• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

kızlar merhabalar şeker orucuna bende başlamak istiyorum. nasıl yapıyorsunuz? neler yasak mesela bunda. bide mesela besinlerin içinde de şeker olabiliyor ya onlar falan nelerdir? he bide patates yasak sanırım şeker orucun da patates yemeği de geçerli bu durumda ? kafam da deli sorular:KK53:

Günaydın arkadaşlar
C cranial Safir Taht Safir Taht kızlar bugün son gün ne hissediyorsunuz
Selam canım , ben 1-2 gün haricinde pek zorlanmadım . tatlı bağımlılım yok gerçi ama özel günlere yakın tarihlerde gelen aşırı tatlı isteğim oluyor , bu vesileyle çok hafif geçiriyorum diyebilirim . Böyle zamanlarda içeceklerime çubuk tarcın koyup yada bir kase yoğurt içine bol tarçın ekleyip yiyorum falan hiç sıkıntı kalmıyor .

Günaydın kızlar

Bugün bazılarımızın son günü
Bi 21 güne daha ne dersiniz :KK70:
Bize eşlik edinde yalnız kalmıyalım :KK48:

Ben geçtiğimiz perşembe başlamıştım bugün 5.gün
Cuma 78 kiloydum bugün 76 çok şükür

Sizlerde fark varmı
Çok tebrik ederim ne güzel , devamı da gelir inşallah. :KK9::KK9::KK9:

kızlar merhabalar şeker orucuna bende başlamak istiyorum. nasıl yapıyorsunuz? neler yasak mesela bunda. bide mesela besinlerin içinde de şeker olabiliyor ya onlar falan nelerdir? he bide patates yasak sanırım şeker orucun da patates yemeği de geçerli bu durumda ? kafam da deli sorular:KK53:
Merhaba ben sadece , işlenmiş şekerli hazır gıda ürünlerinden yememeye çalıştım . Tabi şeker katılarak evde yapılan herşey de bu yasağa dahil. Sade soda haricinde asitli içecek , hazır meyve suları (ben normalde de içmiyorum ) onlarda yasaklı bildiğim kadarıyla .
Patates , meyve gibi kendinden doğal şekerli ürünleri tükettim .

Merhaba ben sadece , işlenmiş şekerli hazır gıda ürünlerinden yememeye çalıştım . Tabi şeker katılarak evde yapılan herşey de bu yasağa dahil. Sade soda haricinde asitli içecek , hazır meyve suları (ben normalde de içmiyorum ) onlarda yasaklı bildiğim kadarıyla .
Patates , meyve gibi kendinden doğal şekerli ürünleri tükettim .
diğer sayfalara bakamadım doğru düzgün onun için bir şey soracağım kaç gün oldu sen buna başlayalı ve kilo verebildin mi.. ben aşırı derecede tatlı bağımlısıyım dır denilebilir. asla tatlısız rejim bile yapmadım muhakkak hafta da bir iki defa rejimlerimde bile tatlı olmuştur. zor oluyor mu bu bağımlılığı aşmak...

diğer sayfalara bakamadım doğru düzgün onun için bir şey soracağım kaç gün oldu sen buna başlayalı ve kilo verebildin mi.. ben aşırı derecede tatlı bağımlısıyım dır denilebilir. asla tatlısız rejim bile yapmadım muhakkak hafta da bir iki defa rejimlerimde bile tatlı olmuştur. zor oluyor mu bu bağımlılığı aşmak...
Slm fıstık Burdada karşılaştık :KK48:
Bende başladım bugün 5.günüm
Meyve kurumuyve dışında şeker içeren herşey yenmicek
Ben geçen sene 6 ay hiç yememiştim
Tatlı uyuşturucu gibi bağımlılık yaptığı için Yedikçe daha çok canın ister
Sabredip yemezsende başta zor olsada zamanla alışıyosun
Bu arada bende tatlı bağımlısıyım

hiç bana göre bir diyet değil

çünkü hiç tatlı çikolata abur cubur yemem yiyemem ,

tatlı yazarken bile midem bulandı :KK23:

Slm fıstık Burdada karşılaştık :KK48:
Bende başladım bugün 5.günüm
Meyve kurumuyve dışında şeker içeren herşey yenmicek
Ben geçen sene 6 ay hiç yememiştim
Tatlı uyuşturucu gibi bağımlılık yaptığı için Yedikçe daha çok canın ister
Sabredip yemezsende başta zor olsada zamanla alışıyosun
Bu arada bende tatlı bağımlısıyım
Slm canım öyle olmuş :KK45: ben gece yarısı tatlı tatlı diye uyananlardanımo_O zararlarını okuduktan sonra kurtulmaya karar verdim. Alışmak kaç gün sürer. Tatlı yemediğim zamanlar da krize girdiğimi bilirim :KK48:

Slm canım öyle olmuş :KK45: ben gece yarısı tatlı tatlı diye uyananlardanımo_O zararlarını okuduktan sonra kurtulmaya karar verdim. Alışmak kaç gün sürer. Tatlı yemediğim zamanlar da krize girdiğimi bilirim :KK48:
Başarı kararlı olmaktan geçiyor Cnm
Bende öyle 1 kare yiyim bırakayım diyemem o Paket bitmesi lazım hatta midem bulanıncaya kadar yşyebilirim
Başlangıçta Tabiki biraz zorluyor
2 gündür başım ağrıyor kendimi zor tutuyorum
Ama kendime söz verdim yemicem

Başarı kararlı olmaktan geçiyor Cnm
Bende öyle 1 kare yiyim bırakayım diyemem o Paket bitmesi lazım hatta midem bulanıncaya kadar yşyebilirim
Başlangıçta Tabiki biraz zorluyor
2 gündür başım ağrıyor kendimi zor tutuyorum
Ama kendime söz verdim yemicem
hadi bakalım canım bugün ilk günüm olsun.. söz veremem ama bugün den itibaren şeker orucuna başlamış bulunuyorum.. bakalım krizlerim ne zaman gelecek :)) inş o krizleri yeneceğim... araştırınca şekerin ne kadar zararlı olduğunu anladım napmışım ben bunca zamn kendime dedim..

Bugün 21. günüm . Tatlıya aşırı düşkünlüğüm yok , belki bu nedenle kilo kaybı olmadı :KK43:
Kısa vadede tek başına kilo kaybı olmayabilir ama uzun vadede kalıcı kilo kaybı olacağını düşünüyorum hele ki tatlı tüketimi fazla olanlar için .
Kişiye göre değişir ama istenirse herşey yapılır yeterki kararlı olunsun . Belki çok kolay değil ama imkansız da değil . Dene bence
Gün içinde ya içeceğime çubuk tarcın koyup öyle içiyorum yada 1 kase yoğurda bol tarçın ekleyip yiyorum . Benim tatlı isteğimi alıyor .

evet sevgili arkadaşlarim 21 günün sonuna geldiiiikkk :)) iyi ki varsiniz siz olmasaydiniz yapamazdim.
bu 21 günde neler mi oldu??
ben cani sikildikca yiyen biriyim ozellikle tatlı seyler yemeyecegim dedikce daha cok yiyodum bu duygusal acligi yenebilmek icin yaptim bunu. basladim ve devaminda oyle canımın cok da cekmedigini gördüm. sadece son bikac gün reglim yaklastigi icin bozacaktim nerdeyse. ama bozmadim cok şükür :))

regl olacagim icin tartilmiyorum bitince tartilirim ama kilo verdiğimi düşünmüyorum yemekten kismadim çünkü. ama tatli yemeyecegim icin kendimle cebellesmekten yorulmustum cok şükür 21 günde rahat biraktim kendimi :)))
gerisine bakacagiiiizzz...

Günaydın kızlar

Bugün bazılarımızın son günü
Bi 21 güne daha ne dersiniz :KK70:
Bize eşlik edinde yalnız kalmıyalım :KK48:

Ben geçtiğimiz perşembe başlamıştım bugün 5.gün
Cuma 78 kiloydum bugün 76 çok şükür

Sizlerde fark varmı
Ben bügün düşündüm de devam edebilirim sanırım 1 günlük mola sıkıntı yaratır mı acaba yoksa kaçamak yapmadan yeni periyoda mı başlasam emin değilim ?

Ben bügün düşündüm de devam edebilirim sanırım 1 günlük mola sıkıntı yaratır mı acaba yoksa kaçamak yapmadan yeni periyoda mı başlasam emin değilim ?
Senin kilon fazla değil Cnm
Bide zaten tatlı bağımlılığın yokmuş
Ben normal yemeyi yapamayanlardanım
Tabiki bize eşlik edersen sevinirim

Kızlar ben halimden memnunum valla. 20.gün bitti. Hep söylüyorum kilo vermesi imkansız tiroid sorunu olanlardanım. Ne zaman diyet yapsam 1 gram bile veremezdim 1 kilo verebilmişsem kesin geri alırdım. Simdi 3.5 kilo verdim. Şeker orucu+karatay diyetiyle ama bi lokma bile kaçamak yapmadım. Bi kere hatırlarsanız patates yemistim cok azıcık o_O o kadar. Yarın 21.gün ve beni gören herkes fark ediyor. Ciddi anlamda inceldim göbek ve yanlarım baya bi gitti. Ben bu 21 gün olayını yasam tarzı yapmaya karar verdim. Her ay 3 hafta şeker orucu 1 hafta normal geçirmeyi düsünüyorum bakalım inşallah devam edebilirim daha vermem gereken 10 kilo var :KK34:

Back