• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Kızlar doğum gününden eve yeni geldim
benim Menümmmm :KK70::KK70::KK70:

index.php

Bunlar sadece bi kısmı
Bide bisürü pasta vardı daha

Tabiki ben götürdüğüm tavuklu salatamı yedim :KK71:

Bu sefer olacak heralde
Bu masa ne bacim :KK57:

Sağ baştan say bakalım ne vardı masada:KK53::KK53:

index.php

Bunlar sadece bi kısmı

Bu sefer olacak heralde
allahiiimm sana geliyoruuum bu nasil dogum günü

Valla bana çok şeyler kazandırdi mesela şeker bağımlılığım çikolata bağımlılığım gitti.

Ama kocamdan da bir çok Şeyi eksilti mesela kafası
Şeker kirizlerinde kafasını yedim çünkü :KK53:

21 gün bitsin şu anki fikrim pastaneye gidip karışık tatlı alıp yemek:KK53:.
ahaha zavalli adaaam :)))
benim yarin gidip buskivi alasam vaaar biri beni durdursuuun

Ohoo öyle tatlılar a dalarsaniz ne anlamı kalır ki kızlar .ben mümkün olduğunca yememeye devam edicem çok canım çekerse küçük bir porsiyon yerim o kadar. Gerçi karataya başlamayı da dusunuyorum kitap bi gelsin de bakalım

index.php

Bunlar sadece bi kısmı

Bu sefer olacak heralde
İradeni tebrik ediyorum mercimek köftesi kısır falan yeseydin bari

Ohoo öyle tatlılar a dalarsaniz ne anlamı kalır ki kızlar .ben mümkün olduğunca yememeye devam edicem çok canım çekerse küçük bir porsiyon yerim o kadar. Gerçi karataya başlamayı da dusunuyorum kitap bi gelsin de bakalım

2 gün sonra tatlı şeyler as erirsen görürüm ben Karatayı maratayı:-):KK70:

Sakın Tatlım kaç gündür sabrediyon emeklerini boşa harcama

Kız kaç gündür tatlı yemiyoruz canın çeke.çeke bisküvi mi çekti :KK53:
kizlaaar ya bir sey itiraf edecegim vicdanim rahat degil :(( Dün su burcak buskivilerden var ya cikolatali filan degil ama bugdayli onlardan yedim sayilir mi ya :(( ben de şöyle batti balik yan gider psikolojisi cokmjs onu anladim o yuzden geldim yazdim buskivilere saldirasim var diye :)) amaaa hayirrr son 2 guuun dayanacagizzz.

veee gercekten de canim hic oyle deli tatli cekmedi ya ben de gercekten canim tatli cekerse yemeye karar verdim bu 21 gün sonrasında o kadar emek ettim 21 gün yazik yani

Günaydınnn kızlar
Haklısın Cnm bende katılıyorum
Bi başlayınca sonu gelmiyor
Hiç yenmicek diye bişey yok ama en azından Bazen porsiyon kontrolü yaparak az miktarda yrmeyi öğrenmemiz lazım

İradeni tebrik ediyorum mercimek köftesi kısır falan yeseydin bari
Bende onlar çok şişlik yapıyor Cnm Tabi oldukça yağlıydı
En azından Son zamanda aldığım kiloyu verene kadar yemicem

kizlaaar ya bir sey itiraf edecegim vicdanim rahat degil :KK43:( Dün su burcak buskivilerden var ya cikolatali filan degil ama bugdayli onlardan yedim sayilir mi ya :KK43:( ben de şöyle batti balik yan gider psikolojisi cokmjs onu anladim o yuzden geldim yazdim buskivilere saldirasim var diye :)) amaaa hayirrr son 2 guuun dayanacagizzz.

veee gercekten de canim hic oyle deli tatli cekmedi ya ben de gercekten canim tatli cekerse yemeye karar verdim bu 21 gün sonrasında o kadar emek ettim 21 gün yazik yani
Zamanla gerçekten insanın aklına bile gelmiyor
Şimdi bende 6 ay yemeden nasıl durmuşum diyorum

Seninkide kötünün iyisi diyelim Cnm
Bu durumlarda bence en iyisi incir hurma oluyor

Kizlarrr pazar tuzaklarına düşmeyin

Back