- 11 Kasım 2015
- 1.746
- 2.800
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.061
HaaKuzum ince aldım ama belki daha da incesi vardır diye sordum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaaKuzum ince aldım ama belki daha da incesi vardır diye sordum![]()
Amin canım Allah razı olsun hepinizden Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınCanım çok üzüldümRabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah Allahım hayırlı zamanda kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin
![]()
Kızlar hepinize yürekten sabır ve mutlu son diliyorum. Bu yollardan geçmiş biri olarak o kadar zor bir dönemdi ki şu an hamileyim her gün ettiğim dua Allahım bu yolda olanlara maddi manevi kuvvet ve sağlıklı bir evlat versin inşallah![]()
Uyu btnm güzelce dinlenÇok şükür iyiyim hafif ağrılar var ama yarına kadar daha iyi olurum inşallah sanki uyuyacam gözlerim gidiyorçok teşekkür
ederim
![]()
Uyu btnm güzelce dinlen![]()
Evet canım ya inşallah sonu güzel olur gebelik olursa fitile geçerim ben çoğu kişi öyle yapıyorEvet benim de durumum aynı. 2 kutu bitti 2 kutu daha aldık bugün. Sonuç güzel olursan kullanmaya devam edeceğiz galiba
Kaçıncı gunun oluyor yarinKızlar ben dayanamicam yarın sabah idrarla test yapıcam![]()
Ha haaa gidip gelip sana bakıyorum ben de
Ay heyecanlandımHa haaa gidip gelip sana bakıyorum ben de
Yapmadım valla sabah kan inşallah
5.gün canımKaçıncı gunun oluyor yarin
Kızlar ben dayanamicam yarın sabah idrarla test yapıcam![]()
Ha haaa gidip gelip sana bakıyorum ben de
Yapmadım valla sabah kan inşallah
Yeşil üçlü 2 ml lik var ince üç olarak ta insülin iğnesi diye geciyorKızlar ya bu iğneleri hangi şırınga boyuyla yapıyorsunuz? Ben en ince onlardan almak istiyorum![]()
Ben fitil de kullanıyorum aynı zamanda. Verilen kağıtta kalp atışı duyulan kadar ilaçlara devam edilir yazıyor da umarım sizin dediğiniz gibi olurEvet canım ya inşallah sonu güzel olur gebelik olursa fitile geçerim ben çoğu kişi öyle yapıyor
Canım çok net hatırlıyorum 3.gun benimde sırtim belim çok agrimisti.Arkadaşlar biliyorsunuz transferimin 3.gunu özellikle bugün 2 3 saattir sanki tam karnımda bi ağırlık var gibi hani öyle kabız filan da değilim de buna benzer bisey yaşayan oldu mu
Bence çok erkenn en azından 2 gün daha bekleeAy heyecanlandımhadi güzel haberlerini bekliyoruz
5.gün canım![]()