2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

İnşallah bu seferki daim olsun canım

Canım korkma bnce bende keseyi gördm pazartesi de kalp atışı için gidicem senin değer de gayet güzel artıyor neden endişeleniyosun? Korkma olumlu düşün aynı gün transfer olmuştk senle

Evett canımmm hayırlısı ile hepimizinkii sağlıklı devam etsinnben çok bilmiyorum ama değerim kötü değil dimii
Bu topik bizim uğurumuz olsunnn
Ne kötüsü Allah nazardan saklasın insanlar 30-40 la başlayıp mutlu oluyorlar kimseyle kıyaslama değerlerini herkesin bünyesi bebeği farklı sana göre de benimki düşük oluyor 12.gun 330.dr aradı ilk sonuç çıktığında dedim düşük di mi sen düşük değer ne bilmiyorsun bence dedi her şeyin hayırlısı basamak basamak gidiyoruz sırada pazartesi kan sonra kese kalp inşallah tekrar tebrik ederim

İnşallahh canımm hepimizin hakkında hayırlısı sende pazartesi mi vericeksin ikinciyii

Eveeeet yine aynı yerde sabah 8 de ki 48 saatlik artışı net bilelim diye sen de yer saat olarak aynı yere ver ki sonradan kafan karışmasın
Özelde verdm canm yine orda vereceğimm ama tam saatimi bilmyşroum 11 i geçiyordu 12 gibi gelsem yine okadardar da fark etmez heralde

Yadaa hemşireye diyim iki önceki saatime bak aynı anda kanımı al canımı sıkma benim diyim

Merhaba kızlar ben 24 şubatta transfer oldum 9.gün 64.7 çıktı
11.gün 110
13.gün 310 çıktı
Çoğu kişinin değerini binlerde görüyorum.aslinda 310 a yükseldiği için çok sevindim ama kimyasal gebelik nasıl oluyor yani bu değerlerle kimyasal olma ihtimali yoktur inşallah

Hayırlı olsun öncelikle.Kalbini ferah tut.Kimyasalda değer önce yükseliyor sonra düşmeye başlıyor.Gayet güzel artmış.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…