2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Pozitif gören arkadaşlar öncelikle hepinizi tekrar tebrik ederim inşallah süreciniz sağlıklı ilerler :))
Transferin 7 ve 8. Günün sol kasık ağrısı yaşayan oldumı orda böyle bi titreme gibi içerden kalçadan bacağa kadsr inen bi sancı arada hafif bazen geçiyor 0 arada vuran böyle bişey yaşayıp oozitif alan oldumu

Adet gününe 1-2 gün kala dedim tutmadı adet olacağım öyle bi ağrı bacaklarım hala ağrıyor grip oldum herhalde dedim bugün test günümdü pozitif çıktı inşallah sizin de pozitif çıkacak

Adet gününe 1-2 gün kala dedim tutmadı adet olacağım öyle bi ağrı bacaklarım hala ağrıyor grip oldum herhalde dedim bugün test günümdü pozitif çıktı inşallah sizin de pozitif çıkacak
İnşallahh cnaımmm hayırlıı olsunnnnn sağlıklıcaa devam etsin inşaşllh canm maşallahhhh

İnşallahh cnaımmm hayırlıı olsunnnnn sağlıklıcaa devam etsin inşaşllh canm maşallahhhh
Amin sonucu öğrenince de bitmiyor yükselecek mi kimyasal mı olacak yine ödüm patlıyor valla Allah emeklerinizi boşa çıkarmasin benim 5. gebelik 3. tüp bebek tedavisi sizin sonuç ne zaman

Amin sonucu öğrenince de bitmiyor yükselecek mi kimyasal mı olacak yine ödüm patlıyor valla Allah emeklerinizi boşa çıkarmasin benim 5. gebelik 3. tüp bebek tedavisi sizin sonuç ne zaman
İnşallah sağlıklıca devam eder cnmm dualarım seninlee öğlene doğru gidip kan vermeyi düşünüyorum canam 9. Günüm bugün ama hala kararsızım pazartesiyi beklesemmi versemmi

İnşallah sağlıklıca devam eder cnmm dualarım seninlee öğlene doğru gidip kan vermeyi düşünüyorum canam 9. Günüm bugün ama hala kararsızım pazartesiyi beklesemmi versemmi
Ben olsam beklerdim şimdi pozitif çıkar bu defa da değere takarsın takmam diyorsanız verin evde test bile yapmadım ben moral bozulmasın diye yine de sen bilirsin bugün verirseniz pazartesi yine vereceksiniz artışa bakmak için yalnız aynı yerde aynı saatte vermeniz lazım ikinci testi

İşte pazartesi verdiğimdede iki gün bekleyecğeim yaa ondan biraz tlaşlıyımm… birde sol kasığımdaki ağrı beni tedirgin etti veriyim diyorum zaten sonuç ne çıkarsa çıksınn pazartesi vericemm yani

İçinden geliyorsa ver tabii ki inşallah pozitif çıkar Allah'ım sonuç bu arada benim test günü 36 ile öğrenip çocuğu 3 yaşında olan arkadaşlarim var burada o yüzden ne çıkarsa çıksın moral bozmak yok

Kızlar bende klinikteyim şuan kan verdim sonucumu bekliyorum çok heyecanlı

Hakkımızda hayırlısı canmm inşallah zaten tok kendimi şartladım bunu heveslenip verdim ılarak kavul edicemm pzartesi test günüm beynime kotladımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…