21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

GÜNAYDIN KİZLAR şekersiz günler nasıl geçiyor??? benim şeker konusunda canım hiç birşey istemiyor yalnız esim beni çok zorluyor çok sevdiğimi bildiği için" pasta alalım mi şu olsa ne güzel olur vs". Yinede irade mi korumaya çalışıyorum " Kanıma girme biliyon şeker orucun dayım yemiyecem diyorum '' bende anlamıyorum kocami benle akşam spora gidiyor saatlerce bekliyor hemde böyle diyor

Ben şu an krizdeyim, bugün altıncı günüm ama canım çok sıkkın, çıkıp tatlı almamak için zor tutuyorum kendimi. hatta bebeğim uyuduğu için çıkamıyorum uyanırsa markete atacağım kendimi.

Yaaa tam kendini tutma zamanı kendine tatlı niyetine elmayı rendele tavada az tarcinli yap ondan sonra istemezsin bu nu tv de doktor tavsiye etmişti

Evet, detoksdaşlarım 2. günü de bitirdim sonunda, Allah utandırmadı . İlk başladığımda 2. günün öğle saatlerinde makarayı koyvermiştim, bu yüzden 2. günü tamamlamak çok önemliydi . Bundan sonrası daha kolay geçecektir diye tahmin ediyorum. İyi akşamlar .

Yedin mi canım ses çıkmadı senden

Günaydın,

Ben pazar günü mecburiyetten tatmak zorunda kaldım. mevlüt yapacağız. madem şekeri alıyordum. nasıl olduğuna bakmak için 1 badem şekeri yedim. birde sütlaç yaptım. misafirlere vermeden önce sadece 1 çay kaşığı nasıl olduğuna baktım. mecburiyetten olduğu için orucumu bozdum saymıyorum. o yüzden bozdum demiyorum. canım isteyipte yemedim yani :)

selam ben de varım kızlar ..umarım simitlere iyi gelir :)
dün bir avuç tuzsuz çekirdek yedim.. sabah bir arkadaşım ufak kek getirmiş evde yaptığı onu da yedim.. olmadı baştan.. tekrar başlıyorum.. ya bir de bugün başım dişim inanılmaz ağrıyor.. sanki iyi gelir gibime geldi

ya ben kendimi çok şişmiş hissediyorum..

Yedin mi canım ses çıkmadı senden

Yok yemedim, bozmadım ama sanki şekeri bırakınca hiç doymuyormuş gibi hissediyorum kendimi, daha çok yemek yemeye, atıştırmaya başladım. Sanki daha önce şeker iştahımı bastırıyordu, şimdi birdenbire iştahım açılmış gibi. kilo vereyim derken iyice almaktan korkuyorum. Sizde olmadı mı hiç böyle şeyler? Kendimi durdurmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…