Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Hiç olmaması mi gerekiyor çapağın? Bizde de var da az ama arada oluyor.ayın 11 inde rop var o zaman söyleyeyim bakayim ne diyor

Valla inşallah düzeleceğine inanıyorum ama büyük olan delik kafamı kurcalıyor 4-5 yaşına kadar inşallah kapanır. Küçük olanlardan korkmuyorum çünkü doktora gitmeden önce okuduğum yazılarda makalede arsa ve üfürüm bir aradaysa delik olacağını tahmin etmiştim ve makalelerde bu yazıyordu ama büyük olan 4-5 yaşlarında kapanır kapanmazsa sıkıntı.

Gazı çıkmayınca öyle yapıyor benım oğlum gazı tam çıkarsa hemen uyuyor
Yok valla gazda çıkarıyor. Büyüme atağı galiba 2 gündür çok huysuz. Uykusu yok denecek kadar az. Uyanık olduğu için sürekli emmek istiyor. Buda rahatsız ediyor sanırım.
Evet bizimki de öyle tam derin uykuya dalmadan beşiğine koyamıyorum. Benim koynumda gık çıkarmadan uyur ama sabah kadar bıraksam kalır öyle. aman çok tehlikeli.
Evet ya çok tehlikeli Allah korusun. Babası gördüğü an kaldırıyor çocuğu. Çocukta o an kalkıyor zaten . Bu savaşı kim kazanacak bilmiyorum ama uykusuzluk çok fena

Geçmiş olsun canım. Kendiliğinden geçer inşallah. İnatla emzirmeye devam et. Benimkide almıyordu. Aynı dediğin gibi 2 yudum alıp bırakıodu. Şimdi düzeldi. Çenesi kuvetlenecek inşallah annesi merak etme.

muhtemelen bi zirve yapmadan düşüşe geçmiyor biz zirveyi gördük sonra düşüşe geçti ama minnak minnak düşüyor hayırlısı artık iyi olsunlar da geç olcaksa da güç olmasın
annem sütle sil dedi gözünü ya süt bakteri üretmez mi gözde mendili serum fizyolojikle ıslatıp silmek daha iyi sanırım.

Sütle silmek iyi değilmiş gözü. Bende hepsini araştırdım çapaklanma çok olunca. Serum fizyolojik yada kaynamış ılımış su

Bende kapanacağına inanıyorum.Kuzenimin oğlunda da süreci tam hatırlamasamda 9 yıl önce bu şekilde büyük delik vardı çok şükür kapandı.Yıllık rutin kontrolleri oluyor şuan sadece.Sizdende güzel haberler alırız inanıyorum inşallah

bizde var canım sağ gözünde çapak akne de var dediğin gibi yer değiştiriyor. sende şeker vardı bende de vardı acaba mi???

doktora götürdüm capaga damla verdi geçmezse torba gibi ismi olanı verecek. sivilceler için de senin hormonlar bebeğine geçiyor ondan dedi. ama baştaki gibi değil soluklar artik

Canım bu kontrolde benim de bebeğim aşırı kuruluk, sürekli memede olmaktan çenede isilik ve konak öncesi olabilecek kafa döküntüleri çıktı bana da sürekli silmemi, bazı bölgeleri nemlendirmemi istedi. Krem vs kolay da Ağzını silmek zor değil mi? Nasıl siliyorsun ağzımı açması mesele

Kızlar selamlar en fazla kaç saat uyuyor bebeğiniz ben aşrm kuruyorum 1 yasa 1 buçuk saate bir arasa 2 3 oluyor nadir 10 gün olana kadar en azından
benimki iki saatte bir kendi uyanıyor başta ben zorla uyandiriyordum. iki haftalık olunca dedim 3 saate çıkarayım. yok alışmış zaten uyanıyor

canım senin erken doğum olduğu için mi böyle dediler.

Benimki parmak verince açıyor

Hanımlar, 1.ay kontrolüne giden varsa kaç gram alımına iyi dedi doktor? Ayrıca doğumdan sonra verdiği kilo sayılıyor mu kilo alımına? Bir de aşı yapan varsa nasıl geçti ilk geceniz? Ben hafta içi gideceğim de biraz gerildim.

Selam herkese, kartal/pendik civarı önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?

Ben dün gittim canım, hepatit b ateş vs yapmıyormuş 2. Aydakiler yapıyormuş ama şimdiden uyardı bizimki dün kolik krizi yaşadı alakalısızdır denk gelmiştir heralde . Benim doktorum hastane çıkış kilosundan saydı o kilodan günlük 25-35 almasını min bekleriz demişti gene o aralıkta aldık devam dedi bu şekilde. Boyunu ve başını da ölçtü bu randevuda ağzına kulağına detaylıca baktı bir de kalça ultrasonu çektirdik.

Hastane çıkış kilosu dediğiniz dogum kilosu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…