- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.161
tebrikler canım amin inşallah
tebrikler
2 3 kilo alırsın muhtemelen daha fazla inmemeye çalış amatebrikler
canım cok vermişsindikkat et kendine ayrıca okudum cok kafanı takma içine atma soyle aklimdakileri bırak psikoljin bozulacagina onlar senden korksun cok abartma ama kendini de ezdirme
teşekkürler senide tebrik ederimkızlar gunaydin canlar ben hedef kiloma ulasamasan da bu hafta cok dikkat ettim buda benim icin güzel oldu bugünkü kilom 66.2 yasasin
eğer motivasyonunu düşürmeden devam edersen kısa sürede hedefine ulasirsin canım spor yapmak süreci hızlandırır mümkün olduğunca yap en az 30 dk en fazla 1saat yürüyüş yeter 1saatten fazla yapma kesinlikle onermiyorlar
Olsum canım bende ilk yarışma da çok başaramamıştım.. ama son zamanlar da bende baya bişey oldu acayip kararlıyım :) darısı başınakızlar gunaydin canlar ben hedef kiloma ulasamasan da bu hafta cok dikkat ettim buda benim icin güzel oldu bugünkü kilom 66.2 yasasin
Merhaba canim tebrikler hedefine ulastin :)Herkese merhaba..asiri uykusuzluktan dolayi gec oldu biraz ama 76.8 kg..herkesr kolat gelsin
olsun lucky profilin yeter bize artık napayim tek başıma sonuncu olcam benSelam arkadaslar,
Herkes ne guzel kilo vermis.Ben kilo bildirimi yapamayacagim galiba cunku evde tamirciyi bekliyorum. Dun gelmesi gerekiyordu , gelmedi , evde degilmisim not birakmis. Acikca , yalan soyluyor. Xmas uzeri iki gun her yer tatil, sonra da cumartesi pazar o yuzden beklemek zorundayim. Olurda eczane kapanmadan gelirse kostura kostura gidicem.
Olmazsa bildirim yapmadigim icin kendimi de guzel silerim listeden.
baya ivmelendin masallah diyim de nazar değmesinSaat 5 e hazırlayacağım menü
bir kase bulgur pilavı
1 porsiyon pırasa yemeği
yumurtali kızarmış tavuk göğsü
bir elma
ekmeği komple biraktim zaten hiç aramıyorum. Şimdi yeşil çay içiyorum. Akşam 5 ten sonra süt ve çay içerim. Yarına en az 500 gram daha gider . Bu ara ben bile şoktayım. Istikrarım tavan yaptı
olsun lucky profilin yeter bize artık napayim tek başıma sonuncu olcam ben
baya ivmelendin masallah diyim de nazar değmesin
tamirci nerdesin gel de şu lucky miz diskalifiye olmasınDur bakalim. Bekliyorum daha. Gerci midem de dolu.Tartilsam kilom da guzel cikacak ama onemli olan ismimin orda olmasi.
Evrene enerji gonderelim tamirci cabuk gelsin diye.
tamirci nerdesin gel de şu lucky miz diskalifiye olmasınönemli olan yarışmak tabi
evet tartil gel
Aksilik iste tam da bugune denk geldi ama sordum eczane bizim saatle yeidiye kadar acikmis. Illa ki tartilicam. O tarti buraya gelecek.Normal yiyorum ben nasil olsa dereceye girmeyecegim kesinlesti.
----------------------j
Benim disimda bildirim yapmayan 5 kisi var. Sadece son yarisma diye, saatleri biraz esnetiyorum bugun . Dereceye girenler Turkiye saati ile saat 10 da aciklanacak. 10 a dogru gorusuruz.
darısı başınaolsun lucky profilin yeter bize artık napayim tek başıma sonuncu olcam ben
baya ivmelendin masallah diyim de nazar değmesin
iyi ama sen akşama kadar tıkınıp durmuşsundur şimdi bu kilo sayılmaz canım neyse hadi sonuncu belli olduGelen giden yok herhalde ama yine de saat 10 a kadar bekliyorum.
Benim muhtesem kilom. Baya korumaya almisim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?