- 10 Aralık 2021
- 195
- 165
- 53
- 31
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.241
Bence üzülmeyin herkesin değerleri farklı oluyor . 7.günden sonra çıkıyor çoğu kişininBende yapmıştım bu testten 5. Gün bişey çıkmamıştışimdi bi düştüm yarın bakalım ne olacak
Çok teşekkür edeeim,inşallah sağlıkla ilerler,sizdende pozitif haberi bekliyoruz inşallahÇok sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyüsünbenim de 24 subatti cumartesiyi bekliyorum bakalım
merhaba,tek embriyo transferi oldu.insallah sağlıkla ilerlerÇift transfer miydi sizin ? İkiz olma ihtimali var mı diye merak ettim kan değerinden
Adet gününe 1-2 gün kala dedim tutmadı adet olacağım öyle bi ağrı bacaklarım hala ağrıyor grip oldum herhalde dedim bugün test günümdü pozitif çıktı inşallah sizin de pozitif çıkacakPozitif gören arkadaşlar öncelikle hepinizi tekrar tebrik ederim inşallah süreciniz sağlıklı ilerler :))
Transferin 7 ve 8. Günün sol kasık ağrısı yaşayan oldumı orda böyle bi titreme gibi içerden kalçadan bacağa kadsr inen bi sancı arada hafif bazen geçiyor 0 arada vuran böyle bişey yaşayıp oozitif alan oldumu
İnşallahh cnaımmm hayırlıı olsunnnnn sağlıklıcaa devam etsin inşaşllh canm maşallahhhhAdet gününe 1-2 gün kala dedim tutmadı adet olacağım öyle bi ağrı bacaklarım hala ağrıyor grip oldum herhalde dedim bugün test günümdü pozitif çıktı inşallah sizin de pozitif çıkacak
Amin sonucu öğrenince de bitmiyor yükselecek mi kimyasal mı olacak yine ödüm patlıyor valla Allah emeklerinizi boşa çıkarmasin benim 5. gebelik 3. tüp bebek tedavisi sizin sonuç ne zamanİnşallahh cnaımmm hayırlıı olsunnnnn sağlıklıcaa devam etsin inşaşllh canm maşallahhhh
İnşallah sağlıklıca devam eder cnmm dualarım seninlee öğlene doğru gidip kan vermeyi düşünüyorum canam 9. Günüm bugün ama hala kararsızım pazartesiyi beklesemmi versemmiAmin sonucu öğrenince de bitmiyor yükselecek mi kimyasal mı olacak yine ödüm patlıyor valla Allah emeklerinizi boşa çıkarmasin benim 5. gebelik 3. tüp bebek tedavisi sizin sonuç ne zaman
Ben olsam beklerdim şimdi pozitif çıkar bu defa da değere takarsın takmam diyorsanız verin evde test bile yapmadım ben moral bozulmasın diye yine de sen bilirsin bugün verirseniz pazartesi yine vereceksiniz artışa bakmak için yalnız aynı yerde aynı saatte vermeniz lazım ikinci testiİnşallah sağlıklıca devam eder cnmm dualarım seninlee öğlene doğru gidip kan vermeyi düşünüyorum canam 9. Günüm bugün ama hala kararsızım pazartesiyi beklesemmi versemmi
İşte pazartesi verdiğimdede iki gün bekleyecğeim yaa ondan biraz tlaşlıyımm… birde sol kasığımdaki ağrı beni tedirgin etti veriyim diyorum zaten sonuç ne çıkarsa çıksınn pazartesi vericemm yaniBen olsam beklerdim şimdi pozitif çıkar bu defa da değere takarsın takmam diyorsanız verin evde test bile yapmadım ben moral bozulmasın diye yine de sen bilirsin bugün verirseniz pazartesi yine vereceksiniz artışa bakmak için yalnız aynı yerde aynı saatte vermeniz lazım ikinci testi
İçinden geliyorsa ver tabii ki inşallah pozitif çıkar Allah'ım sonuçİşte pazartesi verdiğimdede iki gün bekleyecğeim yaa ondan biraz tlaşlıyımm… birde sol kasığımdaki ağrı beni tedirgin etti veriyim diyorum zaten sonuç ne çıkarsa çıksınn pazartesi vericemm yani
Kızlar bende klinikteyim şuan kan verdim sonucumu bekliyorum çok heyecanlıİçinden geliyorsa ver tabii ki inşallah pozitif çıkar Allah'ım sonuçbu arada benim test günü 36 ile öğrenip çocuğu 3 yaşında olan arkadaşlarim var burada o yüzden ne çıkarsa çıksın moral bozmak yok
Hakkımızda hayırlısı canmm inşallah zaten tok kendimi şartladım bunu heveslenip verdim ılarak kavul edicemm pzartesi test günüm beynime kotladımm :)İçinden geliyorsa ver tabii ki inşallah pozitif çıkar Allah'ım sonuçbu arada benim test günü 36 ile öğrenip çocuğu 3 yaşında olan arkadaşlarim var burada o yüzden ne çıkarsa çıksın moral bozmak yok
Ayyy canmm ne zaman çıkıcak inşallah güzel haberi verirsin canmmKızlar bende klinikteyim şuan kan verdim sonucumu bekliyorum çok heyecanlı
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah canım rabbim devamını getirsin inşallahGünaydın kızlar benim sonuç çıkmış 330 beta tek dileğim sağlıkla ilerlemesi inşallah bekleyen herkesin pozitif çıkar sonuç
Yaaaaa Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah tüm pozitif enerjiyi gönderdim sanaKızlar bende klinikteyim şuan kan verdim sonucumu bekliyorum çok heyecanlı
Amin canım sabır az kaldı senin deÇok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah canım rabbim devamını getirsin inşallah
Ayyyy canımm benmmm çok sevindimm maşallahh maşallahhh ağlaa ağllaaa içinii dök mutluluk gözyaşlarıı canımmKızlar 989 çıktı değerim çok mutluyum bi ağlamam var kendimi tutamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?