21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Ben de gelebilir miyim? Peki un ekmek gibi dolaylı yoldan glikoz içeren şeyler denyasak mı prinç vs
Hoşgeldin canım sadece şekerli tatlı pasta kuru pasta anbalajli tatlı içeren şeyler yasak ben kızlara sordum diyet yapmıyorlar eğer kılon varsa tabi onları da kendin için azaltabilin

Hoşgeldin canım sadece şekerli tatlı pasta kuru pasta anbalajli tatlı içeren şeyler yasak ben kızlara sordum diyet yapmıyorlar eğer kılon varsa tabi onları da kendin için azaltabilin
5 kilo fazlam bar onlara da dilkat etöeye çalışacağım:) sizinle miyim 53 kiloyum 158 boyum:)

5 kilo fazlam bar onlara da dilkat etöeye çalışacağım:) sizinle miyim 53 kiloyum 158 boyum:)

Tabiki bizimlesin :)) ben şekerden kurtuldumya herkes kurtulur. Ama sadece onu kıstım. diğer herşeyi yemeye deva ediyorum. bu bile benim için büyük başarı. Çünkü şeker zehir. Dieğerlerinede dikkat edilirse dahada güzel olur tabii.

herkese iyi haftasonları. Pazartesi döndüğümde 12.günümde olacağım inşallah :))

Teşekkürler cnm şu an çok gaza geldiiimmmmm

haklisin canim bogaza dikkat etmeyince hep yarim kaliyor bir seyler. insallah dikkat etmeye çalışacağım artik. son cümlene ise kocamaaaaan bir amiiiiiiinnnn :))

hosgeldin canimmm bizimlesin tabii :))

Merhaba kızlar. Bende acil biraz kilo vermek istiyorum.şuanda hastanede kaldığım için olanakların kısıtlı.
Nasıl birsey önerirsiniz? 5 kilo versem bile şimdilik iyi gelecek.

Ben de dördüncü günümü fire vermeden bitirdim. İki gündür markette o çikolataların, tatlıların etrafında nasıl geziniyorum anlatamam. ama dayanıyorum, almıyorum artık benim için pek kolay olduğunu söyleyemem, 2-3 kuru kayısı ile bastırıyorum tatlı isteğimi. Ama bunu başarmak ve şekerden komple kurtulabilmek düşüncesi, bana kendimi harika hissettiriyor. bugün şeker, yarın hamur derken hem forma gireceğim, hem sağlıklı besleneceğim. bunu düşünmek, tatlı yemekten daha fazla haz ve mutluluk veriyor.
Merak ediyorum, sizlerin nasıl gidiyor arkadaşlar ??

Evet haklisin tatlim ben de zayıf olacağım i dusunerekten çikolata reyonuna Bile girmiyorum bugün 6 gunumdeyim çok şükür

Herkese tekrardan merhaba, iyi haftalar. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum , evlatlarınızla nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum.

Gördüğüm kadarıyla, genel olarak herkes orucuna sadık kalmış sizler adına çok sevindim. Benim oruç sekteye uğradı maalesef, cuma günü çok keyifsiz bir gün geçirdim, dün de tatsızlığım devam edince bu iki gün yalan oldu. Bahane olmamalıydı biliyorum, ama oldu. Aslında rafine şeker tüketmedim, ama hamurişi yedim. Karatay bunları da şekerden saydığı için, ben orucumu bozulmuş kabul ediyorum.

Bugün tekrardan başladım. Çok kararlıyım ve hedefime kitlenmiş durumdayım, 2 günlük kazayı fazlasıyla telefi edeceğim, sözüm söz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…