• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Bir şey itiraf etmek istiyorum. Burada ikinci-üçüncü (daha fazla var mı?) çocuğunu bekleyen anneler olduğunu görünce cesaret buluyorum.🥰 Pek çok tanıdığım tek çocuk yaptı ve sorduğum zaman, amaan o ilk zamanlar neydi öyle bir daha yaşayamam diyorlar. Bu da beni korkutuyordu ama her şeye değiyor sanırım.
Şuan düşünüyorum hem de çalışıyorum nasıl başedeceğim diye ama o duyguyu yaşamak çok başka . Allahım bir güç kuvvet verir .

Bir şey itiraf etmek istiyorum. Burada ikinci-üçüncü (daha fazla var mı?) çocuğunu bekleyen anneler olduğunu görünce cesaret buluyorum.🥰 Pek çok tanıdığım tek çocuk yaptı ve sorduğum zaman, amaan o ilk zamanlar neydi öyle bir daha yaşayamam diyorlar. Bu da beni korkutuyordu ama her şeye değiyor sanırım.
😂 Canım benim. Dürüst olmak gerekirse ilk zamanlar da şimdi de zor. Kolay diyemem ama bunu bilip kendini hazırladığın zaman zorluklar kolaylaşmasa da başa çıkması kolaylasiyor. ❤️

Bir de o gözlerinin içine bakınca hissettiğim şeyler onun için asamayacagin zorluğun olmadığını hatırlatıyor her defasında. ❤️

Çocuğun mizacı, destek firsatının olup olmaması, eşin yaklasimi ve senin kendini ne kadar hazırladığın hepsi anneliği kolaylaştıran şeyler olabiliyor ❤️

Selamlar kızlar herkes iyidir inşallah benim bulantılar yine parçalı bulutlu hava gibi arada bir güneşi görsem de genellikle bulutluyum hâlâ. Burun tıkanma sorununu birlaç hafta önce yaşadım yoğun bir hava kirliliği vardı bir ara İstanbul'da o dönem 1 hafta 19 gün kadar tıkalı kaldım tabiki geniz akıntısı da eşlik etti zyrtec ile illiadin kullandım ben kısa süreli kullanılabilir diye biliyorum. Ama gebelik riniti olursa Dr ona göre düzenli bir şey verebilir belki kortizonlu falan.tuzlu su işe yaramazsa bence kullanılmalı çünkü tıkalı burun hastalığa davetiye çıkarıyor.
Bir yandan oğlumu memeden kesiyorum mastit olmadan şu süreci atlatırsam çok iyi olacak
Bende normalde zaten alerjik rinit var ve ilaç kullanmadığımda çok yoğun geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı yapıyor. O da 4-5 gün sonra boğaz iltihabına çeviriyor dediğin gibi. O yüzden doktor bana alerji ilacı ve kortizonlu damla kullanmaya devam edebilirsin dedi.

Ben üçüncüye hamileyim ikincide zorlanmadim büyüdükçe zorlukları biraz arttı ama olsun şimdi üçüncüye hamileyim korkum yok sadece madden yetme fikri beni geriyor kendimi her çocuk rızkıyla doğar diye telkin ediyorum

Prematüre ve hareketli ikizlerden sonra ben bile istedim 3. Yü. Biraz delilik gibi oldu ama. Çocuk seviyorum. İnşallah bu da hayırlı sağlıklı geçer.
İnsan her halukarda bebek kokusunu seviyor istiyor. Bazı geceler çocuklar uyumadığında kendime şey diyordum. Bak bu geceler unutma. Uyuyamıyorsun sakin 3. İsteme diye 🥴 çocuklar biraz toparlayinca o anları unutuverdim sanki 😅 yeni maceralara yelken açtık 😁

Selamlar kızlar herkes iyidir inşallah benim bulantılar yine parçalı bulutlu hava gibi arada bir güneşi görsem de genellikle bulutluyum hâlâ. Burun tıkanma sorununu birlaç hafta önce yaşadım yoğun bir hava kirliliği vardı bir ara İstanbul'da o dönem 1 hafta 19 gün kadar tıkalı kaldım tabiki geniz akıntısı da eşlik etti zyrtec ile illiadin kullandım ben kısa süreli kullanılabilir diye biliyorum. Ama gebelik riniti olursa Dr ona göre düzenli bir şey verebilir belki kortizonlu falan.tuzlu su işe yaramazsa bence kullanılmalı çünkü tıkalı burun hastalığa davetiye çıkarıyor.
Bir yandan oğlumu memeden kesiyorum mastit olmadan şu süreci atlatırsam çok iyi olacak
Rabbim kolaylık versin. En rahat şekilde geçer bu dönem ins 🤲🏼

Ben günlerce düşündüm nasıl olacak, zorlanır mı? Bırakır mı diye.. Ama yaşı 2 idi. Aklı kesiyordu. Bir iki günde bıraktı. Ertesi gün kahvaltı masasında içli içli ağlıyorum. :KK61: Eşim ne oldu dedi. Dedim ki, kızım memeyi bıraktı. Dedi ki, günlerdir nasıl bıraktırırım diye düşünüyordun. Şimdi de bıraktı diye ağlıyorsun. Bi hoşsun.

Annelik manyaklık diyorum işte :ıslık:
( ama Erkekler de odun :KK67:)
Ben de yaş konusunda bunu yaşıyorum.
Yaşıma yakın birilerini görünce kendimi iyi hissediyorum. İyi ki varsınız 💙
Kizlar ya 10+2 deyim. Gogus hassasiyetimde iki gundur bir azalma var. Yarin kontrolum var ama kafama takildi. Sizde durumlar ne 🥺
10+1. Dediğin gibi göğüs acısı belki %80 azaldı.

Son düzenleme:
Benimde 2. Olacak nasip olursa kızım 2021 doğumlu yaş aralığının ideal olduğunu düşünüyorum. İlk zamanlar bende 2. Çocuk mu asla diyordum çok da zorlandım ailelerden uzakta eşimle büyüttük hiç destek almadan. Sonra bir kitapta ki şu cümle beni çok etkiledi.
Psikolojik sorunlar yaşayan bir genc vardı en son akıl hastanesine yatiriyorlardi. Kardeşi onu ziyarete gittiğinde hastanedeki gencin ağzından şunlar döküldü " sen bana sarılınca sanki çocukluğumda ki güzel anilarima mutlu günlerime oynadığımız oyunlara sarılmış gibi oldum. Bunun tesiri hiçbir ilaçta olamaz"
Kararimin yarısı bu cümle diğer yarısı da tabiki eşimin 2. Çocuğu çok istemesiydi...🥰🤗🤰

İyi günler kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama maalesef veremiyorum 6+3 boş keseyi görmüştük bugün dekahverengi kanamam başladı doktor muayene de kanamanın eski olduğunu ama kesenin boş yolk kesesinin de oluşmadığını söyledi kan verdim yarın sabah da gidip kan vericem sonuca göre yarın kürtaj yapacakmış

Bugün kontrole gittim bende dayanamayıp 10+5 im ultrasonda 11+2 çıktı herşey okey suyuda iyi dediler haftaya da kendi doktoruma gideceğim inşallah. Allah’ın izniyle 12. Haftayı tamamlarsak bir nebze de olsa rahatlayacağız inşallah. Bende de göğüs hassasiyeti geçti zaten çok olmamıştı öyle birde midem de heralde yavaş yavaş normale dönüyor.

İyi günler kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama maalesef veremiyorum 6+3 boş keseyi görmüştük bugün dekahverengi kanamam başladı doktor muayene de kanamanın eski olduğunu ama kesenin boş yolk kesesinin de oluşmadığını söyledi kan verdim yarın sabah da gidip kan vericem sonuca göre yarın kürtaj yapacakmış
Ne diyeceğimi bilemedim. Çok zor şeyler. 😔
Rabbim güç kuvvet versin

Allah'ım sabır versin canm herşey vaktinde güzeldir inşallah herşeyin en iyisi olur zamanında en hayırlı olanı versin Rabbim

Ne diyeceğimi bilemedim. Çok zor şeyler. 😔
Rabbim güç kuvvet versin
Teşekkür ederim Lady hayırlısı diyelim nasibi olsa bişey vesile olurdu içimde hep eksiklik hissediyodum ama adını koyamamıştım hatta kendimi suçladım bebeğimle bağ kuramadım sandım😢 meğer bebeğim gelememiş hiç

Back
X