- 27 Mart 2016
- 422
- 542
- 23
Canım ben şekerin yanında diyette yapıyorum ama bu olacak şu alacak diye değil ne yemwk yapiyorsam az yiyerek bende ki basen sarkan bacakları görsen 2 kat istese nde yiyesim gelmiyor oturunca 2 kat oluyor popoYok yemedim, bozmadım ama sanki şekeri bırakınca hiç doymuyormuş gibi hissediyorum kendimi, daha çok yemek yemeye, atıştırmaya başladım. Sanki daha önce şeker iştahımı bastırıyordu, şimdi birdenbire iştahım açılmış gibi.kilo vereyim derken iyice almaktan korkuyorum. Sizde olmadı mı hiç böyle şeyler? Kendimi durdurmam lazım
Şişmiş derken canım anlamadımya ben kendimi çok şişmiş hissediyorum..
Canım kötüysen istersen yarın başla şeker dişe de kötü olur ama senin sağlığın daha önemli iki olay la sinirlerin tepene çıkmasın :))dün bir avuç tuzsuz çekirdek yedim.. sabah bir arkadaşım ufak kek getirmiş evde yaptığıonu da yedim.. olmadı baştan.. tekrar başlıyorum.. ya bir de bugün başım dişim inanılmaz ağrıyor.. sanki iyi gelir gibime geldi
Canım ben şekerin yanında diyette yapıyorum ama bu olacak şu alacak diye değil ne yemwk yapiyorsam az yiyerek bende ki basen sarkan bacakları görsen 2 kat istese nde yiyesim gelmiyor oturunca 2 kat oluyor popoşeker canım istediğinde genellikle 1 seftali yiyorum canım günde 2 kez seftali yiyorum bu iyi geliyor. Birde bir diyetisyen canın şeker istediğinde tuzlu bir şey yiyin tuz şu tutar ama şeker kilo yapar demişti
Hiç sorma o abur cubur lari evde hepsini esime yedirdim yoksa evde oldukça canım istiyor şimdi yok bende kurtuldum kızma kendine gerçekten alışmak zor oluyor şekersiz hayat elimde şu şişesi şu iciyom surekli migdem dolu gibi canım yemek istemiyor böylelikle veya herhangi birseyBen de tatlıyı bıraktım tuzluya sardım bu defa. Çubuk kraker yiyorum canım tatlı istedikçe. En iyisi eve sebze meyve dışında bir şey almamak. benim de göbeğim ve yanlarım varben de eski halimi çok özlüyorum ama şu boğazım durmuyor yaaa çok kızıyorum kendime. Neyse yarından itibaren şeker + abur-cubur orucuna dönüştüreyim bu işi. Çok kötü hissediyorum çoook
Tebrik ederim seni aynı esim e yedirdim bende evdeki cips baklava lari içim gitti yerken ama acısını çıkarırım şu kilolar gitsin basen bacak gitsin deHerkese merhaba benm 5. Günüm yemedim baya direniorm. Eşim önğmde pastaları götürse de:)
Hiç sorma o abur cubur lari evde hepsini esime yedirdim yoksa evde oldukça canım istiyor şimdi yok bende kurtuldum kızma kendine gerçekten alışmak zor oluyor şekersiz hayat elimde şu şişesi şu iciyom surekli migdem dolu gibi canım yemek istemiyor böylelikle veya herhangi birsey
Dün bildirim yapmadığımdan gecikmeli olarak 9 mayıs tarihli olanı alıntılayıp yazdım .
Neden canım ???ben seker orucunu bozdum arkadaslar
ben seker orucunu bozdum arkadaslar
Canım ben şekerin yanında diyette yapıyorum ama bu olacak şu alacak diye değil ne yemwk yapiyorsam az yiyerek bende ki basen sarkan bacakları görsen 2 kat istese nde yiyesim gelmiyor oturunca 2 kat oluyor popoşeker canım istediğinde genellikle 1 seftali yiyorum canım günde 2 kez seftali yiyorum bu iyi geliyor. Birde bir diyetisyen canın şeker istediğinde tuzlu bir şey yiyin tuz şu tutar ama şeker kilo yapar demişti
ben seker orucunu bozdum arkadaslar
Bi
Neden canım ???
Nasıl hissettin peki? Yediklerinden keyif alabildin mi? Bizimle birlikte 2. tura başlarsın ki sen, yoksa topic öksüz kalır.
33. günde biraktim.Bozdun mu yoksa tamamladığın için kısa bir ara filan mı verdin ? Yeniden başlayacak mısın? Çook iyi iş başardın, seni tebrik ediyorum.
33. günde biraktim.
ya kilo veremediğim icin moralim bozuldu ama normal çünkü sekeri bırakınca hamur işine sarmistim.
bilmiyorum ya moralim bozuk bu aralar yemekle ilgili psikolojim bozuldu bıktım kendimle ugrasmaktan
Olsun canım sıkma canını , bir kaç gün ara verip tekrar başlarsın . Bu kilolar gidecek inanalım ki başaralım . Diyetle beraber şeker orucunu sıkı şekilde tam kurallarına uygun yaparsak eminim kilo verebiliriz . Ramazan yaklaşıyor bu bizim icin çok güzel bir avantaj , çorba ve hafif birşeyler yiyerek gecistirebilirsek kilo kaybımız kaçınılmaz olur zaten spor da yapıyoruz .ben seker orucunu bozdum arkadaslar
Ben de sizi tebrik ediyorum, bir ayda çok iyi kilo vermişsiniz. Bu Karatay diyetinde dikkat edilmesi gereken temel şeyler ne acaba? Emzirirken yapılabilir mi? Ben de zayıflamak istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?