• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Regl dönemlerdinde nasıl dayancaksınız o güzel çikolatalara :D kilo verdiniz mi merak ettm

33. günde biraktim.
ya kilo veremediğim icin moralim bozuldu ama normal çünkü sekeri bırakınca hamur işine sarmistim.
bilmiyorum ya moralim bozuk bu aralar yemekle ilgili psikolojim bozuldu bıktım kendimle ugrasmaktan

Canım hep bunu söylüyomuş gibi olmak istemiyorum ama zaten şekerli beslenmiyorken yanında karatay yapsan gercekten faydasını gördüğüm için söylüyorum. Karatay olmayacaksa bile en azından bu beyaz unla yapılan hamurişlerini yeme inan farkını göreceksin. Benim yeme şeklim tamamen değiştü şeker orucuna başlarken karatayada başladım vahşice yemek yerken bi anda hem karatay hem şeker orucu inan ilk baslarda cok yorucu geldi ama suan normal hayatım böyleymis gibi yaşayabiliyorum

33. günde biraktim.
ya kilo veremediğim icin moralim bozuldu ama normal çünkü sekeri bırakınca hamur işine sarmistim.
bilmiyorum ya moralim bozuk bu aralar yemekle ilgili psikolojim bozuldu bıktım kendimle ugrasmaktan
Canım motivasyonunu kaybetme bak sebebini kendin söylüyorsun hamur işi. Sadece şeker yememekle olmaz hamur işini de kesmen lazım .özelden karatayın yasak listesini yollamıştım sana.kendini motive et yeniden o listeyle başla.
Ben de ctesi bozdum.şekerli salep içtim ama sonra pişman oldum ne gerek vardı şimdi buna dedim

ben seker orucunu bozdum arkadaslar
Bozman gayet normal, zaten hedef 21 gündü. Sen fazladan onca zaman yemedin. Çok büyük başarı. Tebrik ederim. Demekki azmedince yapılabiliyor. Aynı azmi diğer yediklerinede az biraz uygularsan muhakkak faydasını görürsün.

Bende kilo vermedim ama ben yemek vs çok yiyorum. az kıssam kesin veririm. Bugünden itibaren porsiyonları azcık azaltayım. Hadi sende başlaç

S sonay906 tatlim bende sen gibi başta yapamıyordum yeni ogrendim cevapla ya basınca yazıların en başında birde en sonun da [Oute] yazılarını sil senin paylaştığım çıkar sadece:)))

:110:ben de bugün burada senin gibi bundan yakınıyordum. Bu şeker orucuna ek bir şeyler yapmamız lazım. Gel bazı eklemeler yapıp tekrar deneyelim, mesela akşam 6-7'den sonra yemeyelim, hamur işi için de bir oruca filan başlayalım. Bırakma lütfen, sen bizi de motive ediyordun. :KK43: 33 gün şeker yememek ne demek ? Bu çok büyük bir şey. Gel biz buna bir de hamur işlerini ekleyelim ve de akşam saatlerinde yemeyi keselim. Ne yazık ki benim bir de o huyum var, akşam oldu mu mutfağa saldırıyorum. Ne bulursam artık :KK43: Ben de senin gibi kendimden bıktım, aynaya bakasım gelmiyor, çok üzülüyorum. Üzüldükçe yiyorum. Gel birlikte motive olalım.

Olsun canım sıkma canını , bir kaç gün ara verip tekrar başlarsın . Bu kilolar gidecek inanalım ki başaralım . Diyetle beraber şeker orucunu sıkı şekilde tam kurallarına uygun yaparsak eminim kilo verebiliriz . Ramazan yaklaşıyor bu bizim icin çok güzel bir avantaj , çorba ve hafif birşeyler yiyerek gecistirebilirsek kilo kaybımız kaçınılmaz olur zaten spor da yapıyoruz .
Hadi canım topla kendini ve yeniden daha sıkı bir dönüş bekliyorum senden . Güzel bir programla haziran sonuna kadar mesela 5 kilo hedef koyalım .

Canım hep bunu söylüyomuş gibi olmak istemiyorum ama zaten şekerli beslenmiyorken yanında karatay yapsan gercekten faydasını gördüğüm için söylüyorum. Karatay olmayacaksa bile en azından bu beyaz unla yapılan hamurişlerini yeme inan farkını göreceksin. Benim yeme şeklim tamamen değiştü şeker orucuna başlarken karatayada başladım vahşice yemek yerken bi anda hem karatay hem şeker orucu inan ilk baslarda cok yorucu geldi ama suan normal hayatım böyleymis gibi yaşayabiliyorum

Canım motivasyonunu kaybetme bak sebebini kendin söylüyorsun hamur işi. Sadece şeker yememekle olmaz hamur işini de kesmen lazım .özelden karatayın yasak listesini yollamıştım sana.kendini motive et yeniden o listeyle başla.
Ben de ctesi bozdum.şekerli salep içtim ama sonra pişman oldum ne gerek vardı şimdi buna dedim

Bozman gayet normal, zaten hedef 21 gündü. Sen fazladan onca zaman yemedin. Çok büyük başarı. Tebrik ederim. Demekki azmedince yapılabiliyor. Aynı azmi diğer yediklerinede az biraz uygularsan muhakkak faydasını görürsün.

Bende kilo vermedim ama ben yemek vs çok yiyorum. az kıssam kesin veririm. Bugünden itibaren porsiyonları azcık azaltayım. Hadi sende başlaç

11 MAYIS Çarşamba

C cranial başlangıç kilo :63.2
TanGO TanGO
Safir Taht Safir Taht başlangıç kilo:58
Tip2diyabetli Tip2diyabetli başlangıç kilo:70 2.tur 13.gün tamam:halay:
S sonumud başlangıç kilo: 67.8
serapozcan3343 serapozcan3343 başlangıç kilo:70.9 9.gün:KK66:
S sonay906 başlangıç kilo:60.6
Surekli_Karisik Surekli_Karisik başlangıç kilo:75
N nesevenezaket başlangıç kilo: 56.9 4.Gün bitti
canlarim benim yaaa beni kendi halime birakmayip motive ettiginiz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz iyi ki yanimdasiniz bu topigi acmakla harika bir sey yapmisiiimm :))

desteginizle bugun yeniden başladım bu sefer hamurisi ve seker orucu olarak yapacagim seviyorum sizleriii :))

canlarim benim yaaa beni kendi halime birakmayip motive ettiginiz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz iyi ki yanimdasiniz bu topigi acmakla harika bir sey yapmisiiimm :))

desteginizle bugun yeniden başladım bu sefer hamurisi ve seker orucu olarak yapacagim seviyorum sizleriii :))

Biz de seni seviyoruz. 2. turun hayırlı olsun, su gibi gitsin günler ve kilolar :nazar:.

:KK9::KK9::KK9:

Ben de bozdum bugün ama çok çok canım sıkıldı. Anladım ki bu işi kafan rahatken yapacaksın. :( bugün 9. günüm olacaktı :( ama yeniden başlayacağım. Ben de hamur işi ve şeker olarak devam edeceğim. Çünkü şekeri bıraktım, bu defa abur cubura sardım. Hadi bismillah deyip, başa sarıyorum. :(

Back