- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.121
zaten tokum. canım bir sey istemiyor. nasıl yediysem artık.gece yatmadan spor yaptım ama pek işe yaramadı herhalde...Bugun ac kalman gerekiyor yani.
zaten tokum. canım bir sey istemiyor. nasıl yediysem artık.gece yatmadan spor yaptım ama pek işe yaramadı herhalde...
darısı basımıza... ben de iki hafta önce hafif dar gelen gömlegimi giyebiliyorum. biraz sıkışmam gerekiyordu içine su an rahat. 36 beden gömleklerime girdiğim gunleri de görurum insallah...Iyi pazarlar arkadaslar,
Bu hafta cok kilo verdigimi sanmiyorum ama dun uzun sure once olmayan bir kotumu denedim oldu . Sira oteki kotlarimda.
Bunu gormek paha bicilemez. 2 senedir bugunu bekliyordum. O yuzden yilmayin devam edin. Sonu gercekten guzel bitiyor.
canım kızımı uyutmadan yapamıyorum maalesef.o da gec uyuyor. hep gece benim sporum. bir arkadas daha demişti yatmadan en az 4 saat once yapmak gerekiyormus diye ama benim için pek mumkun değil.Aninda etki gostermez ama bence gece spor yapma. Benim spor yapmaya zamanim yok suan.ama param gidiyor gidemiyorum. Bir gun basliycam elbet.
Birde ben dun zencefil cayina basladim. Ise yarar mi bilmem.
darısı basımıza... ben de iki hafta önce hafif dar gelen gömlegimi giyebiliyorum. biraz sıkışmam gerekiyordu içine su an rahat. 36 beden gömleklerime girdiğim gunleri de görurum insallah...
canım kızımı uyutmadan yapamıyorum maalesef.o da gec uyuyor. hep gece benim sporum. bir arkadas daha demişti yatmadan en az 4 saat once yapmak gerekiyormus diye ama benim için pek mumkun değil.
zencefil cok faydalı bir sey. zayıflamana yardımcı olmasa bile zaman zaman içmek lazım. ya da yogurtla filan karıstırıp tozunu yemek lazım. zerdecal da oyle. benim midem bulanıyor kokusundan o ayrı.... yiyemiyorum. keske yiyebilsem zerdecal karacigeri yeniliyor. kan sekerini dengeliyor.
73 kiloydum bir hafta dikkat edince 2 kilosu gitti ödemmiş herhalde. eskiden 50-52 ydim. eski kiloma dusmek istiyorum yine. 4 yıl önce 63 kiloya cıkmıstım. ilk defa 60 ları görunce dur dedim hemen spor diyet. 5 haftada 9 kiloyu verdim. saglıklı da verdim. 7-8 ögun yiyerek. almadım. dogumdan cıktıgımda 59 kiloydum. ucretsiz izne ayrılınca evde otur otur 73 u gördum hayatımda ilk defa. giyecek bir sey bulamıyorum giydıgımı yakıstıramıyorum. canım dısarı cıkmak bile istemiyor. eskiden hızlı verirdim simdi veremiyorum. haziranda işe baslıycam. iznim biticek. o zamana kadar bari versem.Kilona baktim 70.6 ymissin. Verilmeyecek bir kilo yok kesinlikle ama bir ayda ama iki senede mutlaka veriliyor. Temmuz gibi bende 75 kiloydum. Sabredersen oluyor. Kadin olarak biraz sabirsisiz 2 senede aldigimiz kiloyu mesela 2 haftada vermek istiyoruz. Sonra hop gelsin kilolar.
Genel konusuyorum bende eskiden oyleydim ama bu kez istikrarliyim. Bakalim daha 58 i gorucem.
Yapabildigin zaman yap o zaman. Hic yoktan iyidir. Ben mesela oyle yogunum ki hic yapamiyorum bu ara. Zencefile de devam edicem.
canım yarışma kuralları gereğince katilamiyorsun ama uğra buralara sende kendi kilonu kontrol et bakalım sen ne kadar vereceksinBende 1 hafta gecikmeli katilabilirmiyim
sonuçta emziriyosun canım cok ağır şeyler yapamazsın abur cubura dikkat etsen yeterli benceIlk hafta kg veremicem galibayine cok kacirdim abur cuburu,bi suru asure yedimmm..emzirdigim icin cok zorlaniyorum ..bu arada tatli krizi icin bi tavsiye:elmayi rendeleyip ustune tarcin atip yiyin..isterseniz yogurt ve ya 2cevizde ekleyebilirsiniz..hem tok tutuyo,hemde cok lezzetli..
tebrik ederim gerçekten cok güzel bir his eski kıyafetlere girebilmek latteyi azaltmana da sevindimIyi geceler arkadaslar,
Umarim kilo verme sureciniz iyi gidiyordur.
Kendimden ozet geceyim . Carsamba gunu fazla yemedim. Persembe doner yedim. Dun yine az yedim. Bugun yine lahmacun... Bir gun az , bir gun normal yeyip dengelemeye calisiyorum.
Ictigim latteleri azalttim bire indirdim cunku midem agrimaya baslamisti.
Her gun mutlaka 5, 15 arasi badem mutlaka yiyorum.
Kalorisiz gunler . Carsamba gunu bildirim yapmayi unutmayin. Gorusuruz.
bende denemistim yapamadım sanırım yapilmiyor artık :-(gunaydın kızlar.... eskiden kilo çizelgesi yapabiliyorduk,artık olmuyor mu????
ya sen diyete olduğunu söyleme normal yiyormuş diyeti birakmis gibi davran daha rahat edebilirsineşim diyetimi sabote ediyor. gecenin 11 inde cig kofte aldı. dısarıda da guzel yemek yemiştik arkadaşlarla. aç da değildim ama pis bogazlık. niye aldın diyorum zaten toktuk. sen ye diye aldım diyor.
belki sana etki eder mi bilemem ama benim acayip iştahımı açıyor.Aninda etki gostermez ama bence gece spor yapma. Benim spor yapmaya zamanim yok suan.ama param gidiyor gidemiyorum. Bir gun basliycam elbet.
sekerini mı dusuruyor acaba. öyle bir etkisi var ya. zerdecal yiyemem ben de . iki saat sonra halsizlesirim hemen. sekerim dusme eğiliminde zaten benim. tarcınlı cay da içemem mesela. o da oyle yapıyor.belki sana etki eder mi bilemem ama benim acayip iştahımı açıyor.
73 kiloydum bir hafta dikkat edince 2 kilosu gitti ödemmiş herhalde. eskiden 50-52 ydim. eski kiloma dusmek istiyorum yine. 4 yıl önce 63 kiloya cıkmıstım. ilk defa 60 ları görunce dur dedim hemen spor diyet. 5 haftada 9 kiloyu verdim. saglıklı da verdim. 7-8 ögun yiyerek. almadım. dogumdan cıktıgımda 59 kiloydum. ucretsiz izne ayrılınca evde otur otur 73 u gördum hayatımda ilk defa. giyecek bir sey bulamıyorum giydıgımı yakıstıramıyorum. canım dısarı cıkmak bile istemiyor. eskiden hızlı verirdim simdi veremiyorum. haziranda işe baslıycam. iznim biticek. o zamana kadar bari versem.
bu kez ben de bırakmıycam. yavas da olsa vericem. 62 kilodan sonra diyete basladım bıraktım bu kiloyu gördum. devam etmiyceksen baslamıycaksın zaten.
belki sana etki eder mi bilemem ama benim acayip iştahımı açıyor.
amin canım.veririz insallah..Rahat rahat kilo verirsin hazirana kadar.
Bu gruptaki herkes cok cok kilo versin, bir daha da kilo almasin. Amin.
Daha yeni deniyorum bi hafta denerim . Olmadi birakirim.
aaaa tarçın da mı düşürüyor?geçen ara öğün olarak tarçınlı süt içmiştim öyle canım yemek istiyordu ki hep şekerli şeyler istiyordu ama ev de bisküvi müskivi ne bulduysam yedim,2 gün böyle oldu .benim de şekerim hemen düşer,ben bu şeker düşmesini bir araştırayım neler zararlıymış acaba,hipoglisemi hastalığı mı var acaba biz de?sekerini mı dusuruyor acaba. öyle bir etkisi var ya. zerdecal yiyemem ben de . iki saat sonra halsizlesirim hemen. sekerim dusme eğiliminde zaten benim. tarcınlı cay da içemem mesela. o da oyle yapıyor.
benim ailemde genetik.seker rahatsızlıgı var herkeste. benimki de dusme eğiliminde. sekeri duzenliyor istahı kapatıyor tarcın zerdecal ama benim sekerimi dusuruyor.normalde değil ama diyet spor yaparken bunları aldıktan iki saat sonra kafam guzel oluyor halsizlesiyorum. herkeste aynı etkıyı yapmıyor tabi.aaaa tarçın da mı düşürüyor?geçen ara öğün olarak tarçınlı süt içmiştim öyle canım yemek istiyordu ki hep şekerli şeyler istiyordu ama ev de bisküvi müskivi ne bulduysam yedim,2 gün böyle oldu .benim de şekerim hemen düşer,ben bu şeker düşmesini bir araştırayım neler zararlıymış acaba,hipoglisemi hastalığı mı var acaba biz de?
aaaa tarçın da mı düşürüyor?geçen ara öğün olarak tarçınlı süt içmiştim öyle canım yemek istiyordu ki hep şekerli şeyler istiyordu ama ev de bisküvi müskivi ne bulduysam yedim,2 gün böyle oldu .benim de şekerim hemen düşer,ben bu şeker düşmesini bir araştırayım neler zararlıymış acaba,hipoglisemi hastalığı mı var acaba biz de?
Zencefil vucudtaki yaglari yakiyor iyi fikir bende basliyim Hemde vucudu isitiyorAninda etki gostermez ama bence gece spor yapma. Benim spor yapmaya zamanim yok suan.ama param gidiyor gidemiyorum. Bir gun basliycam elbet.
Ay bu dua cok hosuma gitti AMINRahat rahat kilo verirsin hazirana kadar.
Bu gruptaki herkes cok cok kilo versin, bir daha da kilo almasin. Amin.
Daha yeni deniyorum bi hafta denerim . Olmadi birakirim.
hep öyle oluyor zaten,5 gün ne güzel gidiyor,haftasonu oluyor herşey altüst oluyorben bu pazar günlerine sinir olmaya başladım ne güzel giden hafta bugünkü yediklerimle berbat bir hal aldı ama:-( çarşambaya kadar tekrar toparlarim umarım :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?