- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.241
2 sene önce yazmızşsın en son stop,şu an kaç kilosun stop ,aldın mı verdin mi bari onu söyle stop A AklinYolu1
Seni seni seniiiii , 15 kilo verdikten sonra 12 kiloyu nasıl aldın ve kalan 3 kiloyu ne zaman almayı düşünüyorsun :)))
Şaka bi yana ben çok zayıfladım yahu :))
Kansizlik olunca kanim artsin diye cikolataya sarmistim ben. 3 kiloyu da yilbasina kadar almayi dusunuyorum. :)
Zayiflar bu topige yazmiyor yalniz.
Sen beni tutuyorsun dimi.
Tabiki de seni tutuyorum, tutuyorum ki çikolataları yiyemeyesin , bana yolla ben senin yerine afiyetle yerim bi güzel
Kizim yarisa girdim. Evde lokum var yemiyorum yani tam basladim. Artik korkun benden.
Bizde de var hem de cevizli kaymaklı senin yerine yiyeyim miiiiiii , mmmmmhhhhhh
Hıı ben tuttum seni tutsun diye
Fena motive olmusum. Hic etkilenmiyorum.
Var ya şimdi tam tost vakti ooooofff , şöööööyle kaşarlı domatesi salatalık turşulu :)))
Hıı ben tuttum seni tutsun diye
Şimdi insan zayıf olunca herşeyi de yiyor yahu , azcık kilo alayım gelirim yanına
Migiiiiiiiim sen ve Lucky mi yarïşıcaksınız , ben size bir makarna falan yapayim azcık yiyin de öyle başlayın bari :)))
Kız yok valla zayiflamisim , aaaa sana yalan borcum mu var ,erişim bittim ,dünyadan siliniyorum ,buharlaşıcam yakındaA AklinYolu1
Hannaz altinda muz kabugu var kayma bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?