21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

kızlar gunaydin canlar ben hedef kiloma ulasamasan da bu hafta cok dikkat ettim buda benim icin güzel oldu bugünkü kilom 66.2 yasasin
teşekkürler senide tebrik ederim

öneriniz için teşekkür ederim yapmaya çalışıyorum.

kızlar gunaydin canlar ben hedef kiloma ulasamasan da bu hafta cok dikkat ettim buda benim icin güzel oldu bugünkü kilom 66.2 yasasin
Olsum canım bende ilk yarışma da çok başaramamıştım.. ama son zamanlar da bende baya bişey oldu acayip kararlıyım :) darısı başına

Selam arkadaslar,

Herkes ne guzel kilo vermis. Ben kilo bildirimi yapamayacagim galiba cunku evde tamirciyi bekliyorum. Dun gelmesi gerekiyordu , gelmedi , evde degilmisim not birakmis. Acikca , yalan soyluyor. Xmas uzeri iki gun her yer tatil, sonra da cumartesi pazar o yuzden beklemek zorundayim. Olurda eczane kapanmadan gelirse kostura kostura gidicem.

Olmazsa bildirim yapmadigim icin kendimi de guzel silerim listeden.

Bu sabah
bir tatlı kaşığı keçi boynuzu özü
2 yumurta
10 zeytin
bir.dilim peynir yedim çok sıkı ilerliyrm :)))

Saat 5 e hazırlayacağım menü
bir kase bulgur pilavı
1 porsiyon pırasa yemeği
yumurtali kızarmış tavuk göğsü
bir elma
ekmeği komple biraktim zaten hiç aramıyorum. Şimdi yeşil çay içiyorum. Akşam 5 ten sonra süt ve çay içerim. Yarına en az 500 gram daha gider . Bu ara ben bile şoktayım. Istikrarım tavan yaptı

olsun lucky profilin yeter bize artık napayim tek başıma sonuncu olcam ben
baya ivmelendin masallah diyim de nazar değmesin

olsun lucky profilin yeter bize artık napayim tek başıma sonuncu olcam ben

baya ivmelendin masallah diyim de nazar değmesin

Dur bakalim. Bekliyorum daha. Gerci midem de dolu. Tartilsam kilom da guzel cikacak ama onemli olan ismimin orda olmasi.

Evrene enerji gonderelim tamirci cabuk gelsin diye.

Dur bakalim. Bekliyorum daha. Gerci midem de dolu. Tartilsam kilom da guzel cikacak ama onemli olan ismimin orda olmasi.

Evrene enerji gonderelim tamirci cabuk gelsin diye.
tamirci nerdesin gel de şu lucky miz diskalifiye olmasın önemli olan yarışmak tabi

tamirci nerdesin gel de şu lucky miz diskalifiye olmasın önemli olan yarışmak tabi

Aksilik iste tam da bugune denk geldi ama sordum eczane bizim saatle yediye kadar acikmis. Illa ki tartilicam. O tarti buraya gelecek. Normal yiyorum ben nasil olsa dereceye girmeyecegim kesinlesti.

----------------------

Benim disimda bildirim yapmayan 5 kisi var. Sadece son yarisma diye, saatleri biraz esnetiyorum bugun . Dereceye girenler Turkiye saati ile saat 10 da aciklanacak. 10 a dogru gorusuruz.

Son düzenleme:
evet tartil gel o 5 kişinin geleceğini sanmıyorum nedense 3haftadır hiç ugramadilar nerdeyse belki 1 2 si gelir bilmem unuttuklarını düşünüyorum ben sen tartil canimcim ya bende bugün öğlen yani az önce 1 tabak makarna yedim yagsizdi ama yedim cok acikmisim bugün 9 da kahvalti yapinca acayip acıktım suan patlayacak gibi hissediyorum ama

Son düzenleme:
Gelen giden yok herhalde ama yine de saat 10 a kadar bekliyorum.

Benim muhtesem kilom. Baya korumaya almisim kendimi.

Eklentiler

• Photo0072.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 64
lucky tam canım çok sıkılmıştı lucky nerdeki diyodum burda bittin düşünce gücüyle seni çağırmaya başladım ben galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…