- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.281
İnşallah bu seferki daim olsun canımEn fazla 10 haftalık olmuştu ilk tüp bebek denemesi kalp atışı durdu sonradan 2 tane 8 haftalık yine kalp durması 2 de kimyasal.her hamilelik sonlanlandiginda bı ameliyat ya da histeroskopi oldum rahim küçüktü benim çift rahimliydim en son işte tek rahim kaldı küçük olan o yüzden endişem ama Dr um bu defa çok umutluydu elimizden geleni yaptık gerisi şans artık
Hayırlı olsun canım çok sevindim güzel haberler aldık bugün hepimizKızlarrr benimm betaa 205 geldiiiiii 9. Günn
Ayyyy sağoll canımm şimdi pzartesi stresi sardı inşallah hayırlısı ile artarrHayırlı olsun canım çok sevindim güzel haberler aldık bugün hepimiz
tebrik ederim canımKızlarrr benimm betaa 205 geldiiiiii 9. Günn
Ayy sağoll cnaımm pzartesii ikinci test bakalımm Allahım herkese nasip etsin insşllahtebrik ederim canımsağlıkla gelsin minik bebişin
Canım korkma bnce bende keseyi gördm pazartesi de kalp atışı için gidicem senin değer de gayet güzel artıyor neden endişeleniyosun? Korkma olumlu düşün aynı gün transfer olmuştk senleKızlar karmakarışık haldeyim 6 şubat transfer oldum hcg sırasıyla şöyle
12.gün 98
14.gün 140
16.gün 268
18.gün 595
20.gün 1035
22.gün 1890
26.gün 3890
30.gün 6025
Doktorum gec yapışmış değerler guzel diyor keseyı gördük anca haftaya cumartesi kalp atışı ıcın cagırdı bu değerlerle umutlanmalımıyım hıc bilemiyorum basından gecen var mı
Çok sevindim ayyy maşallah canım valla bugün hep güzel haber aldık Allah tamamına erdirsin sağlıkla büyüsünKızlarrr benimm betaa 205 geldiiiiii 9. Günn
Evett canımmm hayırlısı ile hepimizinkii sağlıklı devam etsinnben çok bilmiyorum ama değerim kötü değil dimiiÇok sevindim ayyy maşallah canım valla bugün hep güzel haber aldık Allah tamamına erdirsin sağlıkla büyüsün
Ne kötüsü Allah nazardan saklasınEvett canımmm hayırlısı ile hepimizinkii sağlıklı devam etsinnben çok bilmiyorum ama değerim kötü değil dimii
Bu topik bizim uğurumuz olsunnn
İnşallahh canımm hepimizin hakkında hayırlısı sende pazartesi mi vericeksin ikinciyiiNe kötüsü Allah nazardan saklasıninsanlar 30-40 la başlayıp mutlu oluyorlar kimseyle kıyaslama değerlerini herkesin bünyesi bebeği farklı sana göre de benimki düşük oluyor 12.gun 330.dr aradı ilk sonuç çıktığında dedim düşük di mi sen düşük değer ne bilmiyorsun bence dedi her şeyin hayırlısı basamak basamak gidiyoruz sırada pazartesi kan sonra kese kalp inşallah tekrar tebrik ederim
Eveeeet yine aynı yerde sabah 8 de ki 48 saatlik artışı net bilelim diye sen de yer saat olarak aynı yere ver ki sonradan kafan karışmasınİnşallahh canımm hepimizin hakkında hayırlısı sende pazartesi mi vericeksin ikinciyii
Özelde verdm canm yine orda vereceğimm ama tam saatimi bilmyşroum 11 i geçiyordu 12 gibi gelsem yine okadardar da fark etmez heraldeEveeeet yine aynı yerde sabah 8 de ki 48 saatlik artışı net bilelim diye sen de yer saat olarak aynı yere ver ki sonradan kafan karışmasın
Evet ama dikkat ettiysen son ıkı değer 4 er gun araylaCanım korkma bnce bende keseyi gördm pazartesi de kalp atışı için gidicem senin değer de gayet güzel artıyor neden endişeleniyosun? Korkma olumlu düşün aynı gün transfer olmuştk senle
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 989 çıktı değerim çok mutluyum bi ağlamam var kendimi tutamıyorumm
Merhaba Azosperm sıkıntımız var bizimde yeni öğrendik Bülent beye bahçeciye gidiyoruz sizin süreciniz nasıl ilerledi acaba bizde hiç sperm yok ilaç tedavisi görüyoruz 2 aydır29 canm azosperm
Canm süreç biraz uzun ama inancınız tam olsunn Allahın izniyle Rabbim nasip ederr bana özelden yazz bilgi veriyimMerhaba Azosperm sıkıntımız var bizimde yeni öğrendik Bülent beye bahçeciye gidiyoruz sizin süreciniz nasıl ilerledi acaba bizde hiç sperm yok ilaç tedavisi görüyoruz 2 aydır
Hayırlı olsun öncelikle.Kalbini ferah tut.Kimyasalda değer önce yükseliyor sonra düşmeye başlıyor.Gayet güzel artmış.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar ben 24 şubatta transfer oldum 9.gün 64.7 çıktı
11.gün 110
13.gün 310 çıktı
Çoğu kişinin değerini binlerde görüyorum.aslinda 310 a yükseldiği için çok sevindim ama kimyasal gebelik nasıl oluyor yani bu değerlerle kimyasal olma ihtimali yoktur inşallah
Bu saatten sonrada kimsayal olma ihtimali yokmu yaniHayırlı olsun öncelikle.Kalbini ferah tut.Kimyasalda değer önce yükseliyor sonra düşmeye başlıyor.Gayet güzel artmış.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?