21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Parlak turkuaz yaptin ki gorunmesin dimi. Bende isimi yarim birakmayi sevmem ama 62 kiloda kalabilmekte benim icin super suan.

amanınnnn 1. ben miyim aman yarabbimmmm çok şaşırdımmmmmm çok pis gaza geldim ya hedef 58 korkun benden kilolar A AklinYolu1 senin sayende oldu teşekkür ederim

Benim de ilk hedef 58 kulaga hos geliyor.

Parlak turkuaz yaptin ki gorunmesin dimi. Bende isimi yarim birakmayi sevmem ama 62 kiloda kalabilmekte benim icin super suan.

parlak turkuazı gözünü alsın diye yaptım olurda yok görmedim falan yapamayasın gerçi böylede okuyamıyor insan gözümü aldı benimde

lucky dilimde yara oldu dedin benim dilmde de bir şeyler oluyor şu an bana negatif enerji yolladın galiba zaten dudağımın her tarafı çatlamış acıyor o kadar krem falan sürüyorum off yinede kurumasını engelleyemedim

parlak turkuazı gözünü alsın diye yaptım olurda yok görmedim falan yapamayasın gerçi böylede okuyamıyor insan gözümü aldı benimde

Gunde 15 saat bilgisayar basindayim. Benim gozumu artik hic bir renk almiyor.

Niye yollayayim ya . Hasta olunca dile , agza filan vuruyor. Vazelin filan sur.

Gunde 15 saat bilgisayar basindayim. Benim gozumu artik hic bir renk almiyor.

Niye yollayayim ya . Hasta olunca dile , agza filan vuruyor. Vazelin filan sur.
benim gözüm bozuk parlak renkleri bulanık görüyorum seninde bulanık gördüğünü sanmışım demek o yüzden benim suçum tamam senin suçun yok vurma çantayla bana vazalinin içine düşecem yakında iyileşsem artık ya hasta olmak çok sıkıcı ve sinir bozucu nefes bile alamıyorum doğru dürüst

Ben 10 dakikada bir hapsiriyorum. Yikamaktan ellerim yara oldu.

Diyet yaparken bagisiklik sistemin zayifliyor.

Bosver diyeti simdi. Biraz ara ver , kendine bak , toparlan sonra yine hizli bir sekilde baslarsin.

Ciktim iyi geceler. Carsamba gorusuruz. Daha once gelmiycem bekleme.

tamam gerçekten beklemiyorum bak ona göre hadi görüşürüz kendine iyi bak bende ara vericem bir süre ama belli değil ne zaman ihtiyacım var 63 e falan gelsem direk tatil bir kaç hafta hadi iyi geceler sevgiler bana böyle ceee yapma ha

canım turkuazsuayla beraber yapabilirisniz o da istiyordu ben şimdilik günlüklere ara veriyorum başka topik açacaktı ya da burdan devam edebilir bilemedim o gelince bir soralım bilgimiz olsun yapacak mı
BEN YAPAMAM CANIM YA BEBEĞIM VAR O KADAR VAKTIM YOK MAALESEF

Kizlar gec oldu ama simdi gördüm 2 ci olmusumHerkezi kutluyorum insallah birgün baska topiklerde görüsürüz ben hepinize cok alismistim Ocagin 5 de türkiyeye gidicem ayin sonunda geri gelicem sizleri özlücem

kızlar bende size katılamak istiorum devam ediormusunuz lütfen bana arkadaş lazım şöle en dişlisinden :) kilo 63.0 ilk hedef 54.0 sonraki hedef49.0 28 ocak evlenme yıl dönümüm kendime ve eşime en büyük hediye olur inşallah eger devam eden varsa bende katılmak istiorummmmmm

kosmetik canım neler yaptın söyler misin? Bende 61 kiloyum 57 falan olmak istiyorum (
Eskiden bende 60 lardayken 55 filan olmak isterdim ama çok zordu vermiyrmdum. Ama yillar sonra çok kilo aldim ve çok kilo verdim artik kilo vermek o kadar kolay geliyorki acayip bi duygu yanlış anlamada verilmesi gereken kilolar azsa gülesim geliyor ve yerinde olsam o yağların her türlü canina okurdum 4 kilocuk. Ama zayifken kilo vermek zor oluyormuş diyorlar yine de coook zor degildir kolay gelsin

Yarışmalar bitti ama şahsen ben ara ara yazicam cevap verecem vs. Boy kaç acaba hedef baya dusukte merak ettim

Bende 3.olmusum..toplamda 21gunde 3.3 kg verdim..tabiki bu konuyu acan L lucky sayesinde..benim icin iyi bir baslangic oldu..

Yeni yarisma icin cok talep olurmu bilmiyorum..bende emin degiliim yapip yapmama konusunda..

Bu topikte iyi vakit gecirdigom herkese tesekkur ederim..benim daha yolum uzun insallah nisana kadar hedefime ulasmis olacagim..simdilik hoscakalin..

günaydın kızlar
inanın unutmuşum
evimde misafirlerim var
telaştan koşuşturmadan aklıma bile gelmedi
bugün açınca mesajları okuyunca aklıma geldi
daha doğrusu ayın 24 ü olduğunun farkında bile değildim
neyse canınız sağolsun kaderde diskalifiye olmak da varmış
sözümden asla caymam ama işte bu sefer böyle oldu
herkese kilo vermede başarılar
görüşmek üzere.....

boy 165 canım kilo 63.3 bu sabah tekrar tartıldım 300 grm artıyla hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…