecmis olsun canım bende hep var bu durum sinir oluyorum ama idare ediyorum ışte aman dikkat et çabuk iyiles :-)

evet kısmı olarak bende duymuştum hep aynı sporu yaparsak kilo verilmiyor bana da ilginç geldi ama mantiklida cok spor yapıp kilo verip sporu bıraktığı an kilo alan bi arkadasim var diyetisyen devam ettirebilecegin sporu yapmazsan sporu bırakınca alırsın demiş cok ağır spor yapmadan su an tekrar kilo verdi

tebrikler canım bende aynıydı ama iki gündür geç yediğimden kilo veremedim sanırım bu hafta oyle hissediyorum yani yarina gorucez inşallah tartı yanılır beni
gunaydın kızlar... 2 gundur cok fenayım ben. dun spor da yapmadım. öyle bir iki kacamak değil baya koyverdim gitti. neyse artık bugun tekrar dikkat etmeye baslıyorum. almamıs olsam bari yarına:-(
aynen bende oyle ya dün toparlayim dedim daha beter oldu sporda yapamadım mutsuzum :-(

5 gun guzel gitti benim de 69,7 ye kadar indim sonra gözum dondu. uykusuz kalıp da yaptıgım sporlara yanarım:-( neyse artık haftaya telefi ederim.
katiliyorum ama ben daha tartilmdim belki bir umut şartıyla yüzleşme korktum yarın yüzleşme günü bakayım ne olacak:-) dün geç saatte yemeyecektim ciss kek i ya:-(

Back