• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

C cranial Safir Taht Safir Taht napcak siniz devam mı tamam mi
bugunu de atlattim caniiim ;))
Sanırım şeker bağımlılığından kurtuldum canım çok fazla çekmiyor.meyveler daha tatlı gelmeye başladı sanki şeker katılmış gibi geliyor.dün hoşaf yaptım kuru kayısı kuş üzümü ve elma koydum.tabiki şeker koymadim ama sanki şeker koymuşum gibi tatlı. Sanırım damak tadım değişti
ay en çok da onu merak ediyodum tatlilar cok sekerli gelecek mi diye. bugun de seker orucundaydim tatli yedigim zaman görmüş olacagim :))

Kızlar ben bugünde tuttum kendimi yemedim ama bi 21 gün daha dayanabilir miyim bilmiyorum .

Tebrikler Tatlım Darısı bize artık

Senin adına sevindim Tatlım
Devam edersen kalan 10 kiloyuda kısa sürede verirsin

Sende hamurişi orucu yap bebek :KK48:

Orucunu bozmuş sayılmazsın Cnm
Ama paketli ürünler sağlıklı değil
Meyve kurumuyve bal pekmez yenebilir Tabi ölçülü

Ayy ne güzel Bide ben kurtulsam
Kaç gündür kendimi sıkmaktan başım ağrıyor
Bugün de balı biraz fazla kaçırdım

Anaaaa bizim takım buraya taşınıyor :KK48:

Kızzz S sonumud nerdesin fıstık

hoş geldin benimde ikinci günüm :)

Benim 2. günüm beni de alacak mısınız listeye. :) Hem diyetin hem de şeker orucunun 2. günü bugün . Hoşbuldum canım.

nasıl birşey miş ki nasıl yapılıyor
sıcak süte bir çay kaşığı tarçın koyuyosun öğlen akşam içiyosun bukadarmış deniyecem bugün ilk günüm olcak dün akşamda içtim ama dünü saymıyorum çok tatlı yedim tatlı krizim tuttu dün çok fena oldu.tarçınlı süt tatlı isteğini kesiyomus.

Benim 2. günüm beni de alacak mısınız listeye. :) Hem diyetin hem de şeker orucunun 2. günü bugün . Hoşbuldum canım.
Ben daha listeye girmedim canım bodoslama daldım gruba  hem alırız tabi neden almayalım. Birlikten kuvvet doğar. Buralar olmasaydı ben mümkün değil başlayamazdım..

sıcak süte bir çay kaşığı tarçın koyuyosun öğlen akşam içiyosun bukadarmış deniyecem bugün ilk günüm olcak dün akşamda içtim ama dünü saymıyorum çok tatlı yedim tatlı krizim tuttu dün çok fena oldu.tarçınlı süt tatlı isteğini kesiyomus.
Bi deneyeyim bakalım nasıl olacak

Ben daha listeye girmedim canım bodoslama daldım gruba  hem alırız tabi neden almayalım. Birlikten kuvvet doğar. Buralar olmasaydı ben mümkün değil başlayamazdım..
Aynen canım ben de konuyu görünce hemen bodoslama daldım biraz. Yarış halinde olunca insan daha bir gaza geliyor. :)

Kızlar 21 gün yapıp ne kadar kilo verdiğinizi ilk sayfaya eklettirseniz ona göre herkes yararlansa bilgilerden :KK66:
canim ben daha tartilmadim tartilinca yazarim ;))

C cranial Safir Taht Safir Taht kızlar ben de dün yemedim ama kendimi zorlamiycam canım istemiyor şimdilik o yüzden yemedim bakalım hayırlısı
benim de canim istemiyor gidebildigimiz yere kadar gidelim bence canım

hosgeldin tatlimmm baslangic kilonu yaz hemen ekleyim listeyee

Ama canım böyle dersen sen zaten baştan pes etmiş olursun kendini şartlandırman lazım.
sen de hosgeldin canim başlangıç kilonu yaz da listeye ekliyimm.
Bugün de yemedim tatli :))

Aynen canım ben de konuyu görünce hemen bodoslama daldım biraz. Yarış halinde olunca insan daha bir gaza geliyor. :)
aynen birbirimizi gaza getirelimm ;))
kızlarrrrrrr benim üçüncü günde kazasız belasız tamamdır :KK6: kaldı 18 gün:KK28:
tebrikler tatlimmm :))

Back