- 29 Haziran 2010
- 122
- 76
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başta şöyle düşün canım sadece 21 gün. bu kadar dayanabilirim ne var ki de ve basla bence ccok güzel bir şeybununla ne kadar kilo veriliyormuş acaba? güzele benziyor deniycem sanırım. ama itiraf ediyim 21 günlük şeker orucu başlığı görünce nutellanın dibine vurmak geldi içimden. ah bu yasaklar saniyeler içinde cazip gelmezmi bir insana.
ne güzel canim cok sevindim. benim aldigim karar şu yönde 21 gunden sonra gerçekten canım tatli isterse yiyeceğim boşuna yuklenmeye gerek yokBugün 9. Günümmmmm gayet dinç enerjik uyanıyorum artık ben memnunum halimden. Aslında ayda bir böyle olsa güzel olurdu yani bi hafta serbest 3 hafta yemesek aluşkanlık olabilir
süpersin :))İlk gunu tamamladim diyete devam
aman oyala canim ne durumdasin simdi emeğimizi çöpe atmayalim degil mi :)Ya 9.günüm bugüne kadar hiç canım tatlı istemedi az önce instagramda bi pasta gördüm böyle resmen onu gördüğüm andan beri bi tatlı krizi geçiriyorum. Biraz yürüyüs yapıyım hemde marketten alınacaklar var diye cıktım evde durursam bişey yicem diye. Markete gittim o sevmediğim bisküviler bile resmen mahvetti beni. Kendimi çamasır suyu reyonuna atmışım sonra sakinleşemedim tabi alınacakları alıp eve resmen koşa koşa geldim şuanda sade sodanın icine limon sıktım kendimi oyalıyom
arkadaşlar tamamladiginiz günü bu mesajdan alinti yaparak yanina yazarsaniz sevinirim herkesin farkli oldugu icin birarada görmek daha iyi olur14 NISAN PERŞEMBE
C cranial başlangıç kilo :63.2 10. GÜN TAMAMDIR :))
TanGO
Safir Taht başlangıç kilo:58
@tobosoludulcinea başlangıç kilo:58.8 -
Tip2diyabetli başlangıç kilo:70
Yagmurun_kizi
@Seyra123 başlangıç kilo:75.2
@talhayasir başlangıç kilo:61.5
manolya1458
2. Gün tamamdir ama mahvoldum resmen canim herseyyy istiyoarkadaşlar tamamladiginiz günü bu mesajdan alinti yaparak yanina yazarsaniz sevinirim herkesin farkli oldugu icin birarada görmek daha iyi olur
Hayırlı uğurlu devamli olsun :))Benimde 1. Gün bitti
Kuru meyve ye iyi oluyo2. Gün tamamdir ama mahvoldum resmen canim herseyyy istiyo
YiyorumKuru meyve ye iyi oluyo
Amin inşallah canımHayırlı uğurlu devamli olsun :))
hoşgeldin canim baslangic kilon nedirBen de bambaşka bi topikte bu konuda tek basıma mesajlar atıyordum :) Bugün benim 8. günüm bitti şeker detoksunda :)
Sizlere göre çok benim kilom 97 ile başladım şu an 95 kiloyum.hoşgeldin canim baslangic kilon nedir