21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

iyi ama sen akşama kadar tıkınıp durmuşsundur şimdi bu kilo sayılmaz canım neyse hadi sonuncu belli oldu

Aynen ama bosver ne yapalim. Boyle oldu bugun. Oyle derece beklemiyordum bu yediklerimle. Bir daha tarti alicam zaten. Sabah erken tartilmak gerek.

Lahmacun um , donerim birazdan geliyor.Dilimde hastaliktan yara cikmis. Bu ara boyle. Yemisim diyeti.

geçmiş olsun evet yeni bir tartı alman lazım farklı saatlerde tartılıyorsun olmuyor böyle oh lahmacunlar dönerler orda saat daha erken yine ordan yırttın hadi neyse artık sen korursun kilonu güveniyorum sana afiyet olsun ben şimdi gidiyorum bir çay yapayım geleyim sende yemeğini yersin artık sonuçlar açıklanmadan damlarım yine birde bence o 5 kişi gelmeyecek söylemesi ama bekleyelim sonuçta bekleyecem dedin

Ya oteki var, iki kilo eksik tartiyor. Ornek tarti. Digital almam lazimdi ama almadim cunku disardakiyle basladim onunla devam edeyim dedim.

Bence de gelmeyecekler de zaten beklemiyorum dermisim . Son gun diye bekleyelim bakalim ama cikicam simdi bende. Sana da afiyet olsun.

tamam sonuçları istersen yarın bile açıklayabilirsin ve bir daha buralara uğramazsın ben buralarda olursam hala görüşürüz gelince inşallah sen gelene kadar senin kilona yaklaşırım en azından

Herkesebiyi aksamlar gecmisi okuyamadim ama sanirim cok gec kaldim bildirim icin.uzun suredir internet yok baska yerden baglandim nete.katilimim olmadi gun icerisinde ama bildirim yapmaSam icim rahat olmayacakti.keske gunluk paylasimlarda bulanabilseydim.herkesi tebrik ediyorum.konu sahibine de cok tesekkur ediyorum.bu yarisma sayesinde eşim ve ben saglikli beslenmeye devam edicez

Eklentiler

• 20141224_202810.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 80
geç kalmadın canım lucky sanslisin ki bildirim saatini 10 a cekmisti

tebrik ederim sonuna kadar hakettiler neyse lucky sen şubattan sonra almadan gelip onları da verirsin bende inebildiğim yere inşallah seni şaşırtırıp iyi anlamda ama

Sen kaplumbaga hiziyla giderken ben tavsan hiziyla yetisirim sana.

Ben sonucumdan cok memnunum. Yeni yilda kendime hediyem verdigim kilolarim oldu.

Baslangic kilom : 68.850 Bitis kilom : 62.100 Yuzdeye vurursak baslangic %9.8 ini vermisim. Gerci son uc haftanin pek bir yarari olmadi bana ama olsun.

olsun lucky isteseydin veriridin sen koruycam diye başladığından öyle oldu neyse bende belki hızlanırım ne biliyorsun sen sıkıldıkça spor yapayım az yiyeyim kaçamak yapmayım gör bir amacım yok ondan yavaş gidiyor onlar

Yok kiz saka yapiyorum. Iyi gidiyorsun. Ben senin kilo verememelerini sevdim.

Neyse benim gorevim tamamlandi . Cikiyorum ben.

Arada gelirim, burada ya da gunlugumde gorusuruz.

Yok kiz saka yapiyorum. Iyi gidiyorsun. Ben senin kilo verememelerini sevdim.

Neyse benim gorevim tamamlandi . Cikiyorum ben.

Arada gelirim, burada ya da gunlugumde gorusuruz.
ne kadar arada acaba beklemek çok zor oluyor bende senin gelmeyecem diyip gelmelerini sevdimdi zaten şaka bir yana görüşürüz bence öbür günlükte buluşalım orası yeni mekanımız yeni başlangıçlar görüşürüz lucky teşekkürler emeklerin için sana kolay gelsin hep mutlu ol

Uzun bir sure yokum dl ama haftaya carsamba bir ugrarim. Ben de senin zekice laf sokmalarini sevdim.

Ben de sana tesekkur ederim. Gercekten hem paylasimlarinla , hem sadakatinle , hem zamaninda bildirimlerinle, hem de az kilo vermenle hakkini verdin bu yarismanin.

Iyi geceler.

amanınnnn 1. ben miyim aman yarabbimmmm çok şaşırdımmmmmm çok pis gaza geldim ya hedef 58 korkun benden kilolar A AklinYolu1 senin sayende oldu teşekkür ederim

ya sorma huyum kurusun burcumun özelliği istemsiz laf sokarım ben sende benden aşağı kalmıyorsun ama bak ne demek onun dışında hakkını veririm bir işi yarım bırakmayı sevmem huyum kurusun bir işe başlarsam tam yaparım ya hep ya hiç o nedenle sen gelene kadar uslu uslu kilo vermeye devam edeceğim yavaş yavaş o zaman şimdi git ama yine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…