2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar 989 çıktı değerim çok mutluyum bi ağlamam var kendimi tutamıyorumm
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah bende dayanamadım bugün transfer günü hariç 5.gun oldu kaset test yaptım tek çizgi çıktı ama ben sanki silik bir çizgi gördüm gibi ama göz yanılması mi anlamadım daha test gününü Perşembe günü dayanamıyorum artık ne hissedecegimi bilmiyorum

Bana at canm testinii içini rahat tut 5. Gün çok erkennn pozitif alan arkadaşımızda 5. Gün yaptığı begatiftiii

Bende umitlenmek istemiyorum bende sanki görüyor gibiyim ama göz yanılması olabilir heveslenmek istemiyorum Allah'ım hayırlısını versin karma karışık duygular içerisindeyim bilmiyorum
Bnde aynıyım canm hepimiz aynıyızz dualerim hepimizlee Allahım inşallaj sağlıklı pozitifler almayı nasip etsinn

Bende 5. Gün ve 6. Gün test yapmıştım ve tek çizgi çıkmıştı. Kesinlikle onu düşünme. Testler görmeyebiliyor işte.. amin inşallah

Amin sonucu öğrenince de bitmiyor yükselecek mi kimyasal mı olacak yine ödüm patlıyor valla Allah emeklerinizi boşa çıkarmasin benim 5. gebelik 3. tüp bebek tedavisi sizin sonuç ne zaman
Canım 5. Gebelik yazmışsın bunu yeni gördüm. Daha öncekiler de değerin kaç çıkıyordu aonra kimyasala mı dönmüştü. İnsan şimdi pozitifi alınca sağlıklı ilerleyip ilerlemeyeceğinden endişe ediyor yaa

Gayet net çizgi var arkadaşım hayırlı olsun
Gün geçtikçe o çizgi koyulaşıyor test yaptıkça . Tekrar hayırlı olsun
Pazartesi günü transfer yapıldı heveslenip umitlenmek istemiyorum Perşembe günü test günüm pazartesi günü 2. Serum takılacak onu da bekliyorum ona göre salı günü kan testi veririm inşallah kaset test doğruyu göstermiştir Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Allah isteyen herkezin kucağını boş birakmasin inşallah

Kızlar karmakarışık haldeyim 6 şubat transfer oldum hcg sırasıyla şöyle
12.gün 98
14.gün 140
16.gün 268
18.gün 595
20.gün 1035
22.gün 1890
26.gün 3890
30.gün 6025
Doktorum gec yapışmış değerler guzel diyor keseyı gördük anca haftaya cumartesi kalp atışı ıcın cagırdı bu değerlerle umutlanmalımıyım hıc bilemiyorum basından gecen var mı

En fazla 10 haftalık olmuştu ilk tüp bebek denemesi kalp atışı durdu sonradan 2 tane 8 haftalık yine kalp durması 2 de kimyasal.her hamilelik sonlanlandiginda bı ameliyat ya da histeroskopi oldum rahim küçüktü benim çift rahimliydim en son işte tek rahim kaldı küçük olan o yüzden endişem ama Dr um bu defa çok umutluydu elimizden geleni yaptık gerisi şans artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…