- 27 Ekim 2023
- 2.420
- 3.314
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #9.381
Ya oyle anlıyorum ki kaç seferdir canımın acısından gözüm kararıyor otururken ben de yastık alacaktım arkama bı doğruldum allahimm sol tarafım koptu gitti kitlendik eşim yardım etti ama toparlanamadim, bu dört falan oldu ayni kramp bı tuhaf acı, bir kere de geece uykudan uyandırdı acı, başkası da demişti bunu acıdı diye burda, doktora da sordum önemsiz dedi, birşey görünmüyor dedi bilemedim, leke meke olmuyor bende takip ediyorum, hemen bı uzanıp karnımı falan durtuyorum tepki vermese koş hastaneye modundayim tetikte bekliyorumAyy dün korku ve acı karışık şekilde ağladım. Akşam kv me gitmistik yere oturdum yarim saat falan kalkarden de koltukten destek aliyim diye kolumla destek aldım sol kasığima bir bicak saplandı yığıldım kaldım başladım ağlamaya. Acısı biryandan bebege mi bisey oldu, kese mi zarar gördü, kanama olurmu vs 2 saniyede milyon tane şey geldi aklıma.
Birde kalabalıktı kvmin evi herkesi panige soktum. Cok şükür anlik birseydi geçti hemen ama ilk defa basima geldi normal mi bukadar keskin acimasi