Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugunu de atlattim caniiim )
ay en çok da onu merak ediyodum tatlilar cok sekerli gelecek mi diye. bugun de seker orucundaydim tatli yedigim zaman görmüş olacagim :))Sanırım şeker bağımlılığından kurtuldum canım çok fazla çekmiyor.meyveler daha tatlı gelmeye başladı sanki şeker katılmış gibi geliyor.dün hoşaf yaptım kuru kayısı kuş üzümü ve elma koydum.tabiki şeker koymadim ama sanki şeker koymuşum gibi tatlı. Sanırım damak tadım değişti
ben de yemedim canim dayanabildigimiz güne kadar diyelim :)Kızlar ben bugünde tuttum kendimi yemedim ama bi 21 gün daha dayanabilir miyim bilmiyorum .
Tebrikler Tatlım Darısı bize artık
Senin adına sevindim Tatlım
Devam edersen kalan 10 kiloyuda kısa sürede verirsin
Sende hamurişi orucu yap bebek
Orucunu bozmuş sayılmazsın Cnm
Ama paketli ürünler sağlıklı değil
Meyve kurumuyve bal pekmez yenebilir Tabi ölçülü
Ayy ne güzel Bide ben kurtulsam
Kaç gündür kendimi sıkmaktan başım ağrıyor
Bugün de balı biraz fazla kaçırdım
Anaaaa bizim takım buraya taşınıyor
Kızzz S sonumud nerdesin fıstık
hoş geldin benimde ikinci günüm :)
sıcak süte bir çay kaşığı tarçın koyuyosun öğlen akşam içiyosun bukadarmış deniyecem bugün ilk günüm olcak dün akşamda içtim ama dünü saymıyorum çok tatlı yedim tatlı krizim tuttu dün çok fena oldu.tarçınlı süt tatlı isteğini kesiyomus.nasıl birşey miş ki nasıl yapılıyor
Ben daha listeye girmedim canım bodoslama daldım gruba  hem alırız tabi neden almayalım. Birlikten kuvvet doğar. Buralar olmasaydı ben mümkün değil başlayamazdım..Benim 2. günüm beni de alacak mısınız listeye. :) Hem diyetin hem de şeker orucunun 2. günü bugün . Hoşbuldum canım.
O cevabı bende çok arıyorum canım bulunca haber et birlikte tiksinelimbir çare bulup iğrenmeliyim tatlıdan tatlı deyince midem bulanmalı çikolatadan şekerlerden nefret etmeliyim ama nasıl :)
Bi deneyeyim bakalım nasıl olacaksıcak süte bir çay kaşığı tarçın koyuyosun öğlen akşam içiyosun bukadarmış deniyecem bugün ilk günüm olcak dün akşamda içtim ama dünü saymıyorum çok tatlı yedim tatlı krizim tuttu dün çok fena oldu.tarçınlı süt tatlı isteğini kesiyomus.
Ama canım böyle dersen sen zaten baştan pes etmiş olursun kendini şartlandırman lazım.arkadaslar yapabildigim kadar yapacagim bakalim kismet :))
Aynen canım ben de konuyu görünce hemen bodoslama daldım biraz. Yarış halinde olunca insan daha bir gaza geliyor. :)Ben daha listeye girmedim canım bodoslama daldım gruba  hem alırız tabi neden almayalım. Birlikten kuvvet doğar. Buralar olmasaydı ben mümkün değil başlayamazdım..
canim ben daha tartilmadim tartilinca yazarim )Kızlar 21 gün yapıp ne kadar kilo verdiğinizi ilk sayfaya eklettirseniz ona göre herkes yararlansa bilgilerden
benim de canim istemiyor gidebildigimiz yere kadar gidelim bence canımC cranial Safir Taht kızlar ben de dün yemedim ama kendimi zorlamiycam canım istemiyor şimdilik o yüzden yemedim bakalım hayırlısı
hosgeldin tatlimmm baslangic kilonu yaz hemen ekleyim listeyeeBenim 2. günüm beni de alacak mısınız listeye. :) Hem diyetin hem de şeker orucunun 2. günü bugün . Hoşbuldum canım.
sen de hosgeldin canim başlangıç kilonu yaz da listeye ekliyimm.Ama canım böyle dersen sen zaten baştan pes etmiş olursun kendini şartlandırman lazım.
aynen birbirimizi gaza getirelimm )Aynen canım ben de konuyu görünce hemen bodoslama daldım biraz. Yarış halinde olunca insan daha bir gaza geliyor. :)
tebrikler tatlimmm :))kızlarrrrrrr benim üçüncü günde kazasız belasız tamamdır kaldı 18 gün