Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Valla benimde çok kaşınıyordu kızlar hem kuruluj hem büyüme hem çatlama oluyor bundan kaynaklı ama duş için duş jeli sabun vs yerine duş yağları var onlardan kullanın baya rahatlatıyor bol nemli kalmalı benimkilerin uçları resmen kabuk kabuk egzamaya dönüyordu ben iyi bir dermatologa gittim o önerdi ve şu an daha iyiyim

amin canım hepimiz için inşaallah Allah razı olsun

Ne zaman başlayalım sence ben şimdilik bio oil ile yağlanıyorum bi de biodermanın 500 mglık bi nemlendiricisi var vücut için onunla lasinohun çatlak kremini de almadım alsam mı sizce gerçekten bu markayı herkes çok beğeniyor ve bir çoğumuzun aşırı göğüs ucu hassasiyeti var benim de atlet sütyen değmesi bile rahatsız ediyor şimdiden başlasak korur mu acaba

ben yeni yaptırdım özellikle aç gelmemi söylediler. gider gitmez kan aldılar sonra bir içecek verdiler onu içtim 5 dk içinde içtikten 1 saat sonra tekrar kan aldılar. 1 saat sonra tekrar kan aldılar. bu arada su bile içirmediler. bana sana söylenen değişik geldi.
çıkan sonuç yüksek gelirse mi yükleme yapacakmış biraz saçma geldi canım ama bilen biri varsa böyle yaptıran hiç duymadım.

Hanımlar merhabalar :)
Sizden bebek arabası ve beşik tavsiyesi istiyorum
İlk gebeliğim çok araştırıyorum çevremede soruyorum pek karar veremedim
Tavsiye verirseniz çok sevinirim
Ben arastirmistim hamilelgin başında baya elele park yatağa karat vermiştim ve dun sipariş verdim. Arastirdigima göre memnun olan cok, birde kullanışlı geldi. İnşallah bende memnun kalırım

Bende hiç duymadım bi de bende hiç kan yok ya 3 tüp kan nasıl vereceğim

Bende sevmem inanki ama yanmasındansa bir kaşık yemek daha mantıklı
Kesinlikle haklısın
Ben arastirmistim hamilelgin başında baya elele park yatağa karat vermiştim ve dun sipariş verdim. Arastirdigima göre memnun olan cok, birde kullanışlı geldi. İnşallah bende memnun kalırım
bende bakıyorum ama katlanan falan tek elle yapılan çok rahatlar var dediler ben de tek başıma yapabileceğim rahat bi şey istiyorum o öyle mi acaba

Ben stok yapmayı nekadar sevmesem de artan maliyetlerden dolayı böyle bişey yaptık. Eşim bulmuş attı bana olur dedim bunlari aldık daha bez almiycam kullanim aşamasında yetmedigi yerde takviye yaparim diye düşündüm.
Slepy çok kullanan var ama pişik yapan da bi okadar varmış tabi cook memnun olanlarda okudum. Bu markada pek pişik karsima çıkmadı insallah benim bebisime de uyar.
Birde ıslak mendil stoklamaya basladim 15 paket falan olmustur denk geldikce aliyorum. Izotonikli olmasina dikkat ediyorum. Suana kadar aldiklari bunlar giyim konusunda daha hic alışveriş yapmadım.
Gümüş kapak almayı düşünüyorum birde anne çantası araştırıcam pek bir çeşit varmi onlarda bilmiyorum ama tavsiyeleriniz neler kullanim rahatligi acisindan?

Birde yaz geliyor artık kendime sadece 2 tane tayt almistim hamileliknicin kışın pek dışarı cikmadigim icin idare ettim ama Artık kendime de almam lazım biseyler sanırım

Eklentiler

• IMG-20250310-WA0000.webp
    38 KB · Görüntüleme: 32
Kesinlikle haklısın

bende bakıyorum ama katlanan falan tek elle yapılan çok rahatlar var dediler ben de tek başıma yapabileceğim rahat bi şey istiyorum o öyle mi acaba

Buda kolay gözüküyor ya. Tek elle yapabilirsin bence

Ben sağlık ocağındaki hemşireye sordum. Burada şeker yüklemesi yapılmıyor hastaneye gitmelisin dedi.

Sana söylenilenden anladığım; heralde tokluk şekerine bakacaklar. Sonuca göre şeker yüklemesi isteyecekler.

Başka torpiklerde okudum. Ailesinde şeker hastalığı olmayan, fazla kilolu olmayan hamileler için bazı dr lar önce açlık tokluk şekerine bakıyormuş. Sonuçlar normal gelirse şeker yüklemesi yaptırmıyorlarmış.
Ben de prosedürü böyle biliyorum.

Ayrıca 75lik Şeker yüklemesi yüksek çıkınca, 100 mglık yapılıyor biliyorum.

Eklentiler

• IMG_4878.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 30
Ayy dün korku ve acı karışık şekilde ağladım. Akşam kv me gitmistik yere oturdum yarim saat falan kalkarden de koltukten destek aliyim diye kolumla destek aldım sol kasığima bir bicak saplandı yığıldım kaldım başladım ağlamaya. Acısı biryandan bebege mi bisey oldu, kese mi zarar gördü, kanama olurmu vs 2 saniyede milyon tane şey geldi aklıma.
Birde kalabalıktı kvmin evi herkesi panige soktum. Cok şükür anlik birseydi geçti hemen ama ilk defa basima geldi normal mi bukadar keskin acimasi

Çatlak değil balım bahsettigim göğüs ucu kremi, nemlendiriciler yeter, benim bahsettiğim emzirmeye hazırlık doğum belli olmaz da ne zaman olacak son hafta kullanmakta fayda var, ya da elinin altında olsun hastaneye gitmeden sürmeye basla ilk emzirme öncesi sonrası surersiniz, o acılari çekmekten zehir oluyor alışana hafifleyen kadar, lansinoh anında rahatlatıyor, ben kimyasal diye herşeyi pimpirikli kullanırım marka falan da vermek istemem ama bu ciddi acılı bı sürec o yüzden söylüyorum yanan bilir o göğüs ucu acısını

Buda kolay gözüküyor ya. Tek elle yapabilirsin bence
Çok güzelmiş gerçekten rengi falanda çok iyi her çocuğa olur. Boyutu da iyi 3 yaşına kadar uyur. Ben zaten park yatak düşünüyorum benim bir arkadaşım var o küçük beşi aldı kızı oldu görüntüsünden dolayı almıştı dokuz ay sonra çocuk beşe sığmadı park yatak almak zorunda kaldı bu seferde çocuk park yatakta yatmadı diğer yatağa alışkın olduğu için o yüzden ben de başından park yatakla başlayıp hep aynı yatakta uyusun istiyorum

Aynısı tek başıma tuvaletteyken olmuştu Allah’ım korkudan bi hal oldum

Çok güzel anlatmışsın canım yayım inşallah böyledir gerçekten yaptırmak istemiyorum bir de benim kanim hiç yok ya ben üç tüp kan nasıl vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…