- 2 Haziran 2022
- 282
- 196
- 33
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.341
Senin cinsiyeti belli miÇok geçmiş olsun canım benim. Doğum kanalına yakın dedi bana da. Çıkar inşallah yani dua edelim de çıksın.
Aynen öyle ya ne güzel şimdiden sevip sahiplenmeleriamin insallah
Maşallah canım sağlıkla al kucagina inşallah minik kızını
Aradığım yorum. 16+1 haftam ama karnimda çizgi yok16. Haftaya girdim göbüş de baya büyüdü ama çizgi göremedim hala
Ben iş yerindekilere geçen hafta söyledim, daha doğrusu itiraf ettim çünkü kilomdan falan anlamislardi zaten. Annem en başından beri biliyordu artik babam da biliyor, akrabalarıma söylemedim, dogurana kadar soylemicemKızlar hepinize hayırlı kandiller olsun. Rabbim şu güzel mübarek günlerin hürmetine, kolay hamilelikler geçirmeyi , bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Artık çoğumuz 12 haftayı geçmiş durumdayız. Naptınız herkese söylediniz mi gebelik haberlerinizi
Canım bebegini her görmeden önce insan bir tedirgin oluyor heyecanlanıyor dimi ama onun iyi olduğunu görünce çok güzel bir şükür rahatlama hissediyor. 16+1 deyim şimdi, Allah nasip ederse 18 de gideceğim doktora. Ben de bugun ilk defa bebek hareketlerini daha belirgin hissettim, sanki minik bir bilye geziyor gibi karnımın içinde. Hala acaba bağırsak gazı mi diyorum ama daha önce hiç böyle belirgin bir gaz gezmemisti karnimdaKızlar kontrole geldim dua edin güzel haberlerle gelelim minigimle. Dün karnimı burdu burdu acıttı gibi yaptı. O acittigi yer hala bir tuhaf. İnşallah iyidir güzel haberlerle geliriz. Hareket ediyordu en son yattığımda. Ediyor gibi arada ama merak ediyor insan işte
Kötü bişey değil sonucta bu beAradığım yorum. 16+1 haftam ama karnimda çizgi yok
Benim de böyle yüksek çıkmıştı 2 doktora danıştım otizm açısından sıkıntılı bir durum oluşturur mu diye hayır takviye kullanıyorsun ve gebesin değerlerin normal demişti ikisi deMerhaba kızlar, folat değerim 24 çıkmış, normali 19. Folik asitin yüksek olması hamilelikte iyi değil diye biliyorum. Biraz korktum açıkçası.
İçim rahatladı teşekkür ederim, folik asite devam ettin mi sonra?Benim de böyle yüksek çıkmıştı 2 doktora danıştım otizm açısından sıkıntılı bir durum oluşturur mu diye hayır takviye kullanıyorsun ve gebesin değerlerin normal demişti ikisi de
Danistigin doktorlar ne dedi peki? Doktorlar zararı olmaz dediyse güven onlara için rahat olsunKızlar selam ben bugün 15+4 ‘te mecburiyetten tetanoz aşısı vuruldum.. birkaç doktora danıştım erken gebelik haftasında olduğu için. Dua edin bebişe bir zararı olmasın çok ama çok stresliyim
Multivitaminin içinde vardı devam ettim 13. Haftaya kadar sonrasında aynı markanın diğer multivitaminine başladım onun içinde folik asit yokmuşİçim rahatladı teşekkür ederim, folik asite devam ettin mi sonra?
Benim de gönülüm artık kendini belli etmeye başladı baya yaaaBen iş yerindekilere geçen hafta söyledim, daha doğrusu itiraf ettim çünkü kilomdan falan anlamislardi zaten. Annem en başından beri biliyordu artik babam da biliyor, akrabalarıma söylemedim, dogurana kadar soylemicem
Kendi doktorum 20. Haftada yaptıracaktım ama elini kestiğin için mecbur olacaksın dedi. Tanıdık doktor bişey olmaz dedi. Ebe hemşire de fayda zarara bakmalısın riske atma yaptır dedi. Sağlık ocağında da bebeğe bişey olursa tüm sorumluluk bana ait diye dilekçe yazdırdılar.Danistigin doktorlar ne dedi peki? Doktorlar zararı olmaz dediyse güven onlara için rahat olsun
Merhaba fetal DNA da yanılma oluyor mu acaba ultrasonla da bakıldı mı?Kızlar fetal dna temiz çıktı cinsiyet net kız
Benim de kasık rahim tarafında ufak kasılmalarım var doktor karından ultrason yaparken kasılma çekilme tarzında ağrım olunca alttan da muayene etti rahim ağzı kalınlığı iyi bişey yok dedi ama neden böyle çekilmeler olduğuna dair bir açıklama yapmadı. İdrar tahlilimde temiz geldiKızlar benim birkac saattir kasiklarimda mi diyom rahimde mi diyim bi sizlama var kasilmalar gibi korkmaya basladim hic böyle bişey yasamamistim. Birde gecen hafta plesenta asagida demksti doktor aklima o geldi direk yasayan varmi sanki karnim kasiliyor gibi sızı var
Çok geçmiş olsunKızlar bugün 1.5 saat kadar ayakta durdum yemek yaptım ve yoruldum baya. Lavaboya gittiğimde kahverengi kızıl arası lekelenmelerim oldu çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı
Yatıyorum canım çok sağol sabahtan gideceğim doktora zaten 10.haftaya kadar sebepsiz kanamalarım olmuştu gerçekten çok yoruldumÇok geçmiş olsunbence doktorunuza bilgi verin hemen belki progestan falan verir ve yatın dinlenin imkanınız varsa
Birşey olmaz bence içini ferah tut, bir kaç hafta sonra iyi olduğunu gördükçe için rahatlar. Doktorlar da olumlu konuşmuş zaten...Kendi doktorum 20. Haftada yaptıracaktım ama elini kestiğin için mecbur olacaksın dedi. Tanıdık doktor bişey olmaz dedi. Ebe hemşire de fayda zarara bakmalısın riske atma yaptır dedi. Sağlık ocağında da bebeğe bişey olursa tüm sorumluluk bana ait diye dilekçe yazdırdılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?