- Konu Sahibi birhemsiree
Yerleşme kanaması oldu mu sizdeamin inşallah seni bulamazsam özelde yaz bana o heyecanla unuturum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması oldu mu sizdeamin inşallah seni bulamazsam özelde yaz bana o heyecanla unuturum ben
Yok olmadı herkeste olmuyormuşYerleşme kanaması oldu mu sizde
Yarım Saat önce kan verdim,herkes için en hayırlısı olsun :)kbyndr
yogismom @zzzeyzeyyy kizlar 14 subat sonuc olanlar ne durumdasiniz bize guzel haberlerle gelin inşaAllah
![]()
Hadi bakalim hayirlisiyla guzel sonuclarini bekliyoruzYarım Saat önce kan verdim,herkes için en hayırlısı olsun :)
Belirti oldu mu hiç pekiYok olmadı herkeste olmuyormuş
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen dün gece dayanamadım test yaptirdim 373.34Pazar tekrar test
Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin. Herkesin kalbine göre versin![]()
Ayy hayirli olsun canım maşaAllah Allah saglikla ilerlemesini nasip etsinn bize de dua etBen dün gece dayanamadım test yaptirdim 373.34Pazar tekrar test
Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin. Herkesin kalbine göre versin![]()
yok olmadı hiç belirti dr bana herkeste aynı belirti olmaz dediBelirti oldu mu hiç peki
Çok sevindim hayırla sağlıkla büyüsün gelişsin doğsun inşallahBu da bu sabahki testim
Ya inşallah bu sayfada olmak sizle dertleşmek o kadar güzel o kadar ıyı gelıyor ki anlatamamCanım diger arkadaslar da hep guzel seyler soylemisler bence de var sen icini rahat tut hepsi de yanlis gostermemistir herhalde testlerin![]()
Bende dün transfer oldum belirtiniz var mı acabaDin transfer oldum vakit geçmiyornasıl geçecek 10 gün
![]()
yok olmadı hiç belirti dr bana herkeste aynı belirti olmaz dedi
Sizin testte silik mi çıktıyok olmadı hiç belirti dr bana herkeste aynı belirti olmaz dedi
HamileyimHadi bakalim hayirlisiyla guzel sonuclarini bekliyoruz![]()
12.02 de yaptığım evet silik çıktı bu sabah yaptım koyu çıktıSizin testte silik mi çıktı
G gulsn61 benim testlerKızlar bu 12.02 de yaptığım test
Eki Görüntüle 3544342
Bu da bugün 14.02 de yaptığım yarın kan vereceğim Eki Görüntüle 3544343