oo supersin canim devaam )Doğum gunuydu dun akşam kizimin ve hic pastanin tadina bile bakmadim kendimi kutluyorum.iyi geceler
cesaretimi toplasam yapacagim da...Bence de en güzeli Karatay diyeti yapman bence sen makarna pilav hamur işi falan yedigin için veremiyorsun.3 kilo vermek bisey değil
programin cok guzelmis canım insallah ben de uygulayabilirimcanım ben günde 2.5 öğün yapıyorum meyve olarak şeker orucuda yaptığım ve hiç şeker almadığım için 16 gündür sadece 2 kez cok canım çektiğinde dilimleyip buzluğa attığım muzu robotta çekip dondurma gibi yedim ara öğün olarak.
benim diyetim şöyle;
sabah uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum
sonra şekersiz büyük bardak türk kahvesi ve yanında 1 tane kuru kayısı yiyorum
kahveden 1.5-2 saat sonra kahvaltı yapıyorum
kahvaltı 10.30-11.30 arası oluyor
tam yağlı istediğim ölçüde peynir(bazen bi kaç çeşit)
1 çay bardağı kadar ceviz fındık çiğ badem fıstık
domates salatalık maydonoz
1 veya 2 sarısı az pişmiş haşlanmış yumurta veya bol tereyağlı sahanda yumurta
2 parça brokoli ve brüksel lahanası(dondurulmuş olanları kullanıyorum suda haşlayıp limon ve z.yağlıyorum)
şekersiz çay
öğlen 15.30
1 kase yoğurt veya cacık (bazen aç hissedersem bi avuç ceviz badem..)
akşam 19.00-19.30
evde ne varsa ekmeksiz onu yiyorum
mesela ekmek içi koyulmamış köfte(ben porsiyon olarak az tüketiyorum 100-125 gr kıymadan)
yada doyacağımı düşündüğüm kadar ızgara veya haşlanmış tavuk
veya z.yağlı sebze yemeği
veya etli sebzeli tereyağ veya z.yağla pişmiş yemek
salata yoğurt
başka öğün yok ve 20.00 den sonra agzıma hiç bişey almıyorum türk kahvesi çay soda ve 3lt su tüketiyorum.
ben biraz kilo verene kadar cok bulgur falan almak istemediğim için almıyorum ama yani evde yapılırsa bulgur pilavı istediğim kadar yiyorum veya ilk baslarda aksam yemeğinin yanında evde kendime çiğ köfte veya kısır ypıyordum z.yağlı. ama şimdi alıstım yine arada bir yiyorum canım çektiğinde. bide sınırsızca tüketilebilecek kırmızı mercimek köftesi var onu bi dönem kahvaltıdada yemiştim yemeklerin yanındada yedim. mercimek köftesi yapar gibi haslıyorum az suyla sonra bikaç saat bekletip soğan salça baharat koyup mercimak köftesi yapıyodum o cok güzel oluyor.
ama yinede pilavsız olmaz diyosanız bi sakınca yok kahvaltıda bile yiyebilirsiniz
ben hergün gram gram veriyorum 3 yıldır diyet yapmaya calısıyorum ama hiç veremedim 1 kilo verdiysem 3 geri aldım ilk kez bu kadar hızlı verebiliyorum. bide günde 30-60 dk yürüyorum