- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Teşekkür.Maşallah sizler baya yol katettiniz
O yolu ne zorluklarla geçirdik sen gel bir de bana sor
bu aralar adet olacağım valla canim bir tatlı istiyor ki anlatamam meyveye talim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür.Maşallah sizler baya yol katettiniz
Sürekli tatlı düşünürsen canın daha çok ister CnmTeşekkür.
bu aralar adet olacağım valla canim bir tatlı istiyor ki anlatamam meyveye talim
haklisin canim ya yapabilsem bi deeCnm tatlı yemiyosun ama karbonhidratada dikkat etmen lazım
aynen dal meyveye :))Teşekkür.
Sanırım ben o dediğini yaptım beynimi istemedigime ikna ettim geceyarısı kalkıp tatlı yapan ben sanki hiç tatlı yemezmisim gibi şuan. Hamile olmamin da etkisi var tabi şeker çocuğa zarar verecek diye korkuyorum açın karatayin videolarını izleyin motive olursunuzSürekli tatlı düşünürsen canın daha çok ister Cnm
Beynini canın istemediğine ikna et
Benim ilk günüm ya, söylemesi kolay
Bence de en güzeli Karatay diyeti yapman bence sen makarna pilav hamur işi falan yedigin için veremiyorsun.3 kilo vermek bisey değilbu gece yogurt pulbiber limon kurune basladim arkadaslaaar beraber yapabiliriz isteyen olursa
canim 63 kiloyum ya en azından 60 oliyim diyorum ama en son 6 sene önce bile 60 degildim yani biraz bacaklarim da incelir diye umuyorum ama hic kilo
veremiyorum ya
hmmm denemeye deger yapiyim onu canim)
canim kac öğün yedin hic meyve yedin mi bi ara karataya basliyim dedim iki gun sürdü :)) ben yapamiyorum ya illa pilav makarna hamurisi olacak doyamiyorum valla psikolojik olarak da