- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.201
amin canım inşallah teşekkür ederim yarışma tekrar başlayacak mıevet canım tebrik ederiz sen hedefine çabucak ulaşman ve bir daha almaman dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallah teşekkür ederim yarışma tekrar başlayacak mıevet canım tebrik ederiz sen hedefine çabucak ulaşman ve bir daha almaman dileğiyle
ya sorma huyum kurusun burcumun özelliği istemsiz laf sokarım ben sende benden aşağı kalmıyorsun ama bak ne demek onun dışında hakkını veririm bir işi yarım bırakmayı sevmem huyum kurusun bir işe başlarsam tam yaparım ya hep ya hiç o nedenle sen gelene kadar uslu uslu kilo vermeye devam edeceğim yavaş yavaş o zaman şimdi git ama yine gel
amanınnnn 1. ben miyim aman yarabbimmmm çok şaşırdımmmmmm çok pis gaza geldim ya hedef 58 korkun benden kilolar A AklinYolu1 senin sayende oldu teşekkür ederim
kesinlikle canımmmParlak turkuaz yaptin ki gorunmesin dimi. Bende isimi yarim birakmayi sevmem ama 62 kiloda kalabilmekte benim icin super suan.
Benim de ilk hedef 58 kulaga hos geliyor.
parlak turkuazı gözünü alsın diye yaptım olurda yok görmedim falan yapamayasın gerçi böylede okuyamıyor insan gözümü aldı benimdeParlak turkuaz yaptin ki gorunmesin dimi. Bende isimi yarim birakmayi sevmem ama 62 kiloda kalabilmekte benim icin super suan.
canım turkuazsuayla beraber yapabilirisniz o da istiyordu ben şimdilik günlüklere ara veriyorum başka topik açacaktı ya da burdan devam edebilir bilemedim o gelince bir soralım bilgimiz olsun yapacak mıamin canım inşallah teşekkür ederim yarışma tekrar başlayacak mı
lucky dilimde yara oldu dedin benim dilmde de bir şeyler oluyor şu an bana negatif enerji yolladın galiba zaten dudağımın her tarafı çatlamış acıyor o kadar krem falan sürüyorum off yinede kurumasını engelleyemedimParlak turkuaz yaptin ki gorunmesin dimi. Bende isimi yarim birakmayi sevmem ama 62 kiloda kalabilmekte benim icin super suan.
parlak turkuazı gözünü alsın diye yaptım olurda yok görmedim falan yapamayasın gerçi böylede okuyamıyor insan gözümü aldı benimde
lucky dilimde yara oldu dedin benim dilmde de bir şeyler oluyor şu an bana negatif enerji yolladın galiba zaten dudağımın her tarafı çatlamış acıyor o kadar krem falan sürüyorum off yinede kurumasını engelleyemedim
benim gözüm bozuk parlak renkleri bulanık görüyorum seninde bulanık gördüğünü sanmışım demek o yüzden benim suçum tamam senin suçun yok vurma çantayla bana vazalinin içine düşecem yakında iyileşsem artık ya hasta olmak çok sıkıcı ve sinir bozucu nefes bile alamıyorum doğru dürüstGunde 15 saat bilgisayar basindayim. Benim gozumu artik hic bir renk almiyor.
Niye yollayayim ya . Hasta olunca dile , agza filan vuruyor. Vazelin filan sur.
benim gözüm bozuk parlak renkleri bulanık görüyorum seninde bulanık gördüğünü sanmışım demek o yüzden benim suçum tamam senin suçun yok vurma çantayla bana vazalinin içine düşecem yakında iyileşsem artık ya hasta olmak çok sıkıcı ve sinir bozucu nefes bile alamıyorum doğru dürüst
tamam gerçekten beklemiyorum bak ona göre hadi görüşürüz kendine iyi bak bende ara vericem bir süre ama belli değil ne zaman ihtiyacım var 63 e falan gelsem direk tatil bir kaç hafta hadi iyi geceler sevgiler bana böyle ceee yapma haBen 10 dakikada bir hapsiriyorum. Yikamaktan ellerim yara oldu.
Diyet yaparken bagisiklik sistemin zayifliyor.
Bosver diyeti simdi. Biraz ara ver , kendine bak , toparlan sonra yine hizli bir sekilde baslarsin.
Ciktim iyi geceler. Carsamba gorusuruz. Daha once gelmiycem bekleme.
BEN YAPAMAM CANIM YA BEBEĞIM VAR O KADAR VAKTIM YOK MAALESEFcanım turkuazsuayla beraber yapabilirisniz o da istiyordu ben şimdilik günlüklere ara veriyorum başka topik açacaktı ya da burdan devam edebilir bilemedim o gelince bir soralım bilgimiz olsun yapacak mı
Eskiden bende 60 lardayken 55 filan olmak isterdim ama çok zordu vermiyrmdum. Ama yillar sonra çok kilo aldim ve çok kilo verdim artik kilo vermek o kadar kolay geliyorki acayip bi duygu yanlış anlamada verilmesi gereken kilolar azsa gülesim geliyor ve yerinde olsam o yağların her türlü canina okurdum 4 kilocuk. Ama zayifken kilo vermek zor oluyormuş diyorlar yine de coook zor degildir kolay gelsinkosmetik canım neler yaptın söyler misin? Bende 61 kiloyum 57 falan olmak istiyorum (
Yarışmalar bitti ama şahsen ben ara ara yazicam cevap verecem vs. Boy kaç acaba hedef baya dusukte merak ettimkızlar bende size katılamak istiorum devam ediormusunuz lütfen bana arkadaş lazım şöle en dişlisinden :) kilo 63.0 ilk hedef 54.0 sonraki hedef49.0 28 ocak evlenme yıl dönümüm kendime ve eşime en büyük hediye olur inşallah eger devam eden varsa bende katılmak istiorummmmmm
Bizdr seni özleyeceğiz yine yaz aradaKizlar gec oldu ama simdi gördüm 2 ci olmusumHerkezi kutluyorum insallah birgün baska topiklerde görüsürüz ben hepinize cok alismistim Ocagin 5 de türkiyeye gidicem ayin sonunda geri gelicem sizleri özlücem