- 10 Aralık 2021
- 195
- 165
- 53
- 31
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #2.221
Hayırlıı olsun canım maşallah sağsalimm devam etsinn kolaylıkla geçsinn:) kaçıncı gün embriyosu transfer oldun canmm donmuş muydu pozitifi kaçıncı gün ggördün ve keseyi kaçgün sonra gördünn bisürü soru sorduArkadaşlar bende keseyi gördüm bugün .
Rabbim ramazan ayı hürmetine isteyen bekleyen herkesin kucağını dolu etsin
Çok sağol arkadaşım aminHayırlıı olsun canım maşallah sağsalimm devam etsinn kolaylıkla geçsinn:) kaçıncı gün embriyosu transfer oldun canmm donmuş muydu pozitifi kaçıncı gün ggördün ve keseyi kaçgün sonra gördünn bisürü soru sordu
Maşalalh canmm 12 fün nasıll dayandınnnnÇok sağol arkadaşım amin5.gün 5Aa kalite donmuş embriyo transferi edildi . Transfer hariç 18.gün keseyi gördüm . Haftaya kalp atımı için gideceğim
Ben evde gebelik testi yaptım 4.gün yapmaya başladım . Çok silik çıkıyordu . Sonra gün geçtikçe koyulaştı. Transferin 12.günüde kan verdim 900 le öğrendim .
Rabbim herkese yaşatsın bu sevinci
Evde test yapınca kanı son gün verdim bendeMaşalalh canmm 12 fün nasıll dayandınnnnbenim yarın 9. Gün kan vereceğimm dayanamıyprım canm
4. Gün erken gebelik testi yaptığında mı silik çıktı canımEvde test yapınca kanı son gün verdim bendeinşallah güzel haberlerini bekliyoruz şeninde
Hayırlı olsun Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bende dayanamiyorum benim de transferden sonra 4 günüm pazartesi transfer yapıldı heycanliyim test yapmaya da korkuyorum benimki de 5.gun çift embriyo test günüm 13 mart ne yapacam bilmiyorum bidaha negatif almaya korktuğum için test yapmaya da cesaret edemiyorumÇok sağol arkadaşım amin5.gün 5Aa kalite donmuş embriyo transferi edildi . Transfer hariç 18.gün keseyi gördüm . Haftaya kalp atımı için gideceğim
Ben evde gebelik testi yaptım 4.gün yapmaya başladım . Çok silik çıkıyordu . Sonra gün geçtikçe koyulaştı. Transferin 12.günüde kan verdim 900 le öğrendim .
Rabbim herkese yaşatsın bu sevinci
Evet arkadaşım hem kaset testte hemde erken gebelik testinde çıkmıştı4. Gün erken gebelik testi yaptığında mı silik çıktı canım
Benimde bu ikinci denemem arkadaşımHayırlı olsun Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bende dayanamiyorum benim de transferden sonra 4 günüm pazartesi transfer yapıldı heycanliyim test yapmaya da korkuyorum benimki de 5.gun çift embriyo test günüm 13 mart ne yapacam bilmiyorum bidaha negatif almaya korktuğum için test yapmaya da cesaret edemiyorum
Silik çizgi nmiydii canımEvet arkadaşım hem kaset testte hemde erken gebelik testinde çıkmıştı
Evet arkadaşımSilik çizgi nmiydii canım
Maşallahh canımm Allahım sağ salimm devam ettirsin kucağına almayıda nasip etsin inşallahjEvet arkadaşımsilik ama çok silikti 4.gün
Bak ekliyorum testleri
Bende yapmıştım bu testten 5. Gün bişey çıkmamıştıEvet arkadaşımsilik ama çok silikti 4.gün
Bak ekliyorum testleri
İnşallahBenimde bu ikinci denemem arkadaşım
İlki de tutmuştu ama kimyasal gebelik oldu .
İnşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın ve buraya yazarsın
Bi de geçen ay bu kaset testler beni 2 defa üst üste test yaptığımda ikisinde de çift çizgi göstermişti. Sonra bir kaç gün sonra bir daha yaptığımda negatif çıkarmıştı. Yani o yüzden çok inanamıyorum bunlaraEvet arkadaşımsilik ama çok silikti 4.gün
Bak ekliyorum testleri
Çift transfer miydi sizin ? İkiz olma ihtimali var mı diye merak ettim kan değerindenCanım aynı gün transfer olduk 24 şubatta,bahsetmiştim sana hatirlarsan erken gidip test vereyim kan testi diye,8.gün verdim 172.5 çıktı,bugünde verdim 10 gün 609.2 çıktı yarın dr a gideceğim nasip olursa.insallah sonu güzel olsun.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.insallah hepimizin güzel sonucları olsun.sizinde pozitif haberinizi almak için dua ediyorum
Ayyy hayırlı olsunn canımm tebrik ederm herşey çok güzel olsun inşallahhh :)) benimde yarın 9. Günüm ama korkuyorum kan vermeye sende evde test yapmışmıydın ben yaptım silik çıktı ama kimyasal dış gebelik falan çok korkuyorum burda okudukça kafamda kuruyorum istemsizcee birde belirtiniz neydiiimerhaba 9. gün betahcg 368 12. gün 1080 16. gün 7800 idi. 5. hafta gitmiştim kese ve yolk sac görünmüştü. Bugün yani ( tam yedinci haftası gitti"m ) 7+0 da yani bebek ve kalp atişi duyuldu. darısı isteyen herkesin basina
ben ilk 8. günde yaptigimde silik testle öğrenmiştim canım merak etme silik demek pozitif demekAyyy hayırlı olsunn canımm tebrik ederm herşey çok güzel olsun inşallahhh :)) benimde yarın 9. Günüm ama korkuyorum kan vermeye sende evde test yapmışmıydın ben yaptım silik çıktı ama kimyasal dış gebelik falan çok korkuyorum burda okudukça kafamda kuruyorum istemsizcee birde belirtiniz neydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?