• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Senin kilon fazla değil Cnm
Bide zaten tatlı bağımlılığın yokmuş
Ben normal yemeyi yapamayanlardanım
Tabiki bize eşlik edersen sevinirim
Ben kilo vermek istiyorum , kilo fazlalılığım var . Tatlıyla sıkintım yok o nedenle ama maalesef iştahımı dizginlemek zor benim için de özellikle hamurişi açısından .

Dün kiraker yedim buyuzden yazmadim ksusamli kraker seker orucunu bozarmi?

Sanırım şeker bağımlılığından kurtuldum canım çok fazla çekmiyor.meyveler daha tatlı gelmeye başladı sanki şeker katılmış gibi geliyor.dün hoşaf yaptım kuru kayısı kuş üzümü ve elma koydum.tabiki şeker koymadim ama sanki şeker koymuşum gibi tatlı. Sanırım damak tadım değişti

Sanırım şeker bağımlılığından kurtuldum canım çok fazla çekmiyor.meyveler daha tatlı gelmeye başladı sanki şeker katılmış gibi geliyor.dün hoşaf yaptım kuru kayısı kuş üzümü ve elma koydum.tabiki şeker koymadim ama sanki şeker koymuşum gibi tatlı. Sanırım damak tadım değişti
Tebrik ederim canım :KK9::KK9:

21 günü kazasız belasız bitirdin darısı benim başıma :KK71::KK71:

Mwyelerde ki şeker fazlaligi hissi bende de oldu. :KK53:

evet sevgili arkadaşlarim 21 günün sonuna geldiiiikkk :)) iyi ki varsiniz siz olmasaydiniz yapamazdim.
bu 21 günde neler mi oldu??
ben cani sikildikca yiyen biriyim ozellikle tatlı seyler yemeyecegim dedikce daha cok yiyodum bu duygusal acligi yenebilmek icin yaptim bunu. basladim ve devaminda oyle canımın cok da cekmedigini gördüm. sadece son bikac gün reglim yaklastigi icin bozacaktim nerdeyse. ama bozmadim cok şükür :))

regl olacagim icin tartilmiyorum bitince tartilirim ama kilo verdiğimi düşünmüyorum yemekten kismadim çünkü. ama tatli yemeyecegim icin kendimle cebellesmekten yorulmustum cok şükür 21 günde rahat biraktim kendimi :)))
gerisine bakacagiiiizzz...
Tebrikler Tatlım Darısı bize artık

Kızlar ben halimden memnunum valla. 20.gün bitti. Hep söylüyorum kilo vermesi imkansız tiroid sorunu olanlardanım. Ne zaman diyet yapsam 1 gram bile veremezdim 1 kilo verebilmişsem kesin geri alırdım. Simdi 3.5 kilo verdim. Şeker orucu+karatay diyetiyle ama bi lokma bile kaçamak yapmadım. Bi kere hatırlarsanız patates yemistim cok azıcık o_O o kadar. Yarın 21.gün ve beni gören herkes fark ediyor. Ciddi anlamda inceldim göbek ve yanlarım baya bi gitti. Ben bu 21 gün olayını yasam tarzı yapmaya karar verdim. Her ay 3 hafta şeker orucu 1 hafta normal geçirmeyi düsünüyorum bakalım inşallah devam edebilirim daha vermem gereken 10 kilo var :KK34:
Senin adına sevindim Tatlım
Devam edersen kalan 10 kiloyuda kısa sürede verirsin

Ben kilo vermek istiyorum , kilo fazlalılığım var . Tatlıyla sıkintım yok o nedenle ama maalesef iştahımı dizginlemek zor benim için de özellikle hamurişi açısından .
Sende hamurişi orucu yap bebek :KK48:
Dün kiraker yedim buyuzden yazmadim ksusamli kraker seker orucunu bozarmi?
Orucunu bozmuş sayılmazsın Cnm
Ama paketli ürünler sağlıklı değil
Meyve kurumuyve bal pekmez yenebilir Tabi ölçülü

Ayy ne güzel Bide ben kurtulsam
Kaç gündür kendimi sıkmaktan başım ağrıyor
Bugün de balı biraz fazla kaçırdım

Ben bu oruca bayıldım. Zaten bu saate kadar şekerli hiçbirşey yememiş içmemiştim. Ben de bugün başlıyorum şeker orucuna.
Anaaaa bizim takım buraya taşınıyor :KK48:

Kızzz S sonumud nerdesin fıstık

Tebrikler Tatlım Darısı bize artık

Senin adına sevindim Tatlım
Devam edersen kalan 10 kiloyuda kısa sürede verirsin

Sende hamurişi orucu yap bebek :KK48:

Orucunu bozmuş sayılmazsın Cnm
Ama paketli ürünler sağlıklı değil
Meyve kurumuyve bal pekmez yenebilir Tabi ölçülü

Ayy ne güzel Bide ben kurtulsam
Kaç gündür kendimi sıkmaktan başım ağrıyor
Bugün de balı biraz fazla kaçırdım

Anaaaa bizim takım buraya taşınıyor :KK48:

Kızzz S sonumud nerdesin fıstık
geldim kuzum geldim yettim gali :))
buraya uğrayamadım malesef

yaa darısı benim başıma artık şeker bağımlılığından kurtulmak.. tatlı krizine girince kendimi komalıkmış gibi hissediyorum :KK70:

tarçınlı süt tarifini deniycem bayanlar yeni gördüm günde 2 bardak içilince ayda 4 kg verdiriyormuş

Back