2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Arkadaşlar bende keseyi gördüm bugün .
Rabbim ramazan ayı hürmetine isteyen bekleyen herkesin kucağını dolu etsin
Hayırlıı olsun canım maşallah sağsalimm devam etsinn kolaylıkla geçsinn:) kaçıncı gün embriyosu transfer oldun canmm donmuş muydu pozitifi kaçıncı gün ggördün ve keseyi kaçgün sonra gördünn bisürü soru sordu

Çok sağol arkadaşım amin 5.gün 5Aa kalite donmuş embriyo transferi edildi . Transfer hariç 18.gün keseyi gördüm . Haftaya kalp atımı için gideceğim
Ben evde gebelik testi yaptım 4.gün yapmaya başladım . Çok silik çıkıyordu . Sonra gün geçtikçe koyulaştı. Transferin 12.günüde kan verdim 900 le öğrendim .
Rabbim herkese yaşatsın bu sevinci

Maşalalh canmm 12 fün nasıll dayandınnnn benim yarın 9. Gün kan vereceğimm dayanamıyprım canm

Kızlar mide bulantısı başlayan varmı? Ben 6. Haftadaym başladı benm tiksinme yok ama midem bulanıyor ama kusma derecesinde değil

Hayırlı olsun Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bende dayanamiyorum benim de transferden sonra 4 günüm pazartesi transfer yapıldı heycanliyim test yapmaya da korkuyorum benimki de 5.gun çift embriyo test günüm 13 mart ne yapacam bilmiyorum bidaha negatif almaya korktuğum için test yapmaya da cesaret edemiyorum

Benimde bu ikinci denemem arkadaşım
İlki de tutmuştu ama kimyasal gebelik oldu .
İnşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın ve buraya yazarsın

Evet arkadaşım silik ama çok silikti 4.gün
Bak ekliyorum testleri
Bi de geçen ay bu kaset testler beni 2 defa üst üste test yaptığımda ikisinde de çift çizgi göstermişti. Sonra bir kaç gün sonra bir daha yaptığımda negatif çıkarmıştı. Yani o yüzden çok inanamıyorum bunlara

Çift transfer miydi sizin ? İkiz olma ihtimali var mı diye merak ettim kan değerinden

Ayyy hayırlı olsunn canımm tebrik ederm herşey çok güzel olsun inşallahhh :)) benimde yarın 9. Günüm ama korkuyorum kan vermeye sende evde test yapmışmıydın ben yaptım silik çıktı ama kimyasal dış gebelik falan çok korkuyorum burda okudukça kafamda kuruyorum istemsizcee birde belirtiniz neydiii

ben ilk 8. günde yaptigimde silik testle öğrenmiştim canım merak etme silik demek pozitif demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…