• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Yok yemedim, bozmadım ama sanki şekeri bırakınca hiç doymuyormuş gibi hissediyorum kendimi, daha çok yemek yemeye, atıştırmaya başladım. Sanki daha önce şeker iştahımı bastırıyordu, şimdi birdenbire iştahım açılmış gibi. :KK43: kilo vereyim derken iyice almaktan korkuyorum. Sizde olmadı mı hiç böyle şeyler? Kendimi durdurmam lazım :KK43:
Canım ben şekerin yanında diyette yapıyorum ama bu olacak şu alacak diye değil ne yemwk yapiyorsam az yiyerek bende ki basen sarkan bacakları görsen 2 kat istese nde yiyesim gelmiyor oturunca 2 kat oluyor popo :( şeker canım istediğinde genellikle 1 seftali yiyorum canım günde 2 kez seftali yiyorum bu iyi geliyor. Birde bir diyetisyen canın şeker istediğinde tuzlu bir şey yiyin tuz şu tutar ama şeker kilo yapar demişti

dün bir avuç tuzsuz çekirdek yedim.. sabah bir arkadaşım ufak kek getirmiş evde yaptığı :KK43: onu da yedim.. olmadı baştan.. tekrar başlıyorum.. ya bir de bugün başım dişim inanılmaz ağrıyor.. sanki iyi gelir gibime geldi :KK43:
Canım kötüysen istersen yarın başla şeker dişe de kötü olur ama senin sağlığın daha önemli iki olay la sinirlerin tepene çıkmasın :))

Canım ben şekerin yanında diyette yapıyorum ama bu olacak şu alacak diye değil ne yemwk yapiyorsam az yiyerek bende ki basen sarkan bacakları görsen 2 kat istese nde yiyesim gelmiyor oturunca 2 kat oluyor popo :KK43: şeker canım istediğinde genellikle 1 seftali yiyorum canım günde 2 kez seftali yiyorum bu iyi geliyor. Birde bir diyetisyen canın şeker istediğinde tuzlu bir şey yiyin tuz şu tutar ama şeker kilo yapar demişti

Ben de tatlıyı bıraktım tuzluya sardım bu defa. Çubuk kraker yiyorum canım tatlı istedikçe. En iyisi eve sebze meyve dışında bir şey almamak. benim de göbeğim ve yanlarım var :( ben de eski halimi çok özlüyorum ama şu boğazım durmuyor yaaa :mad: çok kızıyorum kendime. Neyse yarından itibaren şeker + abur-cubur orucuna dönüştüreyim bu işi. Çok kötü hissediyorum çoook :KK61::KK61:

Ben de tatlıyı bıraktım tuzluya sardım bu defa. Çubuk kraker yiyorum canım tatlı istedikçe. En iyisi eve sebze meyve dışında bir şey almamak. benim de göbeğim ve yanlarım var :KK43: ben de eski halimi çok özlüyorum ama şu boğazım durmuyor yaaa :mad: çok kızıyorum kendime. Neyse yarından itibaren şeker + abur-cubur orucuna dönüştüreyim bu işi. Çok kötü hissediyorum çoook :KK61::KK61:
Hiç sorma o abur cubur lari evde hepsini esime yedirdim yoksa evde oldukça canım istiyor şimdi yok bende kurtuldum kızma kendine gerçekten alışmak zor oluyor şekersiz hayat elimde şu şişesi şu iciyom surekli migdem dolu gibi canım yemek istemiyor böylelikle veya herhangi birsey

Hiç sorma o abur cubur lari evde hepsini esime yedirdim yoksa evde oldukça canım istiyor şimdi yok bende kurtuldum kızma kendine gerçekten alışmak zor oluyor şekersiz hayat elimde şu şişesi şu iciyom surekli migdem dolu gibi canım yemek istemiyor böylelikle veya herhangi birsey

Çoook teşekkür ederim motive ettiğin için, daha dikkatli bir şekilde devam edeceğim.

Canım ben şekerin yanında diyette yapıyorum ama bu olacak şu alacak diye değil ne yemwk yapiyorsam az yiyerek bende ki basen sarkan bacakları görsen 2 kat istese nde yiyesim gelmiyor oturunca 2 kat oluyor popo :KK43: şeker canım istediğinde genellikle 1 seftali yiyorum canım günde 2 kez seftali yiyorum bu iyi geliyor. Birde bir diyetisyen canın şeker istediğinde tuzlu bir şey yiyin tuz şu tutar ama şeker kilo yapar demişti

Ben de senin gibi yapmaya çalışıyorum, şekerin yanı sıra diğer yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum. Şu anda porsiyonlarım biraz çok ama, zamanla midem küçüldükçe onları da azaltacağım. Açlıktan uyuyamıyorum yoksa geceleri :KK48:.

Bi

Neden canım ???

Nasıl hissettin peki? Yediklerinden keyif alabildin mi? Bizimle birlikte 2. tura başlarsın ki sen, yoksa topic öksüz kalır :KK61:.

Bozdun mu yoksa tamamladığın için kısa bir ara filan mı verdin ? Yeniden başlayacak mısın? Çook iyi iş başardın, seni tebrik ediyorum.:KK9::KK9:
33. günde biraktim.
ya kilo veremediğim icin moralim bozuldu ama normal çünkü sekeri bırakınca hamur işine sarmistim.
bilmiyorum ya moralim bozuk bu aralar yemekle ilgili psikolojim bozuldu bıktım kendimle ugrasmaktan

33. günde biraktim.
ya kilo veremediğim icin moralim bozuldu ama normal çünkü sekeri bırakınca hamur işine sarmistim.
bilmiyorum ya moralim bozuk bu aralar yemekle ilgili psikolojim bozuldu bıktım kendimle ugrasmaktan

:110:ben de bugün burada senin gibi bundan yakınıyordum. Bu şeker orucuna ek bir şeyler yapmamız lazım. Gel bazı eklemeler yapıp tekrar deneyelim, mesela akşam 6-7'den sonra yemeyelim, hamur işi için de bir oruca filan başlayalım. Bırakma lütfen, sen bizi de motive ediyordun. :( 33 gün şeker yememek ne demek ? Bu çok büyük bir şey. Gel biz buna bir de hamur işlerini ekleyelim ve de akşam saatlerinde yemeyi keselim. Ne yazık ki benim bir de o huyum var, akşam oldu mu mutfağa saldırıyorum. Ne bulursam artık :( Ben de senin gibi kendimden bıktım, aynaya bakasım gelmiyor, çok üzülüyorum. Üzüldükçe yiyorum. Gel birlikte motive olalım.

ben seker orucunu bozdum arkadaslar
Olsun canım sıkma canını , bir kaç gün ara verip tekrar başlarsın . Bu kilolar gidecek inanalım ki başaralım . Diyetle beraber şeker orucunu sıkı şekilde tam kurallarına uygun yaparsak eminim kilo verebiliriz . Ramazan yaklaşıyor bu bizim icin çok güzel bir avantaj , çorba ve hafif birşeyler yiyerek gecistirebilirsek kilo kaybımız kaçınılmaz olur zaten spor da yapıyoruz .
Hadi canım topla kendini ve yeniden daha sıkı bir dönüş bekliyorum senden . Güzel bir programla haziran sonuna kadar mesela 5 kilo hedef koyalım .

Ben de sizi tebrik ediyorum, bir ayda çok iyi kilo vermişsiniz. Bu Karatay diyetinde dikkat edilmesi gereken temel şeyler ne acaba? Emzirirken yapılabilir mi? Ben de zayıflamak istiyorum yaaa :KK43:

Genel olarak karatay diyetinde sağlıksız beslenilmediği icin sizin için yararlı olabilir ama yinede hamileler icin karatay diyeti var hatta bi kitabıda var bence onu okursanız daha iyi olur. Ekmek yerine kavrulmamıs fındık fıstık ceviz yiyoruz öğünler arası en az 5 saat oluyor. Beyaz undan yapılan hiç birşey tüketilmiyor bol bol su ve yürüyüş. Yani burda topikler var ordanda detayları öğrenebilirsin :KK15:

Back