• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Doğum gunuydu dun akşam kizimin ve hic pastanin tadina bile bakmadim kendimi kutluyorum.iyi geceler
oo supersin canim devaam ;))

Bence de en güzeli Karatay diyeti yapman bence sen makarna pilav hamur işi falan yedigin için veremiyorsun.3 kilo vermek bisey değil
cesaretimi toplasam yapacagim da...

canım ben günde 2.5 öğün yapıyorum meyve olarak şeker orucuda yaptığım ve hiç şeker almadığım için 16 gündür sadece 2 kez cok canım çektiğinde dilimleyip buzluğa attığım muzu robotta çekip dondurma gibi yedim ara öğün olarak.
benim diyetim şöyle;
sabah uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum
sonra şekersiz büyük bardak türk kahvesi ve yanında 1 tane kuru kayısı yiyorum
kahveden 1.5-2 saat sonra kahvaltı yapıyorum

kahvaltı 10.30-11.30 arası oluyor
tam yağlı istediğim ölçüde peynir(bazen bi kaç çeşit)
1 çay bardağı kadar ceviz fındık çiğ badem fıstık
domates salatalık maydonoz
1 veya 2 sarısı az pişmiş haşlanmış yumurta veya bol tereyağlı sahanda yumurta
2 parça brokoli ve brüksel lahanası(dondurulmuş olanları kullanıyorum suda haşlayıp limon ve z.yağlıyorum)
şekersiz çay

öğlen 15.30
1 kase yoğurt veya cacık (bazen aç hissedersem bi avuç ceviz badem..)

akşam 19.00-19.30
evde ne varsa ekmeksiz onu yiyorum
mesela ekmek içi koyulmamış köfte(ben porsiyon olarak az tüketiyorum 100-125 gr kıymadan)
yada doyacağımı düşündüğüm kadar ızgara veya haşlanmış tavuk
veya z.yağlı sebze yemeği
veya etli sebzeli tereyağ veya z.yağla pişmiş yemek
salata yoğurt

başka öğün yok ve 20.00 den sonra agzıma hiç bişey almıyorum türk kahvesi çay soda ve 3lt su tüketiyorum.
ben biraz kilo verene kadar cok bulgur falan almak istemediğim için almıyorum ama yani evde yapılırsa bulgur pilavı istediğim kadar yiyorum veya ilk baslarda aksam yemeğinin yanında evde kendime çiğ köfte veya kısır ypıyordum z.yağlı. ama şimdi alıstım yine arada bir yiyorum canım çektiğinde. bide sınırsızca tüketilebilecek kırmızı mercimek köftesi var onu bi dönem kahvaltıdada yemiştim yemeklerin yanındada yedim. mercimek köftesi yapar gibi haslıyorum az suyla sonra bikaç saat bekletip soğan salça baharat koyup mercimak köftesi yapıyodum o cok güzel oluyor.

ama yinede pilavsız olmaz diyosanız bi sakınca yok kahvaltıda bile yiyebilirsiniz
ben hergün gram gram veriyorum 3 yıldır diyet yapmaya calısıyorum ama hiç veremedim 1 kilo verdiysem 3 geri aldım ilk kez bu kadar hızlı verebiliyorum. bide günde 30-60 dk yürüyorum
programin cok guzelmis canım insallah ben de uygulayabilirim

Bugunku menum sabah
Cay ekmek , haslanmis yumurta, domates, salatalik
Bol su 3lt
Öğlen kek, cips, köfte 4 tane, pilav 5 kasik, patates kizartmasi 2 orta boy, kola 1 bardak,
Aksam 5gibi hamburger
Yatmadan bol su
Bugun niye boyle diye sorarsaniz yemege gittim oglen arkadaslarla avm deydim cok abarttim ve bugun çok sagliksiz oldu bayanlar :KK43:((

Bugunku menum sabah
Bol su 3lt
Öğlen kek, cips, köfte 4 tane, pilav 5 kasik, patates kizartmasi 2 orta boy, kola 1 bardak,
Aksam 5gibi hamburger
Yatmadan bol su
Bugun niye boyle diye sorarsaniz yemege gittim oglen arkadaslarla avm deydim cok abarttim ve bugun çok sagliksiz oldu bayanlar :KK43:((
olsun canim onemli olan toparlamak batti balik Yan gider dememek

Bugunku menum sabah
Bol su 3lt
Aksam 5gibi hamburger
Yatmadan bol su
Tatlım eğer kilo vermek istiyorsak her ortamda sağlıklı beslenmesini öğrenmemiz gerekiyor

Kızlar bugün alışverişte bi çukulata alıp yememek için kendimi zor tuttum
Ama şükür yemedim
1 ayran aldım yanında bikaç bademle yedim

Bugünde misafirim vardı
Tabiki pasta da vardı

Günümü şekersiz ve kaçamaksız tamamladım
Darısı diğer günlere inşallah

Yarında doğum gününe gidecem
Herkes bişey yapıp götürecek
Heralde yok yok olur
Bende orda saldirmamak için kendime tavuk salata hazırlayıp götürcem

Kızlar bugün alışverişte bi çukulata alıp yememek için kendimi zor tuttum
Ama şükür yemedim
1 ayran aldım yanında bikaç bademle yedim

Bugünde misafirim vardı
Tabiki pasta da vardı

Günümü şekersiz ve kaçamaksız tamamladım
Darısı diğer günlere inşallah

Yarında doğum gününe gidecem
Herkes bişey yapıp götürecek
Heralde yok yok olur
Bende orda saldirmamak için kendime tavuk salata hazırlayıp götürcem
süpersin canim ilk günler zor oluyor ama sonra alisiyosun :) kki sen neler basarmis bir insansin gercekten takdir ediyorum seni :)(

Arkadaslar kilo vermek icin yumurta ve peynirin ayni anda yenilmemesi gerektiğini duydum bilginiz var mi dogru mu

Haklisin canimm

İrademe tükureyim 5 tane topige üyeyim halada kaçamakk yapiyom:kk77:
Çünkü iş sende bitiyor Tatlım

süpersin canim ilk günler zor oluyor ama sonra alisiyosun :) kki sen neler basarmis bir insansin gercekten takdir ediyorum seni :)(
Teşekkür ederim Cnm ama son aylarda kendimden nefret ettim
Burasıda bana iyi geldi
Ben sadece tatlı değil inşallah 21 gün hiç kaçamak yapmamaya çalışıcam
Şu artilardan kurtulursam çok mutlu olacam

Arkadaslar kilo vermek icin yumurta ve peynirin ayni anda yenilmemesi gerektiğini duydum bilginiz var mi dogru mu
Bazıları bunu söylüyor ama ben hiç uymadım Cnm
Başka şey yiyinceye kadar yumurta peynir ye daha iyi

Bide kilo vermek istiyorsan 1 hafta sende kendini test et
Tatlı zaten yemiyosun
Hamurişi, yağlı, pilav patates makarna yeme inan fakedecek
Bakliyat ve bulgur Kaliteli karbon olsada kilo vermeyi yavaşlatıyor ben o yüzden uzun süre hiç yemedim

Benim genelde uyguladıpım menüm şöyleydi belki yardımcı olur

Sabah 1-2 dil tb ekmeği yumurta peynir bol yeşillik vs.

Öğlen _akşam
Sebze salata yoğurt yada
Et salata yoğurt

Özellikle akşamları karbon yeme
2 lt Suyunu iç birazda spor
Emin ol verirsin

Bilgim yok ama hamile kaldigimdan beri tamyagli bol beyaz peynir 2 yumurta bol zeytin süt kahvaltıda bunu yiyorum hatta basta ustlerine zeytinyag dokuyordum ama suan midem almiyor henüz kilo almadim

Back