- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.301
Hayırlı olsun canım niye moralinizi bozuyorsunuz benim de 12. Gün 330 çıktı çok yakın değerlerimiz drunuz tekrar istedi mi tahlil yoksa kese için gün mü verdiMerhaba kızlar ben 24 şubatta transfer oldum 9.gün 64.7 çıktı
11.gün 110
13.gün 310 çıktı
Çoğu kişinin değerini binlerde görüyorum.aslinda 310 a yükseldiği için çok sevindim ama kimyasal gebelik nasıl oluyor yani bu değerlerle kimyasal olma ihtimali yoktur inşallah
Teşekkür ederim ne bileyim insan bı şey yapıyor ister istemez.sanirim kalp atışını duyana kadar içinde bu şey olucak hep. Dr 11.gün kan verdiğinde on gün sonra keseyi görmeye gel dedi bugün ben kendim değerimi görmek için kan vermiştimHayırlı olsun canım niye moralinizi bozuyorsunuz benim de 12. Gün 330 çıktı çok yakın değerlerimiz drunuz tekrar istedi mi tahlil yoksa kese için gün mü verdi
Hiç bitmeyecek ki telasimizTeşekkür ederim ne bileyim insan bı şey yapıyor ister istemez.sanirim kalp atışını duyana kadar içinde bu şey olucak hep. Dr 11.gün kan verdiğinde on gün sonra keseyi görmeye gel dedi bugün ben kendim değerimi görmek için kan vermiştim
Ben daha 1 kere kan verdiğim için yarınki sonuca göre ya kimyasal diyecek ya da kese için gün verecekAyin 18inde keseyi görmeye gidicem yani.siz ne zaman gidiceksiniz
Bundan sonra hep güzel telaşelerimiz olur inşallahHiç bitmeyecek ki telasimizcinsiyetti taramasiydi dişiydi gazıydı iyi düşünüyoruz iyi oluyor
Kaç gelmişti değern canımm kaçıncı gün vermiştinKızlar doktorum benden bir kere kan tahlili vermen yeterli değerin iyi demişti. Haftaya ctesi kese görmeye çağırdı ama çok merak ediyorum inşallah keseyi görürümsizlerde durum nasıl kaç defa kan verdiniz ?
Canım sen gününü bekledin ve değern güzel olduğu için olabilir muhtemelen biz erken verdiğiniz için normal test gününe verdilerKızlar benim doktorumda direkt 15 gün sonra çağırdı.
11. Gün 386 çıkmıştıKaç gelmişti değern canımm kaçıncı gün vermiştin
Ben 9. Gün verdim iki gün sonra tekrar istediler
Hayırlı olsun canm inşallah sağsalim keseyide görürsünn kalbinide duyarsın süreçin sağ salimm sıkıntısızca geçsin inşallah11. Gün 386 çıkmıştı
Amin canım hepimizin inşallahHayırlı olsun canm inşallah sağsalim keseyide görürsünn kalbinide duyarsın süreçin sağ salimm sıkıntısızca geçsin inşallah
Selamm canım maşallah çok erken çıkmışş iki gün sonra tekrarla kan testiniii inşallah sağlıklıca devam etsinMerhabalar ben 3 marttta transfer oldum evde erken gebelik testi yaptım çizgi çıkınca hastane de yanımda olduğu için gittim kan testi vermeye 107 çıktı Perşembe günü normalde benim test günüm Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallah ben sevindim dilerim burda bir umut bekleyen herkeze nasip eder
Benimki dondurulmuş 5.gün çift transfer belki o yüzden erken çıkmış olabilirSelamm canım maşallah çok erken çıkmışş iki gün sonra tekrarla kan testiniii inşallah sağlıklıca devam etsin
Hayırlı olsun inşallah Allah isteyen bekleyen ssbreden herkese güzel sonuçlarla mutlu olmayı nasip etsinMerhabalar ben 3 marttta transfer oldum evde erken gebelik testi yaptım çizgi çıkınca hastane de yanımda olduğu için gittim kan testi vermeye 107 çıktı Perşembe günü normalde benim test günüm Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallah ben sevindim dilerim burda bir umut bekleyen herkeze nasip eder
gözün aydın canımGünaydın kızlar cumartesi 330 çıkmıştı beta bugün 690 çıktı çok şükür ilk turu geçtim sanırım
Çok teşekkür ederim sizin de gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsingözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?