- 19 Ekim 2024
- 21
- 30
- 3
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.321
Evet evet bende de oluyor sol elde parmaklarda uyuşmaGünaydın kızlar hayırlı kandiller benim hamislik durumlarına bir yenisi daha eklendi bir kaç gündür sol elimde parmaklar da uyuşma sıcaklama yaşıyorum gebeyken olabiliyormuş
Ay canım maşallah ne güzel haberlerEvet kızlar geldim 16+3 den bildiriyorum. Gelişimi gayet güzel 16+4 çıktı. 162 Gr 14 cmmişVe kesinlikle kızmış çikolata yemeyi unutup gitmeme rağmen gayet hareketliydi. Elini, kolunu oynatıp poposunu attırıyordu tek tek kolunu bacağını gördük çok şükür gayet iyiydi. Önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptıracağız bir kaç Dr tavsiye etti doktorum. Muhtemelen tıp fakültesinde yaptıracağım. Onun raporunu götüreceğim. Çok şükür her şey yolundaymış onu öyle hareketli görmek, bir yandan kızımın evde kardeşinin fotoğrafını ve videosunu beklediğini bilmek beni duygulandırdı gözümden yaşlar süzülmeye başladı istemeden. Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimiz de yavrularımızı sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
maşallah canım bazen gereksiz evham yapıyoruz ama güzel haber alınca daha bi mutlu oluyoruz senin adına cok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bende 16 haftamda gidecem 10 gün sonra inşallah bende güzel haberler veririm ve artık cinsiyetide öğrenirimEvet kızlar geldim 16+3 den bildiriyorum. Gelişimi gayet güzel 16+4 çıktı. 162 Gr 14 cmmişVe kesinlikle kızmış çikolata yemeyi unutup gitmeme rağmen gayet hareketliydi. Elini, kolunu oynatıp poposunu attırıyordu tek tek kolunu bacağını gördük çok şükür gayet iyiydi. Önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptıracağız bir kaç Dr tavsiye etti doktorum. Muhtemelen tıp fakültesinde yaptıracağım. Onun raporunu götüreceğim. Çok şükür her şey yolundaymış onu öyle hareketli görmek, bir yandan kızımın evde kardeşinin fotoğrafını ve videosunu beklediğini bilmek beni duygulandırdı gözümden yaşlar süzülmeye başladı istemeden. Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimiz de yavrularımızı sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Bence artık erken değil ya öğrenmen lazım artık gittiğinde.Ay canım maşallah ne güzel haberlerhayırlısı olsun her şeyin güzel bir kız haber daha geldi ne mutlu bakalım ben de artık meraktan catlicam cinsiyetini öğrenemedim hala erken öğrenip de sonradan değişirse doktorun fikri diye biraz tedirginim ama sonuçları gostermek için gittiğimde 14+3 olacağım bir sorarım sizce cinsiyet için erken mi diye yoksa rica ederim bakarsa belki öğreniriz. Yoksa bir hafta daha bekleyip başka bir doktora gideceğim
Merhaba cinsiyet yapay zekaya nasıl soruluyor2 hafta önce 10+4 de gitmistik, çok endişeliydim inşallah kalbi hala atıyordur filan diye burda kalbi duranları filan okuyup etkilenmiştim. O yüzden cinsiyeti sormadım Bi de erken gibi gelmiştiama doktor bize sordu Bi tahminimiz var mı ne istiyorsunuz diye ikisini de isteriz sağlıklı olsun da ♡ ben 10+4 usg fotosunu malum yapay zekaya sordum hahay erkek dedi. Çevremdeki herkes de erkek diyor bence bir kızım olduğu için. Burda siz kız dediniz♡ Ben kız hissediyorum(ilkini erkek hissetmiştim kız oldu hihi) ♡ bakalim salı günü videolar çekilsin:)
Ben ilk gebeligimde doktorumun tavsiyesiyle 12.haftadan itibaren lierac kullandım. Gerçekten de düzenli kullandım. Hiç çatlağım yok. Bende işe yaradığını düşünüyorum. Bunda da başladım bu hafta sürmeye.
İnşallah kuzum inşallah ya. Hayırlı haberlerle gel inşallah sen demaşallah canım bazen gereksiz evham yapıyoruz ama güzel haber alınca daha bi mutlu oluyoruz senin adına cok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bende 16 haftamda gidecem 10 gün sonra inşallah bende güzel haberler veririm ve artık cinsiyetide öğrenirim
Merhaba, 10+4teki usg fotosunu ekledim ve nub teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunmasını istedim. Uzmanına sormalısın vs. Gibi şeyler söyledi. Ben de uzman olmadığını biliyorum sadece bir tahmin istiyorum dedim. Eğlenceli bir tahmin olacaksa bu bu yüzden erkek olduğunu düşünüyorum dedi. Ultrason fotoğrafında da genital tüberkül belli oluyordu. Omurga ile acısına bakarak yorum yaptı diye düşünüyorum. Hatta acı kaç derece filan diye de sordumMerhaba cinsiyet yapay zekaya nasıl soruluyormerak ettim
Fotoğrafı nereye eklediniz bir programmı varMerhaba, 10+4teki usg fotosunu ekledim ve nub teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunmasını istedim. Uzmanına sormalısın vs. Gibi şeyler söyledi. Ben de uzman olmadığını biliyorum sadece bir tahmin istiyorum dedim. Eğlenceli bir tahmin olacaksa bu bu yüzden erkek olduğunu düşünüyorum dedi. Ultrason fotoğrafında da genital tüberkül belli oluyordu. Omurga ile acısına bakarak yorum yaptı diye düşünüyorum
İsim vermemde sıkıntı oluyor mu bilmiyorum o yüzden yazamadım, bilinen yapay zeka programina sordum. Ban yemek istememFotoğrafı nereye eklediniz bir programmı var
Hiç kullanmadığım için hangisi olduğunu anlayamadımİsim vermemde sıkıntı oluyor mu bilmiyorum o yüzden yazamadım, bilinen yapay zeka programina sordum. Ban yemek istemem
Neden bu haftalarda olan herkesin başına plasentan aşağıda diyorlar hep bana ilişki de yasak dedi ağır iş de . Ama çok aşağıda değil yukarı çıkar gibi konuştu zaten yüzde 95 in hep çıkmışKızlar bu arada heyecanımdan yazmayı unuttum. Karnimda dönüp duruyordu dün. Baş aşağı pozisyonda duruyormuş. Bu önemli değil tabi dönüp duracak. Benim de plesanta asagidaymis biraz. Daha önce hiç böyle bir şey yasamayinca afalladim bende. İlerleyen haftalarda yukarıya çıkacak doğuma engel olacagini düşünmüyorum dedi. Bende en son kalkarken kafama takıldığı için sordum neden aşağıda yani ağır kaldırmaktan, yorgunluktan falan kaynaklı olur mu dedim. Hiç alakası yok için rahat olsun yukarıya çıkacak falan dedi. İnşallah çıkar kızlar.
Valla benim kanamam falan hiç olmadı bu zamana kadar şükür öyle bir şey yaşamadım. Ağırlıkla alakası olmadığını söyledi, ilişki yasak falan da demedi. Yukarı çıkar dedi. Doktorum çok bilgili çok tecrübeli biri olduğu için güveniyorum ona. İnşallah dediği gibi olur çıkar yukarıya da sağlıklı doğumlar yaparızNeden bu haftalarda olan herkesin başına plasentan aşağıda diyorlar hep bana ilişki de yasak dedi ağır iş de . Ama çok aşağıda değil yukarı çıkar gibi konuştu zaten yüzde 95 in hep çıkmış
Benim kanamam olmadı bu sürece kadar ben ateşli hastalık geçirdiğim için gittim geldim öyle dedi belki benimki daha aşağıdadırValla benim kanamam falan hiç olmadı bu zamana kadar şükür öyle bir şey yaşamadım. Ağırlıkla alakası olmadığını söyledi, ilişki yasak falan da demedi. Yukarı çıkar dedi. Doktorum çok bilgili çok tecrübeli biri olduğu için güveniyorum ona. İnşallah dediği gibi olur çıkar yukarıya da sağlıklı doğumlar yaparız
Yaaa kardeşlerini şimdiden sevmeleri ne güzel her daim böyle olsunlar inşallahKesinlikle öyle ya kesinlikle. Benimki gelmiyor Dr deyince biraz çekiniyor evde babannesiyle bekliyorama çok seviyor çok seviniyor kardeşi olacak diye bana fotoğrafını videosu u getir diyor hep
Her gün yeni bişey ekleniyor biri geçiyor biri başlıyorEvet evet bende de oluyor sol elde parmaklarda uyuşma
Çok geçmiş olsun canım benim. Doğum kanalına yakın dedi bana da. Çıkar inşallah yani dua edelim de çıksın.Benim kanamam olmadı bu sürece kadar ben ateşli hastalık geçirdiğim için gittim geldim öyle dedi belki benimki daha aşağıdadır
Aynen öyle ya ne güzel şimdiden sevip sahiplenmeleriYaaa kardeşlerini şimdiden sevmeleri ne güzel her daim böyle olsunlar inşallah
Maşallah canım sağlıkla al kucagina inşallah minik kızınıKızlar fetal dna temiz çıktı cinsiyet net kız
İnşallah canım hepimiz alalım hayırlısı ileÇok geçmiş olsun canım benim. Doğum kanalına yakın dedi bana da. Çıkar inşallah yani dua edelim de çıksın.
Aynen öyle ya ne güzel şimdiden sevip sahiplenmeleriamin insallah
Maşallah canım sağlıkla al kucagina inşallah minik kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?