- 3 Nisan 2023
- 844
- 630
- 23
- 38
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.321
beni de doğrudan 15 gün sonra çağırdı bu Cuma daha yeni kontrole gideceğimKızlar benim doktorumda direkt 15 gün sonra çağırdı.
gözün aydın canımGünaydın kızlar cumartesi 330 çıkmıştı beta bugün 690 çıktı çok şükür ilk turu geçtim sanırım
Sağol canım benim çok teşekkür ederim Kasım anneleri grubuna gelmek için kalp atışı bekliyorumgözün aydın canım
ben de daha kalp atışı duymadım ki sen de gel beklemene gerek var mı ben de ordayım doktorum beni doğrudan 15 gün sonra kontrole çağırdı Cuma günü gideceğim kontrole nasipse şuan benim hesabıma göre 5+4 gibi görünüyor doktora gidince göreceğiz bakalım :)Sağol canım benim çok teşekkür ederim Kasım anneleri grubuna gelmek için kalp atışı bekliyorummaşallah bak 6 hafta olmuş bile sizin
Allah nazardan saklasın yavrunu benim hep hevesim kırıldığı için korkuyorum gerçi doğurana kadar rahat yokben de daha kalp atışı duymadım ki sen de gel beklemene gerek var mı ben de ordayım doktorum beni doğrudan 15 gün sonra kontrole çağırdı Cuma günü gideceğim kontrole nasipse şuan benim hesabıma göre 5+4 gibi görünüyor doktora gidince göreceğiz bakalım :)
ben de çok olumsuz tecrübeler yaşadım ama artık onları düşünerek motivayonumu düşürmek istemiyorum. Transfer olduğum günden beri kendimi ekstra mutlu hissediyorumAllah nazardan saklasın yavrunu benim hep hevesim kırıldığı için korkuyorum gerçi doğurana kadar rahat yok
Çok sevindim hayırlı olsun daha da artsin sağlıklaKizlar benim 10.gün testim 107 idi 12. Gün testim 167 oldu doktoru aradım kimyasal için hazırlıklı ol dedi bende cok kötü 2 gün geçirdim işe bile gidemedim evde her köşede agladım bugün 14.gün 353 geldi beta ben hiçbir şey anlamadım agladıgımla kaldım
muhtemelen tekrar kan isteyecek doktor. benim de üçüncü tahlilde sonucum artmamıştı ama doktorum ne olur ne olmaz dedi, belki test hatalı çıkmıştır ilaçlara devam et tekrar kan ver demişti. umarım sizin test hatalıdır ve hamileliliğiniz devam eder.Kizlar benim 10.gün testim 107 idi 12. Gün testim 167 oldu doktoru aradım kimyasal için hazırlıklı ol dedi bende cok kötü 2 gün geçirdim işe bile gidemedim evde her köşede agladım bugün 14.gün 353 geldi beta ben hiçbir şey anlamadım agladıgımla kaldım
Nefen 14. Gün tekrar istediler canmmerhaba herkese. tranferimin 10. günü beta değerim 450ydi. bugun 14. gün kan verdim sonucunu bekliyorum. ama dün gece idrardan sonra hafif pembe kanama geldi. iç çamaşırımı bulaştırmamış bile ama peçeteye geldi... tekrarlamadı bu saate kadar. ama her tuvalete girdiğimde korkuyorum. ilk 3 denememde kanama başlamıştı çünkü. yerleşme kanaması için çok geç 14. gün. benzer bir tecrübesi olan var mı olumlu ya da olumsuz?
Hadi gözün aydın şimdide bu hafta geçmez inşallah sağsalim geçsin cnmmKızlar haftaya pazartesi çağırdılar beni de kese için
Amin canım sen de inşallah bı rahatla için ferahlasin iyi düşünüyoruz iyi oluyorHadi gözün aydın şimdide bu hafta geçmez inşallah sağsalim geçsin cnmm
12. gün cumartesiye geliyordu kan veremeyecektim o yüzden.. yarın muayeneye çağırdı, kanama için de asprini bıraktırdı..Nefen 14. Gün tekrar istediler canm
Merhaba, mutlaka aynı yerde yaptır. Farklı labaratuvarlar farklı sonuçlar verebiliyor.Kizlar benim 10.gün testim 107 idi 12. Gün testim 167 oldu doktoru aradım kimyasal için hazırlıklı ol dedi bende cok kötü 2 gün geçirdim işe bile gidemedim evde her köşede agladım bugün 14.gün 353 geldi beta ben hiçbir şey anlamadım agladıgımla kaldım
Ben de 5+0 da kese ve yolk sacı görmüştüm.Kızlar güncelleme ile geldim.
8 gün beta 120 ydi
10 gün 208
12 gün 377
14 gün 738
Bugün 19. Gün kese gördük, yolk kesesini de gördük. Burda okumuştum daha iç aşamasıymış, doktorlar arasında konuşunca hemen teyit ettim bende
Benım uygulamalardan takibime göre tam 5+0 hafta.
Doktorum 5+3 gün gibi dedi.
Haftaya kalp atışı inşallah
Hepsi aynı saatte aynı yerde yapıldı doktorum bazen gec yükselebiliyor dedi sanırım allahın izniyle öyle olacak suan önemli olan çarşamba günü benim için 16. GünMerhaba, mutlaka aynı yerde yaptır. Farklı labaratuvarlar farklı sonuçlar verebiliyor.
Bir de düzenli artış saati için 48 saatte bir denk gelicek şekilde ayarlamanızda fayda var.
Amin canım, sizin de hayırlı olsun, saglıkla ilerlesinler inşallahBen de 5+0 da kese ve yolk sacı görmüştüm.
Daha sonra tam 2 hafta sonra çağırdı 7+0 da bebek ve kalp atışını duyduk.
Tebrik ederim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?