Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda yine buraya gelip kızım iyileşti demenizi bekliyoruz.

Kızlar selamlar en fazla kaç saat uyuyor bebeğiniz ben aşrm kuruyorum 1 yasa 1 buçuk saate bir arasa 2 3 oluyor nadir 10 gün olana kadar en azından
2 saatte bir emziriyorum sarılık olmasın diye. Gerçeği riski kalmadı bence ama çocuk zaten kurulu alarm gibi 1 buçuk saat sonra kıvranıyor. Bazen 2 saat derin uyuyor.

Ya kıyamam. Msjını gördüm çok üzüldüm. İnşallah kötü bir şey yoktur geçer kendiliğinden. Kendinize iyi bakın. Güzel haberlerinle müsait anında bekliyoruz canım. Rabbim şifasını da versin inşallah .

Bende bıraktım spreyleri 4 gündür kullanmıyorum hamdolsun

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir şey kalmaz yada yanlıs falan görmüş olsunlar miniğimiz her an dualarımızda

Bebekte göz çapaklanması yaşayan varmı
Evet sağ göz de başladı şimdi sol da çapaklanıyor. hatta göz doktoruna gidiyoruz prematüre doğum ile ilgili damar gelişimi takibi için o da baktı. Göz yaşı kanalı tıkanıklığı yoktur inşallah dedi. Damla verdi onu kullanıyorum. Bide masaj önerdi göz pınarlarına parmak ucu ile yapılıyor internette videoları var. Ama inş öyle bişey değildir damlayı kullanıyorum çapak gmrdüğümde fizyolojik serum (yada kaynamış ılık su)+ gazlı bez ile siliyorum her seferinde.

Ayrıca bebek aknesi oldu yüzü kafası kulakları yavrumun kırmızı kırmızı sürekli yer değişiyor bide bi tarafı iyileşiyor başka yerden çıkıyor

Son düzenleme:
Kızlar bebeleriniz nasıl uyuyor?
Memede emerken uyuyor da direkt yatağa mı koyuyorsunuz.Yoksa emdikten sonra gazını çıkarıp sallıyor musunuz,dolaştırıyor musunuz?
Gazını çıkarmak zorundayım çünkü çok gazlı bebeğim. Uykusu açılıyor bidaha kucakta uyutmak zorunda kalıyorum ama yapcak bişey yok.

Evet bizimki de öyle tam derin uykuya dalmadan beşiğine koyamıyorum. Benim koynumda gık çıkarmadan uyur ama sabah kadar bıraksam kalır öyle. aman çok tehlikeli.

Evet bizimki de öyle tam derin uykuya dalmadan beşiğine koyamıyorum. Benim koynumda gık çıkarmadan uyur ama sabah kadar bıraksam kalır öyle. aman çok tehlikeli.
Benimki de öyle. Bizim yatakta bıraksam sabaha kadar kalkmaz. Kendi yatağına koyduğum an uyanıyor.

bizim 28 gün. geçti ama sarılık çok yavaş düşüyor terapi için alt sınırda terapiyi aldık geçti ama 13 den 10.8 e 2-3 haftada ancak gerilemiş. yükselmez ama yavaş düşer abo uyumsuzluğu yüzünden dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…