Kızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorum bir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
2 saatte bir emziriyorum sarılık olmasın diye. Gerçeği riski kalmadı bence ama çocuk zaten kurulu alarm gibi 1 buçuk saat sonra kıvranıyor. Bazen 2 saat derin uyuyor.
Kızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorum bir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
Ya kıyamam. Msjını gördüm çok üzüldüm. İnşallah kötü bir şey yoktur geçer kendiliğinden. Kendinize iyi bakın. Güzel haberlerinle müsait anında bekliyoruz canım. Rabbim şifasını da versin inşallah .
Kullandım maalesef ama sadece 5-10 günü geçmedi. Çünkü sonrası alışkanlık yapıyor biliyorum. O yüzden ara ara çok zorda kalınca kullandım. Diğer türlü başka şeyler kullandım. Sabah akşam tuzlu karbonatlı suyla temizledim gündüzleri sık sık Deniz suyu sıktım. Mentollü başka spreyler vardı doğal. Onlardan sıktım. Ama hiçbiri bana mısın demedi.
Evet sağ göz de başladı şimdi sol da çapaklanıyor. hatta göz doktoruna gidiyoruz prematüre doğum ile ilgili damar gelişimi takibi için o da baktı. Göz yaşı kanalı tıkanıklığı yoktur inşallah dedi. Damla verdi onu kullanıyorum. Bide masaj önerdi göz pınarlarına parmak ucu ile yapılıyor internette videoları var. Ama inş öyle bişey değildir damlayı kullanıyorum çapak gmrdüğümde fizyolojik serum (yada kaynamış ılık su)+ gazlı bez ile siliyorum her seferinde.
Ayrıca bebek aknesi oldu yüzü kafası kulakları yavrumun kırmızı kırmızı sürekli yer değişiyor bide bi tarafı iyileşiyor başka yerden çıkıyor
Kızlar bebeleriniz nasıl uyuyor?
Memede emerken uyuyor da direkt yatağa mı koyuyorsunuz.Yoksa emdikten sonra gazını çıkarıp sallıyor musunuz,dolaştırıyor musunuz?
Selamünaleyküm kızlar benim bu sıpa gündüz uyur gece uyumaz. Neyse diğer problemim yatağına koyduğum an mız mız aplıyor. Benim yanıma gelince uyuyor . Hayır yani 7 günlük bebeksin bunu nerden anlıon yahu. Sizde aynı sorun var mı
Evet bizimki de öyle tam derin uykuya dalmadan beşiğine koyamıyorum. Benim koynumda gık çıkarmadan uyur ama sabah kadar bıraksam kalır öyle. aman çok tehlikeli.
Evet bizimki de öyle tam derin uykuya dalmadan beşiğine koyamıyorum. Benim koynumda gık çıkarmadan uyur ama sabah kadar bıraksam kalır öyle. aman çok tehlikeli.
kizlar merhaba. biz hala hastanedeyiz. sarılık icin değerimiz cok sukur dusmus ama isin tedavisi alirken yogun bakimda siringayla besledikleri icjn emmede sorun yaşamaya başladık. bu seferde bu yüzden taburcu etmiyorlar. cok bunaldim artik hastanede. ilk 3 gun cok guzek emen bebek simdi kavga ediyor. şırınga gibi hızlı gelsin istiyor sinirleniyor. Her pozisyonu deniyorum emsin diye ama iki çekiyor bakıyor ki hızlı gelmiyor basiyor yaygarayi. sutu sagip verince keyfi yerinde cok bakamadim umarım herkes iyidir
bizim 28 gün. geçti ama sarılık çok yavaş düşüyor terapi için alt sınırda terapiyi aldık geçti ama 13 den 10.8 e 2-3 haftada ancak gerilemiş. yükselmez ama yavaş düşer abo uyumsuzluğu yüzünden dedi.