• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Ya 9.günüm bugüne kadar hiç canım tatlı istemedi az önce instagramda bi pasta gördüm böyle resmen onu gördüğüm andan beri bi tatlı krizi geçiriyorum. Biraz yürüyüs yapıyım hemde marketten alınacaklar var diye cıktım evde durursam bişey yicem diye. Markete gittim o sevmediğim bisküviler bile resmen mahvetti beni. Kendimi çamasır suyu reyonuna atmışım :KK53: sonra sakinleşemedim tabi alınacakları alıp eve resmen koşa koşa geldim şuanda sade sodanın icine limon sıktım kendimi oyalıyom:KK54:

bununla ne kadar kilo veriliyormuş acaba? güzele benziyor deniycem sanırım. ama itiraf ediyim 21 günlük şeker orucu başlığı görünce nutellanın dibine vurmak geldi içimden. ah bu yasaklar saniyeler içinde cazip gelmezmi bir insana.
başta şöyle düşün canım sadece 21 gün. bu kadar dayanabilirim ne var ki de ve basla bence ccok güzel bir şey

Bugün 9. Günümmmmm gayet dinç enerjik uyanıyorum artık ben memnunum halimden. Aslında ayda bir böyle olsa güzel olurdu yani bi hafta serbest 3 hafta yemesek aluşkanlık olabilir
ne güzel canim cok sevindim. benim aldigim karar şu yönde 21 gunden sonra gerçekten canım tatli isterse yiyeceğim boşuna yuklenmeye gerek yok

İlk gunu tamamladim diyete devam:KK49:
süpersin :))
Ya 9.günüm bugüne kadar hiç canım tatlı istemedi az önce instagramda bi pasta gördüm böyle resmen onu gördüğüm andan beri bi tatlı krizi geçiriyorum. Biraz yürüyüs yapıyım hemde marketten alınacaklar var diye cıktım evde durursam bişey yicem diye. Markete gittim o sevmediğim bisküviler bile resmen mahvetti beni. Kendimi çamasır suyu reyonuna atmışım :KK53: sonra sakinleşemedim tabi alınacakları alıp eve resmen koşa koşa geldim şuanda sade sodanın icine limon sıktım kendimi oyalıyom:KK54:
aman oyala canim ne durumdasin simdi emeğimizi çöpe atmayalim degil mi :)

Back